Sövüp bahtıma ölesim var :(

Gittik terapiye aile terapisi olarak İnan’ın oğlumdan başka çıkarsız sevenim yok öyle olmasın diye çalışıyorum da Evde oturmuyorum ki oğluma bunu çok belli etmeyeyim diye ama içim ölüyor sanki bilemiyorum ama gitmeliyim sanırım devlete nafaka konusuna gelirsek evet daha önce 3 mahkeme gördük nafaka isteyeceksen boşanmam ben nafaka vermem dedi ihtiyaç neyse alır gelirim biZZAT OĞLUMA 1 tl vermem dedi

Allah korusun o bağımsız bir birey olacak ister çöpçü ister yönetici hayat onun iyinşartlar olsun diye çabalayacağım ama yanında olsam yeter

Allah korusun o bağımsız bir birey olacak ister çöpçü ister yönetici hayat onun iyinşartlar olsun diye çabalayacağım ama yanında olsam yeter

Ama olamaz işde canım.
Birgün bilecek sizin sadece onun mutluluğu icin bu hayata dayandığınızi. Sizce sucluluk hissi oluşmazmi?
Yani benim annem benim icin katlansa ben mutlu huzurlu bir birey olamazdim. Hangi cocuk annesinin yillarca aci cekmesini ister?

İşte o gün tüm gücümü toparlayıp ayrılırım ben de öyle düşünüyorum

Malesef ama babasıyla arası çok iyi çok seviyor ayrı kalmak istemiyor
Bakın evlatlarımız bizim canımız kanımız herşey için yaparız onlar için
Ama biz mutluysak onlar mutlu olur bu bi gerçek
Şimdi o çocuk daha tabi ki sizi birarada görmek ister
Ama sırf o öyle istiyor diyede kendinizden niye vazgeçiyorsunuz ?
Size de yazık değil mi ?
Yarın birgün oğlunuz büyüyüp sizden ayrılınca size madalya mı takacak sanıyorsunuz?
Çekmeseydin der çıkar işin içinden
Kendinize karşı azıcık saygınız varsa bu adamı boşayın.
İnanın oğlunuz bile bir süre sonra huzuru görünce iyi ki diyecek

Ne diyeceğimi bilemedim
Alin karsiniza güzel bir şekilde ondan ne beklediğinizi nasıl biri olmasını istediğinizi konuşun inşallah düzelir
Bazı insanlara konuşmak fayda etmez.Bunun gibi hödük lere hiç fayda etmez.Yazik gerçekten yazık çaresizlik insana nelere katlandiriyor. Ben her zaman derim bir kadın çekmek zorunda değil dik durun çocuğu bahane etmeyin diye.Ama insan evladı için kendi hayatından geçiyor.

Sanırım iletişim sorununuz var.eşinizle güzel muhabbet etmek istiyorsunuz ama onda öyle bir istek yok sanırım.eşiniz çalışmıyor mu niye tüm gün babasıyla.yada babasıyla ortak iş filan mı yapıyor.insan hayat arkadaşıyla tabiki sohbet edebilmeli.yoksa evliliğin ne anlamı var.

İnanın verebileceğim bir sosyal maddi manevi güç olsa zerre takmam babasıyla olsun diye ama yüzüme gözüme bulaşır hayat tecrübe ettim ve döndüm olmadı bir kez daha dayanamam sonda da annesiz büyür evladım ardından sebebini öğrense düşünsenize anneniz öldü ve sebep baba idi aman allahım o yavrumu daha kim Zaptetsin kaderi psikolojisi yapamam

Çalışmıyor ticaret yapıyor Müş ama 2 haftada 2 kez giderek

İşte o huzuru nasıl sağlayayım hani para hani garanti iş hani manevi destek

Bilemedim yavrum ya beklentini düşür olduğu gibi sev ya da olayları analiz et düşün taşın ama üzme ya kendini değmez bacım

Bilemedim yavrum ya beklentini düşür olduğu gibi sev ya da olayları analiz et düşün taşın ama üzme ya kendini değmez bacım
Ben de onu düşündüm uzun süredir Zaten baktım isteklerimle gerçeklerim uyuşmuyor kafayı yemedipime dua ettim , sonra tüm beklentilerimi ekarte ettim ama adam bir de inadına gelip yanıma gel diyor utanmadan beni sınıyor neden twkmıyorsun dercesine

Ama olduğu gibi sevemem yaşamayı kabul ederim Ancak doğama ters ha sonra ne mi olur , sonra da bir güzel oğlum büyür , ardından ben bu adamı boşar oğluma karşı da vicdanımı hür tutarım kendi farketmiş olacak çünkü ama gençlik bitmiş olacak o oğluma feda olsun artık

Yani yemeğe çıkacakmışsınız ya ben mi yanlış anladım bugün tolere edin artuk olmuş üzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…