- 3 Aralık 2018
- 79
- 43
- 3
- 35
- Konu Sahibi Damladamla6
-
Yok hayir öyle bir niyetleri ya da ailde böyle bir durum asla yok. Sadece böyle bir takintilari var. Neden böyle bor fikrim yokAşırı itici.
Bi şekilde davranma ama dua et oğlum olmuş Kızın olsa kuma bile getirelim derlerdi belki de
Cocugumu yetistirme konusunda cok sertim. Esim de bana saygi gösteriyor. Sen nasil istersen o sekilde yetistirelim diyor. Yani kurallarima karsi cikmiyor. Kiz cocuklarini da cok seviyorlar. Hic hissetmedim sevmediklerini ama erkege bir düskünlük var tabikiBu insanlar erkek çocuğunjz olmasaydı sizi yetersiz görüceklerdi ve siz istemeden de olsa çocuğunuzu doyumsuz şımarık biri olarak yetişmeye teşvik edicekler bu tutumlarıyla.
Sevme şekillerini söylemeniz karşısında değiştirmemişler daha fazlası gürültü çıkarır. Ama en azından ilerisi için kurallarınızı koyup ne yapıp ne yapamıcaklarını şimdiden aşılayın.
Valla demiyor degilim dedigim de oldu bu sekilde ama yetisme tarzi.Cahillik cuhelalik, buna ek enaniyet...tabi itici.
Ninecim ölüp gidicen, böcekler yiyecek seni, üstünde otlar bitecek. Soyadın yaşasa ne olur? demek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?