- 30 Ocak 2016
- 665
- 765
- 53
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Ben denedim bacım hücresine kadar islemisse odunluk her beklentiye bir cevap bulunuyor ne yazikki..Ne diyeceğimi bilemedim
Alin karsiniza güzel bir şekilde ondan ne beklediğinizi nasıl biri olmasını istediğinizi konuşun inşallah düzelir
İşte o yüzden yazdım. İnsan evladı için kendinden vazgeçiyor. Aileniz arkanızda olsa daha kolay olurdum insanın uzandığı dallar elinde kalınca mecbur kalıyorİnanın verebileceğim bir sosyal maddi manevi güç olsa zerre takmam babasıyla olsun diye ama yüzüme gözüme bulaşır hayat tecrübe ettim ve döndüm olmadı bir kez daha dayanamam sonda da annesiz büyür evladım ardından sebebini öğrense düşünsenize anneniz öldü ve sebep baba idi aman allahım o yavrumu daha kim Zaptetsin kaderi psikolojisi yapamam
Beklentileriniz tamamen bitmiş degil. Boyle bir evlilikte üzülmek istemiyorsaniz ev arkadasi gibi olmalisiniz lakin ayni evin icinde bunu yapmak cok zor olur, beklemiyorum dersiniz ama beklersiniz, bekliyorsunuz.
çaresizlik mi ? Ümit mi? Korkaklık mı ? Ne istediğini bilememek mi?
Bu gün evlilik yıldönümü. Ben ve eşimin Yani. İlk kez bu gün aklımdan çıkmışken arayıp Bayram’ın mübarek olsun diyince anladım. Ne güzel unutmuştum.
Geldim eve yemek yap hadi param yok ctesi yemeğe çıkarız sesi tamam dedim yoksa beklemiyordum Da zaten içimde eski heves hisler kırılganlıklar bile yok. Umrunda da değilim Zaten , kendimi verdim mutfağa pasta kurabiye yemek allah ne verdiyse belki gelir iki güzel kelam eder bir şeyleri onarmaya uğraşır ama sanki tüm gün berabermişiz gibi gitti oturdu babasıyla tabiki, acımadı içim ilk kez kızmadım, her zamanki her yılki gibi Real dedim kendime eğer bekleseydim kırılsaydım kızardım kendime...
Sonra dedim ki bahtıma s... rezil ettim hayatımı evladım bir şeyden haberi yok anne çalışıyor geliyor onunla beraber yemek yapıyor zira en sevdiği şey fırsata çeviriyorum onunla yemek yapıp zaman geçirmeyi işimi de görmüş oldığum için. Sonra da anne hasta yatar napsın yavrum ama mutlu güzel odası var evi şartları iyi...
Ben ayrılsam kendim için ona bu şartları asla veremem mutlu olmaZ babasıyla ayrılmamı istemiyor huzursuz oluyor ağlıyor daha önce yaşadı bu travmayı, çok korkuyor ayrılmamızdan annemler de huzur vermedi ben çalışırken annem bakardı oğluma ayrıldığım bir sene sürede oğlum anne evimize gidelim artık özledim babamı da seni de ben babama derim sana kızmaz vurmaz dedi ve döndüm.
Susarsam hır gür yok. Ama ben de yokum. Sildim kendimi oğluma verdim kendimi onun için mutlu olsun bitecek elbet ama birkaç yılı var oğlum iyice büyümeli bağımsızlaşmalı... benim hayatım da yaşayamadıkları da bitecek ama değer oğluma...
İçimde acı var uZandım yatıyorum konuyu da yataktan açıyorum. Geldi az evvel kendin ben pasta yapacağım dedin şimdi trip atıyorsun kafayı mı üşüttün mutfağı havalandırırken dedi sustum Yorgun’um dedim. Sen anormalsin dedi. Sustum en son sıradan bir gün bitmesini istiyorum artık o yüzden dedim en azından bir yanımda oturup iki güzel kelam etseydin kaçtın içeri dedim yine sustum artık kavga gürültü boşa çene yormaya gerek YÖK bazen hayal kuruyorım iyi biri olsaydı ben hazırlardım sofra şöyle bir iki güzel söz sarılma küçük bir dans içten bir bakış özür belki ....
Be bileyim hayal sadece boş bir yaşam ot gibi...
