Sosyalleşememek🥺

maddi olarak istediğiniz bişeyi yaptığınızda rahatlıyor musunuz yoksa içiniz sıkılıyor mu? eğer bütçeyi çok zorlayacak ve canınızı sıkacaksa gitmeyin derim. ama. sizi çok zorlamayacak bişeyse gidin tabi
biz de tatile borçla gittik çok keyif de aldık ama 4 gün için hala taksit ödüyoruz diye şuan canımız sıkılıyor 😂 ama amaan şimdi yapmıcaz da ne zaman yapıcaz, iyi ki de yapmışız dediğimiz şeyler de çok oluyor

maddi olarak istediğiniz bişeyi yaptığınızda rahatlıyor musunuz yoksa içiniz sıkılıyor mu? eğer bütçeyi çok zorlayacak ve canınızı sıkacaksa gitmeyin derim. ama. sizi çok zorlamayacak bişeyse gidin tabi
biz de tatile borçla gittik çok keyif de aldık ama 4 gün için hala taksit ödüyoruz diye şuan canımız sıkılıyor 😂 ama amaan şimdi yapmıcaz da ne zaman yapıcaz, iyi ki de yapmışız dediğimiz şeyler de çok oluyor
Tatil ise söz konusu bende sular durur ;) Daha dün uçak biletine gömdüm 10.000 Tl ,bir okadar da konaklamaya gömeceğiz 3 kişilik aile olarak ilk yurt dışı tatilimizi yapacağız . Paranız çok demeyin çünkü yok herşeyi kartlardan hallediyoruz. Bizde en az 6 ay bu tatilin borcunu ödeyeceğiz ama 1 kere yapılacak şey için ,psikolojik olarak beni de tatmin ettiğinden acımıyorum bu paraya sonuçta gündelik hayatta zaten sınırlı yaşıyoruz bari senede 1 tatilimiz olsun demi ama :D

1500 ne ki bu kadar dert ettiğine değmez bi şekilde ödenir....bazı fırsatlar hayatta 1 kere olur, belki bidaha denkgrlmeyecek cocuk olacak vs..git mutlaka

Uzgunum ama bu paralar artik cok paralar degil normal bir ucret daha yeni esime indirimden bir monta bin tl verdik bende bir gosteriye bilet aliyorum iki kisi 500 tl kendi sehrimde ucuz bisey yokki erteledikce icinde kalicak cocuk olunca hic yapamiycaksin

Böyle her şeyi hesapla hesapla nereye kadar. Artık ben düşünmüyorum hesaplamıyorum anı yaşıyorum. Geçen haftasonu yola atladık ılgaza kayak yapmaya geldik bir hafta bile tatil yapamayacaksak bu dünyaya niye geldik ki? İçinizden geleni yapın mutlu olun

Back
X