Sövüp bahtıma ölesim var :(

Ne diyeceğimi bilemedim
Alin karsiniza güzel bir şekilde ondan ne beklediğinizi nasıl biri olmasını istediğinizi konuşun inşallah düzelir
Ben denedim bacım hücresine kadar islemisse odunluk her beklentiye bir cevap bulunuyor ne yazikki..

İşte o yüzden yazdım. İnsan evladı için kendinden vazgeçiyor. Aileniz arkanızda olsa daha kolay olurdum insanın uzandığı dallar elinde kalınca mecbur kalıyor

Bazen esler cocuklarini uzmemek icin evliliklerin kotu gittigini yansitmazlar. Bu alsinda okdarda iyi bisey degil cunku bosandiklari zaman cocuk buna anlam veremiyor. Belki senin oglun da bu yuzden barismaniz icin israr etmistir.. eger evliyken mutsuz oldugunu gosterisen ve bosandiktan sonra mutlu oldugunu gosterirsen oglun o kararin daha iyi oldugunu anlar.
Belki bu durumu kisa bir sureligine idare edersin ama bu sekilde senelerce yasanmaz ki.. esinden gizli para biriktirmeye calissan? Maddi olarak ayriliga hazir oldugunda bosansan?

aslında odunluk çoğunda var
benim eşimde öyle ince fikirli değil diyecektm
ama sizdeki daha içsel daha derin bir hüzünmüş
inşallah geç olmadan kıymetinizi anlar

Size bosanin diyemem herkezin kendince gercek nedenleri ve degisen kosullari vardir ama sunu diyebilirim suandan itibaren onunuzdeki senelerin planini yapin,bir kac yil sonra bosanmayi dusunuyorsaniz eger simdiden para biriktirin,calisiyormussunuz bu cok iyi oglunuz biraz daha akli erdigi bir caga geldiginde lutfen mutsuz yasamaya devam etmeyin,bu dunyaya kimse birilerinin kahrini cekmeye eziyetlerine susmaya gelmedi.Mutsuz evlilige kendinizi hapsetmeyin ve suanki oldugu gibi esinizden beklenti icinde olmayin,insani yipratanda zaten beklentilerdir...Ne zamanki o adami oldugu gibi kabullenirseniz degismeyecegini bilirseniz,hayatiniz kolaylasir,esiniz en basindan boyleymis zannetmemki degisir,size tavsiyem kendi kendinize ve oglunuza yetmeyi ogrenin hayatinizin merkezinize esinizi koymayin...Bir Allah birde oglunuz eliniz ayaginiz tuttugu surece kimseye ihtiyaciniz olmaz insallah...

konuşmak için neyi bekliyorsunuz... eşinize bunları anlatmak dururkne kendi kendinize eziyet etmeniz neden? onunla konuşmadan,hislerinizi anlatmadan size olan yanlışların neden yapıldığını ona sormadan pişmanlığını özrünü beklemek niye.

Beklentileriniz tamamen bitmiş degil. Boyle bir evlilikte üzülmek istemiyorsaniz ev arkadasi gibi olmalisiniz lakin ayni evin icinde bunu yapmak cok zor olur, beklemiyorum dersiniz ama beklersiniz, bekliyorsunuz.

Altın vuruş oldu bu yorum..
Aynı evin içinde beklenti içinde olmamak mümkün olmuyor malesef.
Ekmek bekliyorsun,kahvaltı yapmayı bekliyorsun,birlikte yemek yemeyi bekliyorsun,gelecegi saati bekliyorsun.Bunları her ne kadar aşkla beklemesende olması gerektigi icin beklesende nihayetinde bekliyorsun iste..
Askla degil sevgiyle degil,öfkeyle cogu zaman...
Dahaa fazla problem haline gelmis hali ile bekliyorsun...
HER SEY NE KADAR SACMA

Ne olursa olsun insan kendini mutsuzluğa mahkum etmemeli.
Evlat için bile olsa.
Seneler sonra evlat dönüp onca fedakarlığınıza karşın "yapmasaydın" deyiverirse daha çok üzülürsünüz.
Üstelik onun mutluluğu size de bağlı.Şimdi olmasa da biraz ileride anlayacak annesinin mutluluk oyunu oynadığını.
Anne mutluysa çocuk da mutlu,bu net.

