- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
terapi almayi dusundunuz mu hic?
ilk sayfadan itibaren hicbir yorumunuz saglikli degil , esinize olmasi gereken aski ilgiyi sevgiyi oglunuza yansitmissiniz cocuga da buyuk yuk yuklemissiniz
ayrilirsaniz esiniz nafaka verip cocugunuzun ihtiyaclarini karsilamak zorunda , bunu devlet zorunlu tutuyor zaten
oglunuzu bu kadar seviyorsaniz ona ruh sagligi yerinde , mutlu bir anne verin
su haliniz cok kotu
Allah korusun o bağımsız bir birey olacak ister çöpçü ister yönetici hayat onun iyinşartlar olsun diye çabalayacağım ama yanında olsam yeterGenelde öyle olur. Yani anormal bir durum değil.
Söylediniz kelimelerden oğlunuza bağımlı olma izlenimi yaratdiniz. Her anne çocuğu icin canını verir. Bu hisleriniz yanlış değil.
Sadece oğlunuza "sizi mutlu etme" yükünü yüklemeyin. Kendiniz mutlu olun ve kendinize nefes olun. annesinden sorumlu ve babanin yerine alan ve mutlu etmek icin cirpinan bir cocuk yetiştirmeyin
Allah korusun o bağımsız bir birey olacak ister çöpçü ister yönetici hayat onun iyinşartlar olsun diye çabalayacağım ama yanında olsam yeter
İşte o gün tüm gücümü toparlayıp ayrılırım ben de öyle düşünüyorumAma olamaz işde canım.
Birgün bilecek sizin sadece onun mutluluğu icin bu hayata dayandığınızi. Sizce sucluluk hissi oluşmazmi?
Yani benim annem benim icin katlansa ben mutlu huzurlu bir birey olamazdim. Hangi cocuk annesinin yillarca aci cekmesini ister?
Malesef ama babasıyla arası çok iyi çok seviyor ayrı kalmak istemiyorOğlunuz size şiddet uygularken tanık oldu mu hiç ?
Bakın evlatlarımız bizim canımız kanımız herşey için yaparız onlar içinMalesef ama babasıyla arası çok iyi çok seviyor ayrı kalmak istemiyor
Bazı insanlara konuşmak fayda etmez.Bunun gibi hödük lere hiç fayda etmez.Yazik gerçekten yazık çaresizlik insana nelere katlandiriyor. Ben her zaman derim bir kadın çekmek zorunda değil dik durun çocuğu bahane etmeyin diye.Ama insan evladı için kendi hayatından geçiyor.Ne diyeceğimi bilemedim
Alin karsiniza güzel bir şekilde ondan ne beklediğinizi nasıl biri olmasını istediğinizi konuşun inşallah düzelir
Sanırım iletişim sorununuz var.eşinizle güzel muhabbet etmek istiyorsunuz ama onda öyle bir istek yok sanırım.eşiniz çalışmıyor mu niye tüm gün babasıyla.yada babasıyla ortak iş filan mı yapıyor.insan hayat arkadaşıyla tabiki sohbet edebilmeli.yoksa evliliğin ne anlamı var.Mesele o değil ki çok şeyler yaşadık biz hırpalandık yorulduk onarılmaya ihtiyaç var birbirimize ihtiyaç var küllerden doğmaya ihtiyaç var ben hafta 6 günü çalışıyorum akşam gelince yanımda otur mutfakta nolur yani sohbet edelim gün değerlendirelim ama öyle bir kaçıyor ki zoruma gidiyor halbuki evde o tüm gün babasıyla zaten bu kadar mı hiçim Yani onu istemiştim bu gün farklı olabilirdi ben pasta yaparken o bana düğün günümüzden dem vurabilirdi bir şeyleri onarabilirdik ama olmadı
İnanın verebileceğim bir sosyal maddi manevi güç olsa zerre takmam babasıyla olsun diye ama yüzüme gözüme bulaşır hayat tecrübe ettim ve döndüm olmadı bir kez daha dayanamam sonda da annesiz büyür evladım ardından sebebini öğrense düşünsenize anneniz öldü ve sebep baba idi aman allahım o yavrumu daha kim Zaptetsin kaderi psikolojisi yapamamBazı insanlara konuşmak fayda etmez.Bunun gibi hödük lere hiç fayda etmez.Yazik gerçekten yazık çaresizlik insana nelere katlandiriyor. Ben her zaman derim bir kadın çekmek zorunda değil dik durun çocuğu bahane etmeyin diye.Ama insan evladı için kendi hayatından geçiyor.
