Soyadı

Arkadaşınıza burda açılan bir kaç konuyu okutun.
Özellikle aileden habersiz veya aile haklı olmasına rağmen onları dinlemeden yapılan evliliklerle ilgili konuları...
Mesleğini eline almadan,aileden habersiz yapılan bir evlilikte hayır görmüyorum kendi adıma.

Bence kizin derdi baska. Ayni evde bile yasamayip, kimseye soylemeyeceklerse evliligin zorunlulugu ve acelesi nedir? Ne icin gerekli?

Okulunun bitmesine 2 sene varken gizli nikah kiymaya kalkan insan ilerde meslegini eline aldiginda ailesi istemese de nikah kiyar gayet.
Mevzu ilerde istemezler simdiden yapalim degil.
Kesin ilişki filan olmustur ve onun derdine düşmüştür arkadasin.
Bu konuyu sordun mu bilmiyorum ama eger durum buysa sirf bu yuzden yakmasin kendini. Daha kotu seyler olmasin.

Ben burada okurken evleneceğim diyen herkese hemen hemen aynı yorumu yaptım arkadaşım dahil kaldı ki bunlarınki tam evlilikte sayılmıyor ama kimseye müdehale de edemiyorsun işte

Ben aileyi de tanıdğım için yazık diyemiyorum ama çok da onaylamıyorum

Bu kız benim gerçekten çok yakınım farklı bir durum olsa anlatırdı diyorum ama bir yandan da insan işte belki de var anlatmıyor ama her şeyini paylaşır benimle

Daha önce evlenmiş biri olarak hepsini anlattım kendi tercihine kaldı artık

Pişman olacaklarını ben zaten söylüyorum olayın eksilerini anlatıyorum ama ben gidip ailesine bu durumu hayatta söylemem biz birbirimize güvenip neler söyledik şimdi kötü bir kelime olacak ama onu satamam

Benim de iki soyadım öyle bekarken herkes tam sana uygun diyordu evlendim hah şimdi oldu diyorlar

Ben daha önce de yazmıştım ben zaten hiç karşımdaki kırılır mı şu bu demeden önce gerçekleri pat pat sayarım kız asla olumsuz bir şey olacağına inanmıyor soyadı olayı hallolunca her şey gizli kalacak anne baba da he kızım olan olmuş diyecek falan sanıyor buna baya inanmış

Ve bu plana dahil olan insan o okulu bitirince çok kilit mesleklerin birinde olacak komik değil mi kız kesinlikle ikna olmuyo

Hukuken kendi soyadını kullanabilir ama bazı devlet kurumlarında eşinin soyadı gözükücek sistemde. Ben bi cumartesi evlenmiştim daha kimlik değiştirmeden 2 gün sonra pazartesi günü e devlette eşimin soyadı yazıyordu. Ayrıca ailenin diğer fertleri nufus müdürlüğünden herhangi bir iş için evrak aldığından çok rahat görülücektir evli olduğu. En basiti nufusa kayıtlı olduğu yer bile değişicek hemen . Bence bu riski durumu yapmasın birbirlerinden eminlerse durumlarını düzeltmeye yada ailelerini ikna etmeye çalışsınlar.

Ortaya çıkmasının soyadı ile ne alakası var? Pek çok şekilde ailesinin karşısına çıkabilir evli olduğu bilgisi.

Sadece soyadından ibaret değil sonuçta.

Bu fikri aklına sokan zaten binevi adam bu da inanmış kendini inandırmış kötü bir şey olmayacağına

Legal şekilde sevişmek olduğunu sanmıyorum kız öyle bir tip değil annesi bilse hayatta izin vermez bunlar da olan olmuş a getirmek istiyorlar durumları benim anlatmam söz konusu bile değil hayatta böyle işlere burnumu sokmam herkesin kendi hayatı

evilikteki mantık duyurmaktır. duyurmazsan ki (hele en başta ailelerin rızası yoksa) o evilik evlilik olmaz . helal olmaz. evet evlilik şahitler huzunda tamamlanmış olur ama aile rızası her şeyden önce gelir. aile rızasından gizli kapaklı iş yapmak daha sonra dönüşü olmayan başka sıkıntılara yol açabilir. akıllıca davransın derim.
ayrıca bu erkeğe nasıl teslim olmaktır nasıl güvenmektir bana biraz cahil cesareti gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…