- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Linki vermiştim okuyordur belkiArkadaşına bu yorumların hepsini okut
Saçmalamasin
Mesleğini eline alıncaya kadar kendi aralarında nişanlı olarak beklesinler
Bunu daha önce yazdım kesinlikle söylemem herkesin kendi hayat tercihi kendi yaşanmışlığı ben elimden geldiğince direk hiç pembe tablo çizmeden her şeyi anlattım sonuçta karşımdaki kız ilkokula gitmiyor üniversitede okuyan biri biraz da kendi aklını kullanıp doğruyu yanlışı ayırt edebilir ben söyleyememKesinlikle katılıyorum ailesine durumu ben de anlatırdım . İlerde yanacağına şimdi ağlasın.
Kafasını taşlara çok vurur. Zaten seven adam da böyle bşy teklif etmez.Bu fikri aklına sokan zaten binevi adam bu da inanmış kendini inandırmış kötü bir şey olmayacağına
Canım sayfa 1 ya da 2 ydi sanırım yazdım rica etsem bakar mısınNeden ?
Derdi ona göre aşk sevgi evlenmek bana göre hayatını yakmakAy ne saçma ya rahat rahat sevgili olarak takılmak varken neden kendini resmiyet altına sokuyor? Kesin çıkar bir yerden kendini kandırmasın soyisimle bitmiyor o iş. Cidden saçmalık. Madem aile izin vermediği için gizlice evlenmek istiyor okul bitince yapsın bu işi, derdi ne şu anda hiç anlayamadım.
uzun bir süre kimseye evlendiklerini söylemeyecekler
Canım doğru olanı bu konuyu açana kadar ben de anlattım hatta şöyle diyeyim ben direk aklıma geleni söylerim yani baya kırarım insanı soğur o işten ama yok inandırmış kendini anlamayınca artık mecburen destek olma aşamasına geçtim sonuçta kendi hayatı kendine zarar veriyor ve ben ailesine söylemem değil bu konu başka konu da olsa başka biri de olsa söylemem kimsenin aile işine burnumu sokamam sonra herkes iyi biz kötü oluruz yani bu hayatın gerçeği bu yaşta biri artık bu kadar şeyden sonra lütfedip kendi mantığını bir kullansın ilk konuyu açtığımda link verdim yazılanları okuyor olabilirHerkes doğru olan yolu söylemiş. Arkadaşınıza okutun tüm yorumları.
Ailesine de hafiften çıtlatın durumu .
Ne severek evlenenler , ne acılarla boşanmaya çalışıyor.
Her zaman bu kadar gözü kara olmayacak arkadaşınız ki şu an bile değil aslında. Çok sevip evlenmek istiyorsa açıkça çıksınlar ailelerin karşısına. İzin verilmezse rest çekip evlensinler ama bu şekilde yapınca hem korkak, hem yalancı olmuş olacaklar maalesef. Sevgi bunların özrü olamaz.
Durdurmak için neler söylediğimi ben de biliyorum o da biliyor nasıl dil döktüğümü neden durdurmadın diye gelirse kendini kadırma vicdan rahatlatmadır o da benim umrumda olmaz iyi bilir takmam böyle şeyleri kendisi büyük ihtimal okuyordur zaten iş rencide edici şekle gelene kadar uyarı yapmadıysam eğer kaydolup konuya cevap yazabilir buyursun ama belli yerde bana çizgi çekerse fikrine karışmak yerine sorduğu şeye çözüm bulma aşamasına geçiyorum çünkü onun hayatıYapabilirsiniz. Kavga etmeden yalnis yolda olduğunu anlatabilirsiniz. Bir erkek kadını gerçekten seviyorsa aileden gizli kaçırıp evlenmez. Heleki hiç istemeden. Görümcemin eşi iki sene sabretip kp nin ikna olmasını bekledi. Gerçek sevgi budur. Arkadaşıniza şimdi destek olsaniz ilerde pisman olsa ilk size "neden durdurmadin" diye patlar emin olun
Çok teşekkür ederimImTheDevil https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gizli-cocuk.1101174/ Delifissek isimli uye açmıştı bu konuyu ....arkadaşın göz atsın derim.Yalan nasıl beraberinde başka yalanları ve sonunda çözümsüzlüğü getiriyor görsün bence.
Böyle şeyleri takan bir yapısı yok hani birlikte olduk evlenelim falanBence kizin derdi baska. Ayni evde bile yasamayip, kimseye soylemeyeceklerse evliligin zorunlulugu ve acelesi nedir? Ne icin gerekli?
Okulunun bitmesine 2 sene varken gizli nikah kiymaya kalkan insan ilerde meslegini eline aldiginda ailesi istemese de nikah kiyar gayet.
Mevzu ilerde istemezler simdiden yapalim degil.
Kesin ilişki filan olmustur ve onun derdine düşmüştür arkadasin.
Bu konuyu sordun mu bilmiyorum ama eger durum buysa sirf bu yuzden yakmasin kendini. Daha kotu seyler olmasin.
Aklına sokan adam oluncaEşinin bunu kabul ediyor olması da bir garip
Rica ederim.Bazen illaha kendimiz hata yaparak değil hayatı gözlemleyerek ....baskalarinin hatalarını analiz ederek de ders cikarabilir- hangi davranisin beraberinde neleri getireceğini öğrenebiliriz.Umarim arkadaşın için hayırlısı olurÇok teşekkür ederim
Arkadasin ağır sacmalıyor. Eger oglan bunu kabul ediyorsa bu da cok buyuk sıkıntı. Hic olacak is degil yuh ya.Aile istemiyordan ziyade ailenin böyle bir şeyden haberi bile yok muhtemel duysa istemez kızın ailesi maddiyata biraz fazla önem veriyor erkeğin de durumu iç açıcı değil tabi ilerisini bilemeyiz ama olacak gibi de değil tam meslek vermeyeyim kafadan benzer meslekler atayım kız dr oğlan esnaf gibi düşünün ailede parayı sevince işler biraz karışacak gibi duruyor arkadaşım da henüz tam mesleğini eline almış değil mesleğimi elime alana kadar söylemeyelim diyor ama her türlü iş açığa çıkar söyledim ama soyadım değişmezse çıkmaz diyor kendini böyle inandırmış
çok ilginçAklına sokan adam olunca
Böyle şeyleri takan bir yapısı yok hani birlikte olduk evlenelim falan
Tansu Çiller'in eşinin soyadı Uçuran'dı,Çiller soyadını aldı.Bu mümkün mü sanki ünlü birinin eşi de yapmıştı anımsar gibiyim
Konu dışı ama siz ne yaptınız. Boşandınız mıBen patavatsız ötesi biri olduğum için her şeyi patpat zaten söyledim daha okulun bitmesine var iki sene bu iki sene içinde oğlanda falso görse ayrılamaz bile adam bir güzel ailene söylerim diye tehdit eder ama yok kız uzun zamandır tanıdığını iddaa ediyor e fırça faslı geçtikten sonra mecbur çare aramaya yöneliyoruz
Vize vs içindir.Bilemiyorum. Insan boyle birseyi amacsizca yapmaz.
Evlilik hayati yasamak istiyor desen o da yok. Ayri evlerde olacaklar, gizli olacak?
Gizli sevgililik yurutmekten ne farki olacak ki imza altina girsin?
Ilerde izin vermezler diyor, eee suanda da izin almiyor ki zaten??? Simdi yapacagi nikahi ileride de izinsiz yapabilir.
Altinda mutlaka birsey var bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?