- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Kesinlikle katılıyorum ailesine durumu ben de anlatırdım . İlerde yanacağına şimdi ağlasın.Anne baba vukuatlı nüfus kaydı alsa görecek kızının evli olduğunu. Ufacık bir şüpheye bakar,yakalanır.
Ben neden illa şimdi evlenmek zorundalar anlamadım. Kız ailesinden ayrı bir ilde yaşıyor da aynı evi paylaşmak için mi evleniyorlar? Yoksa legal bir şekilde sevişebilmek için mi? Her ikisi de son derece saçma sebepler. Bence o çocuk arkadaşınızın aklını çeliyor. Yerinizde olsam ailesine durumu anlatırdım.
İyide soyadını değiştirmemekle bitmiyor ki iki tarafta vukatlı nufus kagıdı örneği alırsa çıkabilirUzun bir süre gizli kalacak evlilikleri o yüzden
Evet eski Başbakan Tansu Çiller’ in eşi :)Bu mümkün mü sanki ünlü birinin eşi de yapmıştı anımsar gibiyim
tansu çiller :)Bu mümkün mü sanki ünlü birinin eşi de yapmıştı anımsar gibiyim
Neden ?uzun bir süre kimseye evlendiklerini söylemeyecekler
Bu mümkün mü sanki ünlü birinin eşi de yapmıştı anımsar gibiyim
İki soyadını aynı anda kullanabilmek için dilekçe dolduruluyor ama sadece kendi soyadı için dava açılması lazım.yanlış bilmiyorsam tansu çillerin eşi, eşinin soyadını kullanıyordu
evlendikten sonra isteğe bağlı olarak kendi soyadını kullanma hakkı var kadınların. evlilik işlemlerinde dilekçe dolduruluyor bu yönde
Düşüncelerimizde hemfikiriz emin olun ben de akrasında durup desteklemiyorum ama kendisi çocukluk arkadaşım ben kavgasını verdim olmadı ikna olmuyor ben de destek olmaktan başka bir şey yapamam
Ailesi zaten okuduğu için dde evlenmesini istemez doğal olarak. Kendisi de bence evlenmemeli hele böyle gizli bir şekilde. Eminim elinizden geleni yapmışsınızdır ama son ana kadar arkadaşınızı vazgeçirmeye çalışın. Allah korusun işler ters gitse ailesi de habersiz evlendiği için reddetse. Yani bütün olumsuz senaryoları düşünüp bu yola girmek lazım . Yeni kimliklerde medeni durum yazmıyor zaten kendi soyadını da kullanabilir diye biliyorum. Ama bir hastane işi olsa veya aileden biri nüfus kayıt örneği ihtiyacı duysa her an öğrenilme ihtimali var.Düşüncelerimizde hemfikiriz emin olun ben de akrasında durup desteklemiyorum ama kendisi çocukluk arkadaşım ben kavgasını verdim olmadı ikna olmuyor ben de destek olmaktan başka bir şey yapamam
Durumlari duzeltene kadar evlenmesin o zaman bunu saklamanin gerginligi bile yorar insani . Soyisim konusunda da akademik kariyer yapan ve ozellikle yurt disinda makleleri kizlik soyadi ile bilinen kisiler sadece kendi soyadini kullanabiliyor die biliyorum yillar once hocam yapmisti belki artik sart aranmiyordur herkes kullanabiliyodur.Aile istemiyordan ziyade ailenin böyle bir şeyden haberi bile yok muhtemel duysa istemez kızın ailesi maddiyata biraz fazla önem veriyor erkeğin de durumu iç açıcı değil tabi ilerisini bilemeyiz ama olacak gibi de değil tam meslek vermeyeyim kafadan benzer meslekler atayım kız dr oğlan esnaf gibi düşünün ailede parayı sevince işler biraz karışacak gibi duruyor arkadaşım da henüz tam mesleğini eline almış değil mesleğimi elime alana kadar söylemeyelim diyor ama her türlü iş açığa çıkar söyledim ama soyadım değişmezse çıkmaz diyor kendini böyle inandırmış
Evlendiği zaman kütüğü filanda değişiyor ailesinden gizli yapcaksa anlarlarUzun bir süre gizli kalacak evlilikleri o yüzden
Arkadaşlar merhaba bir konuda size danışmak istedim arkadaşım yakında evlenecek ve eşinin soyadını kesinlikle istemiyor ikinci soyadı olarak da kullanmak istemiyor resmiyette görünmesini de istemiyor hayatına kendi soyadıyla devam etmek istiyor bunu net üzerinden baya bir araştırdık ama bir sonuç alamadık aranızda bilgisi olan var mı bu mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?