- 1 Mart 2010
- 45.150
- 115.152
- 1.123
- Konu Sahibi kalbinsesi
-
ya soyadım ne olursa olsun çok utansamda değiştiremezdim ben olsam
sonuçta tüm ailenizin sülalenizin soyadından farklı...beyenmeyip değiştiriysun
ben onlara saygısızlık yapmışım gibi hissederdimben utanıyorumda onlar utanmıyor..onlar değiştirmemiş ama derdim..soyad bu ama..atadan deden kalma birşey.gidip mahkemede "hmm yenisoyadım şu olsun".çok garip "BENCE"
daha komik bi durum..
doğru söylemişsin 1934 yılında çıkmış soy adı kanunu o tarihten buyana aileniz büyükleriniz utanmamış bunların arasında belki çok yüksek mevkide olan akrabalarınızda vardır onlarda söylemeye çekinmemiş ne olacak bi kaç harf topluluğundan insan ilk önce kendine öz güven kazanmalı soy adın kral olsa padişah olsa sana ne heybeti olur küçük olsa sen insanlar arasında küçükmü olacaksın mantığını anlamış değilim ben evlendikten sonra soyadım bir meyve ismi oldu eşimle mutlu huzurluyum o meyveninde hoşafı yapılıyor vah şimdi bende hoşafmı oldum diye dertleneyim
doğru söylemişsin 1934 yılında çıkmış soy adı kanunu o tarihten buyana aileniz büyükleriniz utanmamış bunların arasında belki çok yüksek mevkide olan akrabalarınızda vardır onlarda söylemeye çekinmemiş ne olacak bi kaç harf topluluğundan insan ilk önce kendine öz güven kazanmalı soy adın kral olsa padişah olsa sana ne heybeti olur küçük olsa sen insanlar arasında küçükmü olacaksın mantığını anlamış değilim ben evlendikten sonra soyadım bir meyve ismi oldu eşimle mutlu huzurluyum o meyveninde hoşafı yapılıyor vah şimdi bende hoşafmı oldum diye dertleneyim
Bizim de coğrafya öğretmenimiz vardı soyadını söylemiyordu bize sadece ismini söylüyordu
Biz de çok merak ederdik hocam söyleyin söyleyin diye o da ''çocuklar ben soyadımı sevmediğimden söylemiyorum '' derdi
birgün dayanamayıp söyledi soyadı ''ÖCALAN''mış sence senin soyadının komikliği bunun yanında ne kalır ki ?
ben tanıdım seni hani şu bizim marketin yanında oturan kızsın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?