southside Burun Estetiği Ameliyatı

ben de beyaz tenliyim canım illaki bir süre morarma ve şişlik oluyo ama sonuçta geçecek bu. zaten 3. günden sonra azalmaya başlıyor. doktorn dediği gibi sakın solaryuma filn girme; cilt iyice hassaslaşır ve kalıcı lekeler bile oluşabilir.

zor ve en kötüsü ilk 3 gün ozman southsidecım. endişe ve merak içindeyim:26:

evet canım öyle; en azından benim için ilk 3 gün çok zordu. nefes problemi olmayanların ve gerçekten çok çok kötü bi burun şekline sahip olmayanların kesinlikle olmaması gereken bir ameliyat bence:)

canım geçmiş olsun. .

offf allahım off bu iş sandığımdan zor olcak galiba.. bende olucam ama henüz tarih belli değil. ameliyattan değil sonrasından çekiniyorum. morluklar şişlikler. en kötüsü de yamulur die korkuyorum. herhangi bir iz kalacak mı ?

canım geçmiş olsun. .

offf allahım off bu iş sandığımdan zor olcak galiba.. bende olucam ama henüz tarih belli değil. ameliyattan değil sonrasından çekiniyorum. morluklar şişlikler. en kötüsü de yamulur die korkuyorum. herhangi bir iz kalacak mı ?

Teşekkür ederim canım. Ben kimsenin gözünü korkutmak istemiyorum ya da cesaretini kırmak... Ama albümlerde genellikle zor süreçleri atlatılmış resimler görüyoruz ve öyle bir kanı oluşuyor ki; gözümüzde o süreçleri canlandırdığımızdan ameliyat öncesini düşünmüyoruz. Asıl sıkıntı ilk bir hafta zaten. Ben resim eklemiştim ama kaldırılmış. Üşenmezsem albüm oluşturucam yakında:)
Bunun dışında evet, ben de yamulacak ya da şişliklerden yamuk gözükecek diye çok korkuyorum ama bekleyip göreceğiz artık. ameliyat izini soruyorsan kapalı teknikle olduğum için herhangi bir iz olmayacak diye biliyorum canım.
heee unutmadan şişlik ve morluklardan korktuğuna göre hiloterapi diye bir yöntem varmış, bir maske takılıyor yüze ve şişlik ve morluk oluşmuyormuş. onu bir araştır istersen. ben ameliyattan sonra öğrendim, geç kaldım:)

evet canım öyle; en azından benim için ilk 3 gün çok zordu. nefes problemi olmayanların ve gerçekten çok çok kötü bi burun şekline sahip olmayanların kesinlikle olmaması gereken bir ameliyat bence:)

çok çok kötü derken ??benim burnum da bana kötü geliyor.hatta artık tüm fotolarıma bakıp ağlama derecesine bile geldim.ama tabi burnumda sorun olmadığını düşünenlerde var.mesla fotolarda gülümseyince burnumun ucuyla üst dudağım aynı hizaya geliyor :Ssen pişmanmısın ameliuat olduun için??

morluklarım geçti cnm; yani nokta kadar bir şey kaldı. burnumun şekli değişti resmen şişliklerden:) ama beni asıl düşündüren burnumun ucunda bariz bi yamukluk var. iki deliği birleştiren kısım var ya ortada, orası resmen çapraz iniyor:( şişliklerdendir deyip geçmiştim ama gittikçe daha da belli oluyor sanki:14: yarın doktoru arıycam

Kızlar birşey soracağım. estetik operasyon sırasında deviasyon burun eti gibi sorunları olanlar acaba bu sorunlardan dolayı sigartadan yararlanabildiler mi? Bilgisi olan varmı? Ne kadar karşılar sigorta?

çok çok kötü derken ??benim burnum da bana kötü geliyor.hatta artık tüm fotolarıma bakıp ağlama derecesine bile geldim.ama tabi burnumda sorun olmadığını düşünenlerde var.mesla fotolarda gülümseyince burnumun ucuyla üst dudağım aynı hizaya geliyor :Ssen pişmanmısın ameliuat olduun için??

