Soyadımdan nefret ediyorum

> bayram amca
> necati yenge
> meliha enişte
> zehra eşekcanbazı
> yusuf ziya salakoglu
> abudulsamet döver
> ramazan öldürür
> ısmail öldürücü
> gülşen motor
> hacı benzin
> menemine cart
> burhanettin curt
> cafer cırt
> döndü cort
> fedakar pat
> şaban küt
> vesile aybaşi
> haziment pet
> abdurrahman kıllı
> aytekin kıllıbacak
> makbule kıllıbaldir
> atilla otuzbiroğulları
> ahmet yavşar
> ökkeş ford
> nadir verir
> duran tekerlek
> döndü yuvarlak
> özdemir damızlık
> izzet angut
> türkan romantik
> hafize kazma
> abdulkadir anan
> abdulaziz baban
> ismail donsuz
> hatice tüylü
> h. ıbrahim gömer
> gülfidan gösterir
> coşkun aptal
> emel yalak
> duran kalas
> sultan kaltak
> ismail dümbelek
> fahrettin kalkmaz
> mehmet kaldırır
> cafer yalar
> gurban yalama
> ahmet ali emici
> ayşe cinsel
> mehmet taşak
> sultan kıç
> ali anüs
> bahriye kuku
> fevzi zik
> mahmut pipi
> yusuf kız
> gülten karı
> zeki kadın
> cemal delik
> ramazan deşik
> münevver göbek
> münire meme
> sükriye memeli
> havva kalça
> ali kalktı
> nurcan geliyor
> ali geber
> münevver ölü
> hanim seviş
> alkin azgın
> mümin abaza
> yunus gay
> kemal götürür
> ibrahim ziker
> subay sokar
> döne sürtünür
> abdullah oyar
> adem kayar

bunlardan birimi ya meraktan ölücem

ya sevmiyor olabilirsin bence değiştir ne olacak sanki babamda evlenmeden değiştirmiş iyi ki değiştirmiş diğeri çok vahşiceymiş şimdi ki soyadım çok güzel hatta bu yıl erkek kardeşimde adını değiştirdi çok havalı oldu darısı başına bir arkadaşımın soyadı tosundu ve kız 1.50 boylarında 40 45 kg civarındaydı komediyi sen düşün ama hiç umrunda değildi hatta çok takılan olurdu bunların başınıda ben çekerdim :)))

Son düzenleme:
Arkadaşlarım öncelikle bana yardımcı olanlara çoklarca teşekkür ediyorum.:) Umarım sizlere de forum da bu kadar dostane insanlar rastlar.Tek tek alıntı yapamadım artık.
Dedim ya benim bu konuyu ya takmamam gerekiyo,yada gidip soyismimi değiştirmem gerekiyo,,burası da bir fikir alış verişi yeri olduğu için sizlerin fikrini görüşünü bilmek belki de bunlara göre şekillenmek istedim.Ve gerçekten de faydanız dokundu,,Takıntım biraz daha azaldı,veya değiştirme fikri o kadar komik gelmiyo artık.
Ailem de soyismimizden rahatsız olan oluyo ama kimse şimdiye kadar değiştirmeye yeltenmedi,ben de o yüzden çekiniyorum belki de.
İyiki varsınız tşk ederim

bencede sana katılıyorum canı sıkılmış açmış heraldee

kusura bakma pek inanmadım.soyadını söylemiceksen neden konu açıyosun.bizden ne bekliyosun anlamadım ???:44:

Siz nasıl bir insansanız karşınızdakini de öyle görürsünüz,aptal da deilim insanları aptal yerine de koymuyorum yalan söyleyecek! Sıradan bir soyismi deilki yazayım,ayrıca ilkokul arkadaşlarım bile yıllar sonra beni soyismimden hatırlarken buraya yazmam basit bişeymiş gibi konuşmayın.edit:yaşım 25

