southside Burun Estetiği Ameliyatı

southside

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
183
4
68
40
İstanbul
öncelikle daha önce bu tarz bi soru sorulmuş mu bilmiyorum ama sayfalarca konu var ve daha dün gece çıktım hastaneden;hepsini okuyacak halim yok kızlar, kusuruma bakmayın lütfen... bahsettiğim gibi dün nefes darlığı sebebiyle ameliyat oldum; tabi beni heycanlandıran estetik kısmıydı. Herneyse beni şuan düşündüren ve tecrübeli olanlardan yardım beklediğim konular; kanama beni çok rahatsız ediyor, doktor normal olduğunu söyledi. sürekli gazlı bezle kapatıyorum burun ucunu. yemek yiyemiyorum, çorba içerken bile zorlanıyorum,kanama oluyo ne yapmamı önerirsiniz. nelerden kaçınmalıyım?
ikincisi burun ucum domuz burnu gibi duruyo, zaten iyi değilim bi de öyle kalıcak diye düşündükçe çok kötü oluyorum. doktor düşücek öyle kalmayacak dedi. sizin de öyle miydi, ne kadar zamanda normale döndü? lütfennnn bilgisi olanlar cevap versin resimleri de yüklerim zamanla ama şimdi ilk günler cesaretim yok

Son düzenleme:
xxx3. günüm şişlikler yoğun ama burda az belli oluyo
Canım çok gecmis olsun. Kanamanın olması normal. Günden güne kanaman azalicak ama burun akıntın 1 HD surebilir benim öyle olmuştu. Burnun ucundaki tamponu kirlendikce değiştirebilirsin. 2 yastıklar yat basını yüksek tut. Doktorun okyanus suyu verdiyse günde 5-6 kere sık. Yanaklarına (burnuna degil) günde 3-4 defa 5-10 dk buz uygulayabilisin. Dinlen burnuna darbe alma. Ben 2. Günden itibaren her gün duş almıştım drum söylemişti çok rahatlatıyordu. Bu günler geçecek sabır...

Son düzenleyen: Moderatör:
çok çook teşekkür ederim canım yazdığın için. okyanus suyu vermedi, duş da yasak alçının ıslanmaması lazımmış. bandajları değiştiriyorum, çok şükür azaldı kanama. cuma alçılar çıkıcak, çok kalkık duruyo şuan. korkuyorum sonuçtan

cnm gecmıs olsun. ben d e amelıyat olmayı dusunuyorum, kıme oldun amelıyat acaba. burun ucu gitgide düşuyormus merak etme, ben bayagı takıp edıyorum da forumu:) sen moralını yuksek tut kı , sonuc da guzel olsun. zaman ve sabır işi artık bundan sonrası.

çok teşekkür ederim canım umarım düzelir. doktorum Ozan Balık, çok seviyorum onu. öncesinde sonrasında çok ilgilendi. pozitif elektriği olan bi adam ama bi burnum son halini alsın da ona göre ya övücem ya yericem:)

Yavaş yavaş burnun inecek kesinlikle böyle kalmayacak merak etme günden güne guzellesecek. Bugunlerdeki hali en kötü hali. Bundan sonra sana düşen burnuna iyi bakmak ve sabretmek.

Yavaş yavaş burnun inecek kesinlikle böyle kalmayacak merak etme günden güne guzellesecek. Bugunlerdeki hali en kötü hali. Bundan sonra sana düşen burnuna iyi bakmak ve sabretmek.

inşallah canım benim, bugün daha iyi uyandım, şişlikler ve morluklar hafif azalmıştı. sanırım iyileşme sürecine giriyo artık

teşekkürler canım, beklemek zor olur senin için:) inşallah güzel, sorunsuz bir ameliyat geçirirsin. doktor bana arnica krem vermişti. ameliyattan 2 gün önce günde 3 defa masajla göz altlarına sürüyosun. aklında bulunsun senin de:)

canım bir ay sonra iyice azalıyomuş, 2 ay sonra da genellikle ucunda az şiş kalıyomuş;dışardan belli olmuyomuş diyolar ama tabi kişiden kişiye değişiyo. benim daha
4.günüm daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar. çok geçmiş olsun bu arada:)

teşekkür ederim, evet çok zor..şimdiden heyecan var...ameliyat günü kaçmazsam iyi
ameliyat öncesindemi sürüyoruz kremi ?? amacı nedir?

teşekkür ederim, evet çok zor..şimdiden heyecan var...ameliyat günü kaçmazsam iyi
ameliyat öncesindemi sürüyoruz kremi ?? amacı nedir?

kaçmazsın kaçmazsın:) ödem ve morluğu önlemek içinmiş canım. özellikle ameliyattan sonraa kullanıyosun ama doktor bana 1-2 gün önceden sür demişti. gerçi sürmeme rağmen fazlasıyla şişip morardım ama kullanıyorum yine de:)

southside ben birde beyaz tenliyim..doktor çok belli olur bu bir dezavantaj dedi.

solaryuma girsem olurmu dedim o da olmaz deri incelir dedi

southside ben birde beyaz tenliyim..doktor çok belli olur bu bir dezavantaj dedi.

solaryuma girsem olurmu dedim o da olmaz deri incelir dedi

ben de beyaz tenliyim canım illaki bir süre morarma ve şişlik oluyo ama sonuçta geçecek bu. zaten 3. günden sonra azalmaya başlıyor. doktorn dediği gibi sakın solaryuma filn girme; cilt iyice hassaslaşır ve kalıcı lekeler bile oluşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…