Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyordu hastamız vardı. Ve onunla uzun uzun konuşabileceğim bir ortam yoktu. Sırf bunun için bile sorması gerekiyordu nasıl oldu diye.Son günler de fazla ilgilenememenizin nedenini biliyor mu?Ya da gerçekten ilgilenememeye sebep mi? Belli ki onun için yeterli bir sebep değildi ve ilgileneni buldu,önemsenmemeyi kim tolere edebilir ki?
Ne güzelmis..Bizde eşimle kavga ettiğimiz zamanlarda uyuyamazdık sbha kadar o çevrim içi olurdu bana inat bende en yakın arkadaşım gizemle çevrim içi olurdum bu beni kontrol ederdi hep tabi bende onu oda bende çok gururluyuz ama ben daha fazla böyle günler sürerdi sonra bu patlardı yazardı gecenin 3 yada 4 kimle yazışıyorsun bu saatte kadar diye patlardı ben tabi yatağın üzerinde huhuhu diye zıp zıp zıp Kars'ın sevinçten arkaşıma mesaj atrdım görev tamam diyeeşimide terslerdim sonra bir bakardım gece gece kapımda
sonra bakardıkki ikimizde arkadaşlarımız ile birbirimize nispet etmişiz
![]()
Biliyordu hastamız vardı. Ve onunla uzun uzun konuşabileceğim bir ortam yoktu. Sırf bunun için bile sorması gerekiyordu nasıl oldu diye.
Boyle bi durumda bile bi hafta ilgilenmeyince aldatacaksa zaten o olmamıştır.Bazı insanlar mazeret kabul edemiyor,ilgi söz konusu olduğuna,bende onlardan biriyim malesef,seninle mi uğaşacam moduna giriyorum direk,bencilce ama böyle..Demek ki anlaşamıyacak karakterlerdesiniz,boşver kendi haline bırak umursama..
Kafasında bitirmiş ama sana söyleyememiş olabilir,dediğim gibi her durum da senin için yanlış insan olduğunu gösteriyorBoyle bi durumda bile bi hafta ilgilenmeyince aldatacaksa zaten o olmamıştır.
Valla ben de aramayı düşünüyorum bu gece. içime dert olacagina..Baya da iyi dayanmissiniz... Yüzüne vurup engeli basmanin zamani gelmiş. Ayakta uydugunuzu sanmasin.
Demekki başkası varBiliyordu hastamız vardı. Ve onunla uzun uzun konuşabileceğim bir ortam yoktu. Sırf bunun için bile sorması gerekiyordu nasıl oldu diye.
Ne güzelmis..
Bu öyle bi durum degil.
Tartismamistik sadece çok ilgilenemiyordum sebeplerim vardı. O da buna trip yapmıyordu biliyordu. Sadece aramıyordu müsait olmadığım için benim arayacağım zamani bekliyordu. Hem de dört gözle. Şu an hala ordayım sanıyor. Ama mazeret değil yazip sorabilirdi ne var ne yok diye.
Zaten o konuştuğum son gece de biriyle konuşuyordu .
Engelle gitsin o kadar saat erkek erkekle konuşmaz onlar dert dinlemezler bizim gibi birbirlerinin birini bulmuş yolvereceksin haddini bilecekŞimdi kızlar sürekli konuştuğunuz biri var. Son günlerde onunla elde olmayan nedenlerden çok ilgilenemediniz. O da biliyor mazeretinizin olduğunu.
Bir gece WhatsApp tan konuşup iyi geceler diyorsunuz her şey normalKen. ( o gece ilk kez çevrimiçi ama sizin mesajlarınıza bi süre sonra dönüyor ve okundu yapıyor.olabilir. )
sonra uyuyamıyorsunuz bişeyler yazayım diye giriyorsunuz çevrimiçi olduğunu görüyorsunuz. Gece saat iki üç. Baya girip girip çıkıyor yazisıyor yani.
Kendimi tuttum kimle konuşuyorsun allasen demedim. Tarzım değil zaten. Bunu konuşmak bile çocukça geliyor ama insan inanamıyor.
Neyse sonraki gün öğlen yazdı. Bana hitap ettiği şekilde. Ben ona güzel bişey yazmak istemedim merhaba dedim sadece. Nasılsın dedi. İyiyim dedim bu kadar. 4 gündür hiçbir şey yazmadı. Ve her gece saatlerce online WhatsApp ta.
Çok sinirlerim bozuldu. Hepsi mi aynı ya.
Adı konulmamış ama sevgili gibi sürekli konuştuğumuz bir ilişkiydi.
Kafayi yicem sürekli ergen gibi kontrol ediyorum. Girdi mi diye.
Sizce bişeyler yazmalı miyim? Ya da tam yine gece cevrimiciyken aramalı miyim hayirdir diye.
Aptal gibi hissediyorum. Gerçekten fikre ihtiyacım var. Teşekkürler
Hiç sövme erkekler bu konuda çok pis engeli bas gitsinValla ben de aramayı düşünüyorum bu gece. içime dert olacagina..
İşte aynen ben de böyle bir insanım. Hep sustum bozmadım duruşumu filan ama millet ne iyi insanmış demedi..Ben böyle durumlarda hep cool davrandım, coolu bırak kazık yesem bile saygılı saygılı izah ediyordum. Bana yazılmadığında sustuğum zamanlar da oldu. Yok anacım haketmiyorlar, ben sövmediğime pişmanım keşke sövseydim en azından içim ferahlardı
İçinizde kalıp size dert olacağına söyleyin ona dert olsun