Sizin içinizde fesatlık kurnazlık kaynıyor.Konuyu açtığım gün geceye kadar burdaydım.Dün de çalışıyordum bugun sabah ta işten geldim işte burdayım.Tüm bu kanıya nasıl vardınızsa artık.Allahım ya ne ilginç kadınlar var böyle:95:

Gerçekten de sonsuz tşk ederim cnm.Yazmıyorum diye beni burda taşlayanlar tane tane okuması ricasıyla...

ben tanıdım seni hani şu bizim marketin yanında oturan kızsın dimi

ya evet oyum nerden tanıdın ya dünyada tek tunç soyisimli benim çünkü

şu an tüm gizliliğin kaybolduuu :)))) bulduk seniii :)))

ah çok üzgünümmmmm beni nasıl bulursunuz öğğğğ evimi de buldunuz dimi hadi gelin 2 çay içelim karşılıklı :82:

aman ne şirinsiniz
Benim ilkokulda 2 arkadaşımın soyismi tunç tu lisede öğretmenimin soyismi tunç tu,kardeşimin arkadaşının soyismi tunç.Ayrıca işyerime bi dünya tunç geliyo..Sizinki de benim soyismimin yanında pek zekice espri malzemesi olmuş

soyadınla çağırmıyolarki zaten değişen bişi ya ismini beğenmeseydin o zaman daha kötü hissederdin boşver takma bende ismimi beğnmem mesela amaan boşver ya :)

arkadaşlar soyadnı burda söylemek zornda değil bu birincisi.. ad soyad kullanılsaydı rumuza gerek kalmazdı değilmi ??
ayrıca bilip bilmeden neden kötü yorumlarda bulunuyorsunuz anlamıyorum ki.. hadi doğruysa ?? :44:
kimsenin gerçekten doğru söylediğini bilemeyiz burda dğeil mi ?? sonuçta sanal ortamm :44:

Tşk arkadaşım.
ben zaten soyadım sizce komik mi diye başlık açmadım,,ben biliyorum komik olduğunu zaten,bu yaşıma kadar hayal görmedim.
Bi de trip üstne hakaret edip gidiyolar.Hem napıcaklarki soyadımı öğrenip anlamadım;gülmek mi istiyolar,yoksa komikliğin derecesine göre mi telkin edicekler:44:

zaten sevmiyorsunuz.. kimseye sölemiorsunuz utanıyorsunuz..

şimdi bazı arkadaşlarda illa söyle diye tutturmuşş .. olaydaki ironiye bakar mısınız ??

arkadaş sadece yaşadığı sıkıntıyı paylaşmak için yazmış... soyaıdnı afişe etmek için değil.. belliki burdada duyulursa rahatsız olacak ??

canım bende öğrenmek istemiştim ama sadece meraktan..
ama hiç bir zaman hakaret etmedim..eden arkadaşlarada yazık yani..neler yazmışlar merakları uğruna..
tabikide söylemeyebilirsin..
ama madem fikir istiyorsun kendi düşüncemi belirtiyim,bence değiştirme soyadını cnm..evlendikten sonra zaten değişicek..kendin sürekli bunun üstünde durursan böyle özgüven eksikliğine gider iş dikkat et takma kafana..

türkiyede çok yaygın bir soyisim var

KUKUK

evet yanlış okumadınız böyle bir soyisim çok yaygın ve arkadaşımın soyadı

eğer böyleyse durum zor hakikaten

canım zaten bu konuda en zor zamanlar ilkokul dönemlerinde oluyor.çoluk çocuk dalga geçiyor.Benimde öyleydi..ama zaten zor zamanları geçirmişsin.e evlenincede değişecek nasılolsa.bunca yıl olmuş olan yaşamışsın.boşver bence değiştirme.çünkü değiştirincede bir sürü insan,akrabaların falan bu konu üzerinde duracak.daha çok konuşulacak.tekrar tekrar gündeme gelecek..kapanıp gitmezki ailende akrabalarında devam ettiği sürece...aman boşver üzme tatlı canını.tek sen değisin bu konudan müzdarip.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…