• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sövmeli miyim cool olmaya devam mı

Aslında son sayfalara göz gezdirebilirsen o yazdı. Ben ne yapıyım engelliyim mi simdi diye soruyorum:)

Canim bence sende yoluna bak. biraz da o surunsun :D engellemezsen takip mi etmeye devam ediyorsyn :) sen hayatina bak o arada yazacaktir mutlaka. 2 sohbet muhabbet etmek isteyecektir. sende ona oyle davran umrun disiymis gibi. ayy yine yazdi yaa buu der gibi :D

Hahahaha :KK70: benim başımdan geçene ne çok benziyo, ben direk atladım yalnız, pislikkk yazıp çıktım, bana dediği "bi arkadaşımla iş görüşmesi yapıyordum" :ıslık: :KK70::KK70: gece gece :confused: bu kadar basitler işte.

Kızlar şimdi de (sabahki mesajına cevap vermedim) "uzun zaman oldu " yazmış.

Sizce hırs mı yaptı beni , cevap vermedikçe?
Jeton mu yeni düştü?

Bence size arada bir yoklama çekiyo sadece. Hani kafasına bir şeyler dank etmiş olsaydı en fazla iki üç günde bir yazar ederdi, üzerinize düşerdi. Uzuun uzun aralıklarla yazan, arayan insan boşta kaldıkça, aklına geldikçe yazıyordur. Engelleyin bence. Empati yapıyorum, biri beni engellemiyorsa, hala aklı bende ama gurur yapıyor diye düşünürdüm sanırım.

Canim bence sende yoluna bak. biraz da o surunsun :KK70: engellemezsen takip mi etmeye devam ediyorsyn :) sen hayatina bak o arada yazacaktir mutlaka. 2 sohbet muhabbet etmek isteyecektir. sende ona oyle davran umrun disiymis gibi. ayy yine yazdi yaa buu der gibi :KK70:
Yok takip etmiyorum çünkü ben her yerden sildim onu. Engellememistim sadece. O yazabiliyor yani.
Ben yine yazdı modundayim aynen :)) ve hani engellersem onu umursadığımi sanicak değil mi?
Benim anlamadığım umursamıyor gibi konuş mu diyorsunuz. Yani tavsiyeniz ne?

engelleme bence. zamanında konuşmuşsunuz, sonra coolluğunuzu konuşturup yolunuza bakmışsınız. Arada yazsın o, sallama boşver. Engellersen bence ortada bir şey yokken trip atan ergenler gibi durur

engelleme bence. zamanında konuşmuşsunuz, sonra coolluğunuzu konuşturup yolunuza bakmışsınız. Arada yazsın o, sallama boşver. Engellersen bence ortada bir şey yokken trip atan ergenler gibi durur
Bu şekilde de hiç cevap vermemek daha kötü değil mi ? Cevap vermeyi düşünmüyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum. Madem bu herif 1 ay sonra pişkin piskin yazıyor. Benim de cool bi şekilde iyi ne olsun filan mı demem gerekir. Yazmayınca tribe girmiş gibi olmam mi?

Bu şekilde de hiç cevap vermemek daha kötü değil mi ? Cevap vermeyi düşünmüyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum. Madem bu herif 1 ay sonra pişkin piskin yazıyor. Benim de cool bi şekilde iyi ne olsun filan mı demem gerekir. Yazmayınca tribe girmiş gibi olmam mi?
Kendi adıma konuşayım nezaketen cevap verirdim ama uzatmazdım pek. Kısa kısa cevap verir, muhabbeti devam ettirmezdim açıkçası. Meşguldüm yazmam tabii :D

Kendi adıma konuşayım nezaketen cevap verirdim ama uzatmazdım pek. Kısa kısa cevap verir, muhabbeti devam ettirmezdim açıkçası. Meşguldüm yazmam tabii :KK70:
Bilemedim ya bu cevap verme hususunu.
Cevap versem mutlaka uzatmaya çalışcak.
En mantıklısı dediğiniz gibi olması ama işte o öyle olmaz.

3 5 saat sonra yazıp iyilik senden naber de

sonraki yazdıklarına da cevap verme saatler sonra görüldü yap ve bırak öyle

onu umursamadığını en iyi böyle gösterirsin ben bikaç kişiye böyle yaptım da baya takıntı yaptılar ahah
Hahaha çok iyi.
Ben de bunu gerçekten onemsemedigim insanlara bilinçsiz yapıyorum. :))

Bilemedim ya bu cevap verme hususunu.
Cevap versem mutlaka uzatmaya çalışcak.
En mantıklısı dediğiniz gibi olması ama işte o öyle olmaz.
her şey sizde bitiyor aslında. kendinize çok güvenmiyormuşsunuz gibi geldi bu çocuk hakkında, sanki iki sözüne yelkenleri suya indireceksiniz. Bence yazmayın o zaman

Yazarsanız elinize hiçbir şey geçmeyecek. Ama sizi yine sinir etme riski var. Ya siz yazarsanız ve sonra o yine yazmazsa? Veya bir hödüklük yaparsa? Hazır şu an pozitif bir konumdayken bu konumu sürdürün. Ben olsam engellerdim. Benim hakkımda ne düşündüğü de umurumda olmazdı. Gereksiz insanları ayıklamak lazım.

her şey sizde bitiyor aslında. kendinize çok güvenmiyormuşsunuz gibi geldi bu çocuk hakkında, sanki iki sözüne yelkenleri suya indireceksiniz. Bence yazmayın o zaman
Yok kesinlikle öyle bir zaafım yok. Hatta hiçbir şekilde cevap verme düşüncem de yoktu . Çünkü siradan bir iletişimsizlik de değildi bitişi. Benim gerçekten bi problemim vardı o bitiş sürecinde. Ve gorustugumuz dönem dışında ( o donem ilgileniyomus gibi gorundu)ne olursa olsun durumu sormaliydi. O yüzden tamamen gözümde 0.

Engelleme önemsediğini anlamasın. E o zaman yazıp durcak cevap mı vermeliyim geçiştirerek bu ikileme dustüm . Aslında sadece fikirsel olarak durumu merak ettim.

Yazarsanız elinize hiçbir şey geçmeyecek. Ama sizi yine sinir etme riski var. Ya siz yazarsanız ve sonra o yine yazmazsa? Veya bir hödüklük yaparsa? Hazır şu an pozitif bir konumdayken bu konumu sürdürün. Ben olsam engellerdim. Benim hakkımda ne düşündüğü de umurumda olmazdı. Gereksiz insanları ayıklamak lazım.
Haklısınız bir daha yazarsa engellemeyi düşünüyorum ben de.

Back
X