- Konu Sahibi kalbinsesi
-
Sizin içinizde fesatlık kurnazlık kaynıyor.Konuyu açtığım gün geceye kadar burdaydım.Dün de çalışıyordum bugun sabah ta işten geldim işte burdayım.Tüm bu kanıya nasıl vardınızsa artık.Allahım ya ne ilginç kadınlar var böyle:95:
ya sevmiyor olabilirsin bence değiştir ne olacak sanki babamda evlenmeden değiştirmiş iyi ki değiştirmiş diğeri çok vahşiceymişşimdi ki soyadım çok güzel hatta bu yıl erkek kardeşimde adını değiştirdi çok havalı oldu darısı başına bir arkadaşımın soyadı tosundu ve kız 1.50 boylarında 40 45 kg civarındaydı komediyi sen düşün ama hiç umrunda değildi hatta çok takılan olurdu bunların başınıda ben çekerdim :)))
bence oyalamak insanları sayfayı baştan sona kadar konudum ha söyler hasöyleyecek ama hala söylememiş benimde soyismim kötüydü.cok rahatlıkla söyledim eşime neden utancakmışım sonuçta degişecek evlenince veya evlenmesende ne olurki soyisim sonuçta ismini söle sende gerekli yerde soyismini söle burda kimse senle dalga yada kafa gecmiyor madem böyle bir topik actın yazmalıydınbu kadar insanıda yormamalıydın zaten kararınıda vermişsin.söze gerek yok..
katılıyorum.) madem düsüncelerimizi merak ediyordu söylemesi daha mantıklı..
Neyse kendi kararı sayqı duyarım, herkesin kendi düsüncesi..
bence oyalamak insanları sayfayı baştan sona kadar konudum ha söyler hasöyleyecek ama hala söylememiş .madem böyle bir topik actın yazmalıydınbu kadar insanıda yormamalıydın zaten kararınıda vermişsin.söze gerek yok..
Off yeter artık söylemiyorum soyadımı.Sinir ettiniz valla..
Ben bu konuyu açarken hiç beklemiyordum birileri gelip te ''soyismin ne ki'' diye patavatsızlık edeceğini,,bu benim özel bilgim oluyor anlamıyormusunuz anlamakmı istemiyorsunuz? Ben utanır sıkılırım yanlış anlaşılmaktan çekinirim başkasının özel bilgilerini sormaya sanal ortamda.Siz ki sormayı bırak hakaretler,tripler içindesiniz..Ammma mesele ettiniz ya...
Zaten söylemiyorum diye püskürüp gidenler,amacınız yardımcı olmak deilki sırf merakınızı gideremediniz diye hayıflanıyorsunuz.
Neden o zaman burda bunca arkadaş soyismimi bilmesine gerek duymadan yazabiliyor?
Doğru düzgün okuyun,baştan sona okuyup sıkılıp sıkıldınız da neden aynı soruyu soruyosunuz o zaman??
Aynı şeyleri her sayfada yazmaktan bıktım.Soyismim tek diyorum,,tanınırım diyorum,,özel şeyler yazıyorum diyorum,,hem bırakın hepsini soyadım sizi ilgilendirmezki,,yardımcı olmak istiyorsanız soyadımı bilmenize ne gerek var?? soyadıma göre mi destek vereceksiniz??
Neymiş oyalıyomuşum insanları ha söyledim ha söyleyeceğim diye.Başından beri söylemiyorum diyorum iyimisiniz kardeşim?? Ben size soyadım sizce ne derece komik mi diye mi sordum,,biliyorum komik işte bu takıntıma çözüm arıyorum.
Yoksa burda oturup benim soyismimimi tartışacağız,,aa evet şöyle komikmiş,,böyle komikmiş mi diyeceğiz,,yoksa komik deil deyip bu yaşıma kadar tanıdığım insanlaraı yalancı konumuna mı getireceksiniz?
canın isterse söyle.bizde sabah akşam düşünüyoruz zaten bu kızın soyadı neydi diye.bize ne ya senin soyadından.bilmeden millet nasıl yorum yapacak sana.söylenecek herşeyi sölemişler daha ne istiyosun ki.niye utanıyosun utanmadan nefret etmeden taşı soyadını hem bir iki harfin ne önemi var alnındada yazmıyo soyadın nasılolsa söylemek istemediğine söylemezsin olur biter.
Size neyse o zaman sorup üstne söylemedim diye hakaret etmeyin tamammı? Ne demek soyismimi bilmeden nasıl yorum yapacak?? Bilmesine ne gerek var söylersin heralde bu yorumu yaptığına göre..Bilince ne olucak?
meraba arkadaşlarım.
Bu da dert mi demeyin.Genç bir insan için ne kadar takıntı meselesi aslında
Soyadım öyle komikki bir yere gittiğimde söylemek bile istemiyorum,çekiniyorum..
Hatta o kadar dert ettimki biriyle tanışmaya cesaret bile edemiyorum,veya düşünün birinden hoşlansam soyismimi öğrenince tüm cazibem gidicek diye korkuyorum
Soyadından bu kadar rahatsız olan varmı ben gibi?
Değiştirmek çevrem açısından komik karşılanır,daha çok dikkat çeker diye üzülüyorum bazen.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?