canım öncelikle geç yazdığım için özür dilerim; birçok insan gibi ilk günlerin zorluklarıyla ben de nerden başıma bu sertleri açtım diye çok ağladım. ama gerçekten çabuk atlatılıyor. ben bazen bandajlarımın varlığını unutuyorum mesela:) benim burnumun ucu da uzundu, yandan resim çektiğimde çok çirkin dururdu; ama bak şimdi uzun değil yamuk:( inşallah düzelir diye bekliyorum. eğer düzelmez de ikinci bir operasyon gerekirse gerçekten pişman olurum. burnun seni o derece rahatsız ediyorsa ol tabi ki canım, bütün ömür kafaya takmaktansa birkaç hafta sıkıntı çeker sonra mutlu olursun:)Ihem öyle ağrın filan olmuyor, sadece sabır gerektiren bir durum

alçın alınmış hayırlı olsun, memnunmusun burnundan, inş herşey yolundadır

yasmincim çok teşekkür ederim. burnumdan ilk gün çok memnundum; hala da memnunum. istediğim gibi hem doğal hem güzel gözüküyor ama işte söylediğim gibi ucunda çok bariz bir yamukluk var. ilk olarak burun deliklerim çok farklıydı. biri çok geniş, biri de küçücüktü. birkaç gün içinde hemen hemen aynı forma geldiler. ama burnumun ucundaki yamukluk sanki gittikçe daha belli oluyor. umarım geçer:25:

Kızlar birşey soracağım. estetik operasyon sırasında deviasyon burun eti gibi sorunları olanlar acaba bu sorunlardan dolayı sigartadan yararlanabildiler mi? Bilgisi olan varmı? Ne kadar karşılar sigorta?

canım benim de hem et hem kemik alınması gerekiyordu. bir de sağa deviasyon vardı ama ben sigortayı karıştırmadım hiç uğraşmayım diye. ama burdan hatırlıyorum arkadaşların ameliyatında anlaşmalı hastanelerde bir kısmını sigorta karşılamıştı. inşallah yardımcı olacak birileri yazar.

öncelikle daha önce bu tarz bi soru sorulmuş mu bilmiyorum ama sayfalarca konu var ve daha dün gece çıktım hastaneden;hepsini okuyacak halim yok kızlar, kusuruma bakmayın lütfen... bahsettiğim gibi dün nefes darlığı sebebiyle ameliyat oldum; tabi beni heycanlandıran estetik kısmıydı. Herneyse beni şuan düşündüren ve tecrübeli olanlardan yardım beklediğim konular; kanama beni çok rahatsız ediyor, doktor normal olduğunu söyledi. sürekli gazlı bezle kapatıyorum burun ucunu. yemek yiyemiyorum, çorba içerken bile zorlanıyorum,kanama oluyo:( ne yapmamı önerirsiniz. nelerden kaçınmalıyım?
ikincisi burun ucum domuz burnu gibi duruyo, zaten iyi değilim bi de öyle kalıcak diye düşündükçe çok kötü oluyorum. doktor düşücek öyle kalmayacak dedi. sizin de öyle miydi, ne kadar zamanda normale döndü? lütfennnn bilgisi olanlar cevap versin:14: resimleri de yüklerim zamanla ama şimdi ilk günler cesaretim yok:(

öncelikle büyük geçmiş olsun..
konuyu şimdi gördüğüm için ancak şuan da yanıt verebiliyorum..
endişelenmek için henüz çok çok erken..
kanaman artık hiç kalmamıştr eminimki..
ancak burun akıntın uzunca bir süre olacak..
doktoruna lütfen okyanus suyunu söyle..
onu kullanmak senin için faydalı olacak. burnunun açılmasına büyük ölçüde yardımcı olacak..
burnunun şeklide günden güne değişiklik gösterecek..
umarım çok iyi sonuçlar alırsın..

demek ki burnun tam şeklini alması aylar sürüyor. zor gerçekten. bana da burnumun yüzüme göre normal olduğunu söylüyorlar ama ben rahatsızım. ve dediğin gibi olduktan sonra kayarsa yamulursa bende çok pişman olurum. ben bide psikolojik boyutunu baya düşünüyorum yani insanların tepkisini merak ediorum. sonuçta bazıları estetiğe çok karşı ve bu yönde eleştiri almak muhatap olmak dahi istemiyorum. gelen tepkiler nasıl ?

demek ki burnun tam şeklini alması aylar sürüyor. zor gerçekten. bana da burnumun yüzüme göre normal olduğunu söylüyorlar ama ben rahatsızım. ve dediğin gibi olduktan sonra kayarsa yamulursa bende çok pişman olurum. ben bide psikolojik boyutunu baya düşünüyorum yani insanların tepkisini merak ediorum. sonuçta bazıları estetiğe çok karşı ve bu yönde eleştiri almak muhatap olmak dahi istemiyorum. gelen tepkiler nasıl ?

