- Konu Sahibi kalbinsesi
-
ya evet oyum nerden tanıdın ya dünyada tek tunç soyisimli benim çünkü
Call center çağrı merkezinde da çalışırken bir müşteri aradı. Adamın adı Fenasi soyadı Kerim. isim soyisim alabilir miyim diyince ben şok oldum. bu şartlar altında görüşme yapamıyacağım sizinle dedim. Adam sonra ismini soyismini tane tane söyledi benim jeton sonra düştü. Utanmakla, kırılmak arasında kaldım resmen.
Call center çağrı merkezinde da çalışırken bir müşteri aradı. Adamın adı Fenasi soyadı Kerim. isim soyisim alabilir miyim diyince ben şok oldum. bu şartlar altında görüşme yapamıyacağım sizinle dedim. Adam sonra ismini soyismini tane tane söyledi benim jeton sonra düştü. Utanmakla, kırılmak arasında kaldım resmen.
allahım bazen çok salak oluyorum tam 5 kez arka arkaya okudum ne tuhaflık var ki diye...
yosmaoğlu diye bi soyisim bile duydum...
o ne ya kavga da soylenmez,bole kufur gıbı olan soyadları bence degıstırılmelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?