Soyadı

Kesinlikle katılıyorum ailesine durumu ben de anlatırdım . İlerde yanacağına şimdi ağlasın.
Bunu daha önce yazdım kesinlikle söylemem herkesin kendi hayat tercihi kendi yaşanmışlığı ben elimden geldiğince direk hiç pembe tablo çizmeden her şeyi anlattım sonuçta karşımdaki kız ilkokula gitmiyor üniversitede okuyan biri biraz da kendi aklını kullanıp doğruyu yanlışı ayırt edebilir ben söyleyemem

Derdi ona göre aşk sevgi evlenmek bana göre hayatını yakmak

Canım doğru olanı bu konuyu açana kadar ben de anlattım hatta şöyle diyeyim ben direk aklıma geleni söylerim yani baya kırarım insanı soğur o işten ama yok inandırmış kendini anlamayınca artık mecburen destek olma aşamasına geçtim sonuçta kendi hayatı kendine zarar veriyor ve ben ailesine söylemem değil bu konu başka konu da olsa başka biri de olsa söylemem kimsenin aile işine burnumu sokamam sonra herkes iyi biz kötü oluruz yani bu hayatın gerçeği bu yaşta biri artık bu kadar şeyden sonra lütfedip kendi mantığını bir kullansın ilk konuyu açtığımda link verdim yazılanları okuyor olabilir

Durdurmak için neler söylediğimi ben de biliyorum o da biliyor nasıl dil döktüğümü neden durdurmadın diye gelirse kendini kadırma vicdan rahatlatmadır o da benim umrumda olmaz iyi bilir takmam böyle şeyleri kendisi büyük ihtimal okuyordur zaten iş rencide edici şekle gelene kadar uyarı yapmadıysam eğer kaydolup konuya cevap yazabilir buyursun ama belli yerde bana çizgi çekerse fikrine karışmak yerine sorduğu şeye çözüm bulma aşamasına geçiyorum çünkü onun hayatı

Böyle şeyleri takan bir yapısı yok hani birlikte olduk evlenelim falan

Arkadasin ağır sacmalıyor. Eger oglan bunu kabul ediyorsa bu da cok buyuk sıkıntı. Hic olacak is degil yuh ya.

Böyle şeyleri takan bir yapısı yok hani birlikte olduk evlenelim falan

Bilemiyorum. Insan boyle birseyi amacsizca yapmaz.
Evlilik hayati yasamak istiyor desen o da yok. Ayri evlerde olacaklar, gizli olacak?
Gizli sevgililik yurutmekten ne farki olacak ki imza altina girsin?
Ilerde izin vermezler diyor, eee suanda da izin almiyor ki zaten??? Simdi yapacagi nikahi ileride de izinsiz yapabilir.

Altinda mutlaka birsey var bunun.

Şaka gibi bütün sayfaları okudum. Kesinlikle gizli nikah bile yapsa gizli kalmaz o bir gerçek. Muhtemelen adam bunu elinden kaçırmamak icin nikah ta nikah diye tutturuyordur. Şimdi nikah yapsa ilerde pişman olmayacağının garantisi yok. Neden okulunun bitmesini bekleyemiyor. Sırf adam kendini garantiye alsin diye sanırım.
Nereden belli yarın öbürgün okulu bırak ben sana bakarım deyip de okumasını engellemeyecegi. Cevremde cok var bu sekilde aileden gizli kacip evlenip okulu birakan. Ya da okula nisanli gidip orada baskasina asik olup nisanl8dan ayrılan da gördüm.
Evlilik bu cocuk oyuncak değil. Ama arkadasiniz ve adam evcilik oynayacaklar sanki. Bizim burada bir laf var kepeğini almadan kopeklenme diye. Yani eline ekmek almadan evlenme demek.
Yarının ne getireceği belli olmaz adam bunu çok seviyorsa okulu bitince adam gibi çıkar ister vermezlerse de bizden günah gitti diyip o zaman evlenirler. Yangından mal mi kaçırıyorlar. Muhtemelen koca adayı da özgüven sorunları yaşıyor.

Konu dışı ama siz ne yaptınız. Boşandınız mı

Vize vs içindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…