evet canım bir süre sabretmek gerekiyor tam şeklini görmek için. annem de daha önceleri senin yüzüne göre burnun var hiç oynama diyordu fakat kemerli değil de kavisli halini görünce eski burnumun kötü olduğunu itiraf etti:) ki anneler bizi en güzel gören insanlardır biliyorsun. etrafımda beni morluklar içinde alçılarla sargılarla görenlerin (özellikle yaşıtlarım) kıs kıs halime güldüklerini fark ettim ama kıskançlık olduğu çok belliydi. onun dışında bandajlı halimle bir gün çıktım dışarı özellikle bayanlar bakıyorlar, birbirlerine gösteriyorlar filan ama belli bi süre sonra umrunda olmuyor. bir de ben ameliyat olduğumu kimse bilmesin kimse görmesin istiyordum ama maşallah memleketten bile arayıp geçmiş olsun diyenler var( annem sağolsun) mahallenin tümü de gördü zaten. ama morluklarım geçti, cuma günü de alçılarım alınıyor. kendime yan profilden bakmaya doyamıyorum:) yani kısacası cefasını çekiyosun ama sefasını da sürücez inşallahh:) moralini yüksek tut canımmm. bak benim albümüme ne haldeydim, inanki geçiyor:)

öncelikle daha önce bu tarz bi soru sorulmuş mu bilmiyorum ama sayfalarca konu var ve daha dün gece çıktım hastaneden;hepsini okuyacak halim yok kızlar, kusuruma bakmayın lütfen... bahsettiğim gibi dün nefes darlığı sebebiyle ameliyat oldum; tabi beni heycanlandıran estetik kısmıydı. Herneyse beni şuan düşündüren ve tecrübeli olanlardan yardım beklediğim konular; kanama beni çok rahatsız ediyor, doktor normal olduğunu söyledi. sürekli gazlı bezle kapatıyorum burun ucunu. yemek yiyemiyorum, çorba içerken bile zorlanıyorum,kanama oluyo:( ne yapmamı önerirsiniz. nelerden kaçınmalıyım?
ikincisi burun ucum domuz burnu gibi duruyo, zaten iyi değilim bi de öyle kalıcak diye düşündükçe çok kötü oluyorum. doktor düşücek öyle kalmayacak dedi. sizin de öyle miydi, ne kadar zamanda normale döndü? lütfennnn bilgisi olanlar cevap versin:14: resimleri de yüklerim zamanla ama şimdi ilk günler cesaretim yok:(

aynı beni tarif etmişsin. bende senin gibi korktum önce,sonra arkadaşlar sağolsunlar öyle kalmayıp geçeceğini söyledi. hatta bir arkadaş 8 ay sonra gelmiş mesaj yazdı normale döndü diye. canını sıkma. birlikte oturup beklicez. Allah sabır ve sağlık versin hepimize.

Son düzenleme:
aynı beni tarif etmişsin. bende senin gibi korktum önce,sonra arkadaşlar sağolsunlar öyle kalmayıp geçeceğini söyledi. hatta bir arkadaş 8 ay sonra gelmiş mesaj yazdı normale döndü diye. canını sıkma. birlikte oturup beklicez. Allah sabır ve sağlık versin hepimize.

amin canım, çook teşekkür ederim ilgilendiğin için. senin ne kadar oldu ameliyat olalı ?

yasmincim çok teşekkür ederim. burnumdan ilk gün çok memnundum; hala da memnunum. istediğim gibi hem doğal hem güzel gözüküyor ama işte söylediğim gibi ucunda çok bariz bir yamukluk var. ilk olarak burun deliklerim çok farklıydı. biri çok geniş, biri de küçücüktü. birkaç gün içinde hemen hemen aynı forma geldiler. ama burnumun ucundaki yamukluk sanki gittikçe daha belli oluyor. umarım geçer:25:

canım benim de uç kısmında yamukluk vardı sanki ama zamanla düzeldi gibi yani ben kime sorsam yok bir şey sana öyle geliyor dediği için kesin bir şey söylemek istemiyorum foto eklesen bizler de sana yardımcı oluruz...geçmiş olsun (:

Back
X