Eşiniz ne durumda ben onu anlayamadım.
Ona göre normal mi evliliğiniz.Yoksa o da mı sizin gibi kendinden geçmiş durumda?
Konuşsanız,çabalamaya değmez mi?
Kurtarılamaz mı?
Birlikte çabalamaktan söz ediyorum yalnız.
Denemeye değer,tüm kozları,tüm yolları deneyin.
Olmuyorsa o zaman boşanmaktır çaresi.
Kendinizden vazgeçmeyin lütfen.

Eşinizin size bir sekilde ima da bulunmasi yani evlilik yıl dönümünüze dair...onunda hala beklentileri oldugu anlamına gelmez mi?
Hatırlamadıgınız için kırılmış olamaz mı?
Şuan bu tavırları sergiliyor oluşunun altında onunda beklentilerinin karsılanmamıs olması yatıyor olabilir mi?

Hayatinizi degmeyecek bir insan icin bosa gecirmeye deger mi? Ileride keske demek istemiyorsaniz, kendinize bu haksizligi yapmayin. Size iki tatli dili cok gören adama varliginiz bile cok.

Sanmam bu derece olanını
Sen ne istediğini bi şekilde anlatman lazım.. davranışlarnla anlamadıysa bi kaç gün sürdür bu soğukluğu.. böyle böyle alışacak..
Gelecek yıllarda bi kaç gün öncesinden planını yap bi hafta öncesinden hatırlat “ acaba ne alacaksın nereye götüreceksin “ “ yalnız olalım “ gbisinden. Emin ol biz bunları yapmasak bizmkilerde hediye fln düşünmez. Hepsinin ham maddesi odun
Cumatesi çıkalım yemeğe demiş güzelce hazırlan bi hediye al o almadıysa utandır onu böyle. Ve bu kadar önemseme .. tadını çıkar güzel bi cumartesi geçir...
Şiddet ve aldatma yoksa böyle bi sebepten ayrılmayı aklına getirme..hakkında hayrlısı olsn..

canim cok uzuldum.. gercekten hic kolay seyler degil yasadiklarin.
ama sen de kendini artik baska seylere versen? Mesela arkadas kabul gunleri yap, bir hobi edin halk egitim,ismer kurslarina git, kendini oyalayacak seyler bulursan zaten esinle de ugrasacak vaktin kalmaz.

Aynısını yaşıyoruz arkadaşım bende öyleyim ince ruhlu değil hediyemi söylüyorum hatta romantik bir şey istersem de örneğin kalpli balon bide şu yemeği yap diyorum tamam diyor önce üzülüyordum ama artık bu durum hoşuma gidiyor:)

İşte o yüzden yazdım. İnsan evladı için kendinden vazgeçiyor. Aileniz arkanızda olsa daha kolay olurdum insanın uzandığı dallar elinde kalınca mecbur kalıyor
Evet bir kez arkamda durdu o da burnumdan getirdi başka biri hayatıma girmek için aileme iyi davrandı daha boşanmadan vereceğim nağraları atan babamdan ve annemden yediğim dayak yanıma kaldı

Hayatinizi degmeyecek bir insan icin bosa gecirmeye deger mi? Ileride keske demek istemiyorsaniz, kendinize bu haksizligi yapmayin. Size iki tatli dili cok gören adama varliginiz bile cok.
Aynen öyle ama şartlar oğlum her şeyi engelliyor

Çok konuştum her seferinde suçlama ile karşılaştım sen şöyle dedin bunu yaptın gittin bilmem ne normal ona göre aldatmıyormuş ya

Bahtsız senin yazmanı bekledim biliyor musun nedense seni derinden anlıyorum bir de şu bebeğini teslim alan arkadaşımızı haklısın ama çok yalnızım o da doğru düzelmeyecek kaldı belki 5 6 yıl sonrası YÖK belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…