Canım çok gecmis olsun. Kanamanın olması normal. Günden güne kanaman azalicak ama burun akıntın 1 HD surebilir benim öyle olmuştu. Burnun ucundaki tamponu kirlendikce değiştirebilirsin. 2 yastıklar yat basını yüksek tut. Doktorun okyanus suyu verdiyse günde 5-6 kere sık. Yanaklarına (burnuna degil) günde 3-4 defa 5-10 dk buz uygulayabilisin. Dinlen burnuna darbe alma. Ben 2. Günden itibaren her gün duş almıştım drum söylemişti çok rahatlatıyordu. Bu günler geçecek sabır...xxx3. günüm şişlikler yoğun ama burda az belli oluyo
Yavaş yavaş burnun inecek kesinlikle böyle kalmayacak merak etme günden güne guzellesecek. Bugunlerdeki hali en kötü hali. Bundan sonra sana düşen burnuna iyi bakmak ve sabretmek.çok çook teşekkür ederim canım yazdığın için. okyanus suyu vermedi, duş da yasak alçının ıslanmaması lazımmış. bandajları değiştiriyorum, çok şükür azaldı kanama. cuma alçılar çıkıcak, çok kalkık duruyo şuan. korkuyorum sonuçtan
Yavaş yavaş burnun inecek kesinlikle böyle kalmayacak merak etme günden güne guzellesecek. Bugunlerdeki hali en kötü hali. Bundan sonra sana düşen burnuna iyi bakmak ve sabretmek.
inşallah canım benim, bugün daha iyi uyandım, şişlikler ve morluklar hafif azalmıştı. sanırım iyileşme sürecine giriyo artık
teşekkürler canım, beklemek zor olur senin için:) inşallah güzel, sorunsuz bir ameliyat geçirirsin. doktor bana arnica krem vermişti. ameliyattan 2 gün önce günde 3 defa masajla göz altlarına sürüyosun. aklında bulunsun senin de:)
teşekkür ederim, evet çok zor..şimdiden heyecan var...ameliyat günü kaçmazsam iyi
ameliyat öncesindemi sürüyoruz kremi ?? amacı nedir?
southside ben birde beyaz tenliyim..doktor çok belli olur bu bir dezavantaj dedi.
solaryuma girsem olurmu dedim o da olmaz deri incelir dedi
southside ben birde beyaz tenliyim..doktor çok belli olur bu bir dezavantaj dedi.
solaryuma girsem olurmu dedim o da olmaz deri incelir dedi
Canım kime ameliyat olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?