Soyadımdan nefret ediyorum

bu arada şimdi aklıma geldi benim okuldan bir arkadaşımın soyismi Kamiloğlu. başta o kadar komik geliyodu ki. ama o hiç yadırgamadı gayet normalmiş gibi davrandı şimdi hiçbir sıkıntısı yok. üstelik o kızın isminde 2 kız var ve soyismiyle hitap ediyolar hatta x kamil diyolar kısaca. sen ne kadar hasssas olursan o konu da o kadar üstüne gelirler. bu her konuda öyle

ah çok üzgünümmmmm beni nasıl bulursunuz öğğğğ evimi de buldunuz dimi hadi gelin 2 çay içelim karşılıklı :82:

bence hiç burada daha fazşla çözüm arama çünkü sen zaten sanin isteğin doğrultusunda yorum yapılsın istiyosun bence git hemen soyadını değiştir gerçi soy adını değiştirince ne olacaksa babanın soyadı değişmeyecek evleneceğin adam sana demicek mi niye soyadını değiştirdin yine dalga konusu olucak soyadını değiştir tüm sülalenlede ilişkini kes anca rahata erersin

Valla soyadın nedir? Bahsettiğin kadar rahatsız edicimidir bılmıyorum. 10. sayfaya kadar okudum ve sıkıldım daha okuyamıyacağım :) Ama benden sana tek tavsıye AKRABA EVLILIGI YAPMA :) Yagmurdan kacarken doluya tutulma şekerim

şimdiye kadar senden başka rahatsız olan çıkmamışmı dedelerin zamanında değiştirselerdi ne iyi olurmuş başka kardeşlerin varmı onlarda nefret ediyorlarmı peki

Call center çağrı merkezinde da çalışırken bir müşteri aradı. Adamın adı Fenasi soyadı Kerim. isim soyisim alabilir miyim diyince ben şok oldum. bu şartlar altında görüşme yapamıyacağım sizinle dedim. Adam sonra ismini soyismini tane tane söyledi benim jeton sonra düştü. Utanmakla, kırılmak arasında kaldım resmen.

bu espriyi yıllar önce duymuştum

daha öncede bi konu açılmıştı nişanlısının soyisminin gay olduğunu söyleyen biri napsam ki diye soruyordu...
aklıma geldi şimdi naptı acaba..
bu kadar kötü mü soy isminiz..
bu arada benim de ablamın erkek arkadaşının hem ismi hem soyismi pek komikti ama ablam onu çok seviyordu...

bencede soyisminizi söylemeyin...
biz adımızı soyadımızı yazmadığımız halde sasdece mesajlarımızla 3 arkadaş buluştuk... hiç bu sitede üye olduğumuzu bile bilmiyorduk.... açtığımız konular meajlarımız belli ediyor zaten kendimizi bi de soyisim söylersek gerçekten deşifre olabiliriz...

allahım bazen çok salak oluyorum tam 5 kez arka arkaya okudum ne tuhaflık var ki diye...

yani konu sahibi böle bisy olmadıqına sükretsn.)

Aman madem söylemiyceksin biz ne yapalım değiştir o zaman bu kadar basit.

olabilir bende ismimden memnun değilim :)
takmayın ya soyadınız sizin kişiliğinizi etkilemio ben isme soyisime etiket olarak bakıorum .. paketin içinde ki önemlidir :) etiket değil ..

Soyadını herkes gibi bende merak ettim.Ama bir arkadaşında dedği gibi kolaymış madem soyadı değişmek değiştir.Ama ailen garipseyebilir.Malum kadınlar evlenince adam yerine konuluyor ya bekarken yapamazsın:):)İlla evlenmeyi bekleme,değiştiremeyeceksen de soyadınla barış hatta birine söylerken soyadım şu çok komik veya salakça der güler geçersin.İnsan kendisiyle dalga geçtiği zaman başkasına fırsat kalmıyor:)

soyadını neden söylesin ki ? Mesela benim soyadımdan da hic duymadım.. facebookta bile adımı soyadımı yazınca tek benim hesap cıkıyor .. ben seviyorum soyadımı :89: canım sende bu kadar takma... takıyorsan degistir.. ayrıca seni seven, asık olan seni soyadın yüzünden terkedecek degil ya sacmalama takılıcak cok sey var .. saglıcakla kal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…