Sen ne istediğini bi şekilde anlatman lazım.. davranışlarnla anlamadıysa bi kaç gün sürdür bu soğukluğu.. böyle böyle alışacak..Sanmam bu derece olanını
Aynısını yaşıyoruz arkadaşım bende öyleyim ince ruhlu değil hediyemi söylüyorum hatta romantik bir şey istersem de örneğin kalpli balon bide şu yemeği yap diyorum tamam diyor önce üzülüyordum ama artık bu durum hoşuma gidiyor:)Bu sene Ağustos’ta 5 senelik evli olucaz eşimle çok şükür kavgamız gürültümüz yoktur Allah razı olsun evimizden oğlundan benden bişeyi eksik etmez ama hiç bilmem sürpriz yaptığını hediye çiçek böcek aldığını ilk yıl çözdüm ve ona göre beklenti içine girmiyorum özel günlerde bi kaç gün önceden alıyorum karşıma bana şunu alabilirsin hediye diyorum alıyor bazen o da soruyor ne istiyorsun diye Mart’ta Doğum günüm var henüz karar veremedim hediyeme valla hiç üzemem inçe düşünceli değil diye napim onunda yapısı o sizde takmayın ve kabul edin bence
Anladığım kadarıyla siz demişsiniz eşinize ben pasta yaparım diye ee birde eşiniz demiş zaten şimdi param yok haftaya gideriz yemeğe diye kendi kendinizi bu konuda boşuna üzmüşsünüz bence yine diyorum onu değiştirmeye çalışmayın olduğu gibi kabul edin daha mutlu olursunuz
Evet bir kez arkamda durdu o da burnumdan getirdi başka biri hayatıma girmek için aileme iyi davrandı daha boşanmadan vereceğim nağraları atan babamdan ve annemden yediğim dayak yanıma kaldıİşte o yüzden yazdım. İnsan evladı için kendinden vazgeçiyor. Aileniz arkanızda olsa daha kolay olurdum insanın uzandığı dallar elinde kalınca mecbur kalıyor
Haklısın o sevgisizlik ya odunluk değil ben görüyorum çevremde eşlerine ötle olanlar ikinci üçüncü kırıklarına ne romantiklikler yapıyorBen denedim bacım hücresine kadar islemisse odunluk her beklentiye bir cevap bulunuyor ne yazikki..
Aynen öyle ama şartlar oğlum her şeyi engelliyorHayatinizi degmeyecek bir insan icin bosa gecirmeye deger mi? Ileride keske demek istemiyorsaniz, kendinize bu haksizligi yapmayin. Size iki tatli dili cok gören adama varliginiz bile cok.
Çok konuştum her seferinde suçlama ile karşılaştım sen şöyle dedin bunu yaptın gittin bilmem ne normal ona göre aldatmıyormuş yaNe olursa olsun insan kendini mutsuzluğa mahkum etmemeli.
Evlat için bile olsa.
Seneler sonra evlat dönüp onca fedakarlığınıza karşın "yapmasaydın" deyiverirse daha çok üzülürsünüz.
Üstelik onun mutluluğu size de bağlı.Şimdi olmasa da biraz ileride anlayacak annesinin mutluluk oyunu oynadığını.
Anne mutluysa çocuk da mutlu,bu net.
Eşiniz ne durumda ben onu anlayamadım.
Ona göre normal mi evliliğiniz.Yoksa o da mı sizin gibi kendinden geçmiş durumda?
Konuşsanız,çabalamaya değmez mi?
Kurtarılamaz mı?
Birlikte çabalamaktan söz ediyorum yalnız.
Denemeye değer,tüm kozları,tüm yolları deneyin.
Olmuyorsa o zaman boşanmaktır çaresi.
Kendinizden vazgeçmeyin lütfen.
Bahtsız senin yazmanı bekledim biliyor musun nedense seni derinden anlıyorum bir de şu bebeğini teslim alan arkadaşımızı haklısın ama çok yalnızım o da doğru düzelmeyecek kaldı belki 5 6 yıl sonrası YÖK belliAltın vuruş oldu bu yorum..
Aynı evin içinde beklenti içinde olmamak mümkün olmuyor malesef.
Ekmek bekliyorsun,kahvaltı yapmayı bekliyorsun,birlikte yemek yemeyi bekliyorsun,gelecegi saati bekliyorsun.Bunları her ne kadar aşkla beklemesende olması gerektigi icin beklesende nihayetinde bekliyorsun iste..
Askla degil sevgiyle degil,öfkeyle cogu zaman...
Dahaa fazla problem haline gelmis hali ile bekliyorsun...
HER SEY NE KADAR SACMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?