portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Gerçekten o kadar kolaymıymış yahuArtik mahkemeye basvurmaya gerek yok.
Artik nufis mudurlugume dilekce verip soyadini degistirebiliyorsun. Bunu bana nüfus müdürlüğündeki bir memur demisti.
Benim bu konuda bilgim yok arkadaşım...
Ama arkadaşının soyadını merak ettim
Sende söylemeyince daha da gizemli oldu sanki
Vallahi soyadın merak ettim arkadaşınızın.. :)
Artık daha kolay oluyor diye bişey okumuştum.
Aaa gerçekten mi? Ne kadar sürede değişiyor peki? Ve siz neden gerek duymuştunuzBen değiştirdim nüfus müdürlüğüne dilekçe veriyorsun kolay bi iş
Bana oyle dediler. Artik dilekceyle degistirebiliyorsunuz dedicunku esim soyadinsan memnun degil. Şakası na benim soy adimi al demistim. Memurda artik mahkeme acmiyorsunuz buraya dilekce veriyorsunuz dedi .Gerçekten o kadar kolaymıymış yahu
çok teşekkür ederim Allah razı olsunBana oyle dediler. Artik dilekceyle degistirebiliyorsunuz dedicunku esim soyadinsan memnun degil. Şakası na benim soy adimi al demistim. Memurda artik mahkeme acmiyorsunuz buraya dilekce veriyorsunuz dedi .
Arastirsin sorsun bakalim
Benim de lisedeki bir arkadasimin soyadi FAK'tı, sosyal medya hesabinda KAF yaziyor degistirdi mi yoksa sadece sosyal medyada mi oyle bilemiyorumNasil oldugunu bilmiyorum. Lisede bir arkadasin soyadi TOP'tu. Cocuk neler cekti o soyaddan. Sonra degistirmislerdi. Herkeste olan klasik xoglu yapmislardi.
Amin cumlemizden.çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bizde eski soyadımızdan memnun değildik. Mahkemeye, nüfus müdürlüğüne dilekçe vermiştik. Mahkemede geçerli sebepleri söyleyip değiştirmişti. Zaten mahkeme soyadını değiştiğine dair kağıt veriyor bunuda okul iş vb. gösterip yeni soyadınla kayda geçiyorlar kimlik ehliyet hepsini değiştiriyosun sonrada.Aaa gerçekten mi? Ne kadar sürede değişiyor peki? Ve siz neden gerek duymuştunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?