Çalışmıyor ticaret yapıyor Müş ama 2 haftada 2 kez giderekSanırım iletişim sorununuz var.eşinizle güzel muhabbet etmek istiyorsunuz ama onda öyle bir istek yok sanırım.eşiniz çalışmıyor mu niye tüm gün babasıyla.yada babasıyla ortak iş filan mı yapıyor.insan hayat arkadaşıyla tabiki sohbet edebilmeli.yoksa evliliğin ne anlamı var.
İşte o huzuru nasıl sağlayayım hani para hani garanti iş hani manevi destekBakın evlatlarımız bizim canımız kanımız herşey için yaparız onlar için
Ama biz mutluysak onlar mutlu olur bu bi gerçek
Şimdi o çocuk daha tabi ki sizi birarada görmek ister
Ama sırf o öyle istiyor diyede kendinizden niye vazgeçiyorsunuz ?
Size de yazık değil mi ?
Yarın birgün oğlunuz büyüyüp sizden ayrılınca size madalya mı takacak sanıyorsunuz?
Çekmeseydin der çıkar işin içinden
Kendinize karşı azıcık saygınız varsa bu adamı boşayın.
İnanın oğlunuz bile bir süre sonra huzuru görünce iyi ki diyecek
Ben de onu düşündüm uzun süredir Zaten baktım isteklerimle gerçeklerim uyuşmuyor kafayı yemedipime dua ettim , sonra tüm beklentilerimi ekarte ettim ama adam bir de inadına gelip yanıma gel diyor utanmadan beni sınıyor neden twkmıyorsun dercesineBilemedim yavrum ya beklentini düşür olduğu gibi sev ya da olayları analiz et düşün taşın ama üzme ya kendini değmez bacım
Ama olduğu gibi sevemem yaşamayı kabul ederim Ancak doğama ters ha sonra ne mi olur , sonra da bir güzel oğlum büyür , ardından ben bu adamı boşar oğluma karşı da vicdanımı hür tutarım kendi farketmiş olacak çünkü ama gençlik bitmiş olacak o oğluma feda olsun artıkBilemedim yavrum ya beklentini düşür olduğu gibi sev ya da olayları analiz et düşün taşın ama üzme ya kendini değmez bacım
Yani yemeğe çıkacakmışsınız ya ben mi yanlış anladım bugün tolere edin artuk olmuş üzmeyin kendiniziBen de onu düşündüm uzun süredir Zaten baktım isteklerimle gerçeklerim uyuşmuyor kafayı yemedipime dua ettim , sonra tüm beklentilerimi ekarte ettim ama adam bir de inadına gelip yanıma gel diyor utanmadan beni sınıyor neden twkmıyorsun dercesine
Her sene aynı bu durum der ve unutur her sene parası yoktur o güne denk gelirYani yemeğe çıkacakmışsınız ya ben mi yanlış anladım bugün tolere edin artuk olmuş üzmeyin kendinizi
Ay güzelim benim inşallah olur ama üzünce değişmeyecekse kalk bi çay demle bu arada ikimizde kış geliniyizHer sene aynı bu durum der ve unutur her sene parası yoktur o güne denk gelir
Demlerim buyur beraber olacaksaAy güzelim benim inşallah olur ama üzünce değişmeyecekse kalk bi çay demle bu arada ikimizde kış geliniyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?