- Konu Sahibi Damladamla6
-
Neden? Müslüman olan bir insanın kabul etmesi gereken yegane bir gerçek var ki peygamberimizin soyu kızından yürüdü. Bu kokuşmuş çürümüş bir zihniyet ürünü. Soy ilerlesin diye bütün eziyeti kadın çekiyor ama adı erkek soyu oluyor yok önce biz kadınların bu konuda hem fikir olmamız lazım.Ne kadaracayip gelsede dogru ama erkekten olan cocuk soyu devam ettiriyo kizlarinin cocuklarida kendi eslerinin soyunun bence cok abartacak bisey yok yalan yada yanlis bisekilde sevmiyolarki soylari sonucta sadece biraz abartmislar ama gercekten oglunuz olmasaydi soylari devam etmiyecekti.
Yani bunu cok uclarda yasamiyorlar niyet ve konusma bu olunca insan haliyle sinirleniyor. Yoksa düsünüldügü gibi kiza kötü davranma ya da kuma falan böyle seyler yok tabikiNe kadaracayip gelsede dogru ama erkekten olan cocuk soyu devam ettiriyo kizlarinin cocuklarida kendi eslerinin soyunun bence cok abartacak bisey yok yalan yada yanlis bisekilde sevmiyolarki soylari sonucta sadece biraz abartmislar ama gercekten oglunuz olmasaydi soylari devam etmiyecekti.
Kizmaniza gerek yok herkes gibi fikrimi belirttim ayrica ayni gorusteyimde yazmadim insanlar boyle dusunuyor ve bence gercekten abartilacak bir konu degilNeden? Müslüman olan bir insanın kabul etmesi gereken yegane bir gerçek var ki peygamberimizin soyu kızından yürüdü. Bu kokuşmuş çürümüş bir zihniyet ürünü. Soy ilerlesin diye bütün eziyeti kadın çekiyor ama adı erkek soyu oluyor yok önce biz kadınların bu konuda hem fikir olmamız lazım.
Abartilacak bisi degil demeniz bile bir nebze ferahlik verdi tesekkürlerKizmaniza gerek yok herkes gibi fikrimi belirttim ayrica ayni gorusteyimde yazmadim insanlar boyle dusunuyor ve bence gercekten abartilacak bir konu degil
Tabiki kotu davranmazlar sonucta oda torun ama bilirsin iste babaanneler erkek toruna biraz daha duskun oluyo kotu niyetli kesinlikle yaptiklarini sanmiyorum fazla takma kafana tatli lokmani aci etme bak seviyolarki boyle ilgileniyolar diye dusunYani bunu cok uclarda yasamiyorlar niyet ve konusma bu olunca insan haliyle sinirleniyor. Yoksa düsünüldügü gibi kiza kötü davranma ya da kuma falan böyle seyler yok tabiki
Canım yanlış anlama sana değil kızgınlığım sadece öyle bir empoze ediliyor ki kadınlar bile kabul etmiş vaziyette kanıma dokunuyor gerçekten bu durum kadın hamile kalır kadın doğurur kadın emzirir doyurur ilgilenir kadın 100 yapar erkek desen en fazla 30. Allah bile cenneti bizim ayağımızın altına seriyorken onun yarattığı insan kadını küçümsüyor.Kizmaniza gerek yok herkes gibi fikrimi belirttim ayrica ayni gorusteyimde yazmadim insanlar boyle dusunuyor ve bence gercekten abartilacak bir konu degil
Aslinda kimse kabul etmiyor da savasamadigi icin benim gibi kabul etmis gibi görünüyor. Susuyor cünkp inanin savasmak zihniyeti degistirmiyor. Sadece ant iciyorum kendi kendime sözler veriyorum evlatlarima bu düsüncenin empoze edilmesine izin vermeyecegime dairCanım yanlış anlama sana değil kızgınlığım sadece öyle bir empoze ediliyor ki kadınlar bile kabul etmiş vaziyette kanıma dokunuyor gerçekten bu durum kadın hamile kalır kadın doğurur kadın emzirir doyurur ilgilenir kadın 100 yapar erkek desen en fazla 30. Allah bile cenneti bizim ayağımızın altına seriyorken onun yarattığı insan kadını küçümsüyor.
Ama o konu biraz farkli bence ya cunki nebileyim benim esim asla beni kucumsemez hatta hic bir kadini gercekten ne kadar fedakar oldugumuzun farkinda konu babaanne madem kaynanamdan ornek vereyim torunlarinin hepsine cok duskundur ogullarinada ama inan kadin baslarinda olmasa hic biri dogruyu yanlisi bilemez der yani kadin erkek olayi degilde biraz insan olma dogruyu bilme olayi gibi bu.Canım yanlış anlama sana değil kızgınlığım sadece öyle bir empoze ediliyor ki kadınlar bile kabul etmiş vaziyette kanıma dokunuyor gerçekten bu durum kadın hamile kalır kadın doğurur kadın emzirir doyurur ilgilenir kadın 100 yapar erkek desen en fazla 30. Allah bile cenneti bizim ayağımızın altına seriyorken onun yarattığı insan kadını küçümsüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?