- 21 Ekim 2021
- 559
- 1.274
- 43
- 30
- Konu Sahibi fiyonaprensesolan
-
ay evet tam olarak öyleParlak OÇ olur diye mi şeettiniz? Sonu sessiz harfle biten bi isim iş görür
Teşekkür ederim amin inşallah :)Bence cokta uyuma takilmayin ,zamanla alisiyor insan.
Defne , nehir , ece begendigim isimler. Inciyi de severim. Saglikla gelsin bebisiniz
işte içime sinen bir şey bulabilsem keşke, ne zormuş karar vermek :)Soy isim sessiz ile başlıyor ilk isim takılıyorsanız sesli harf ile bitsin içiniz rahat eder en azından
Kızım olsa umay yada Meyra koymak istiyordum belki hoşunuza giderişte içime sinen bir şey bulabilsem keşke, ne zormuş karar vermek :)
Ay isimlerin enerjilerine inanırsanız Umay yeğenimiz dünyanın en zor bebesi falan herhalde. Ağır geliyor gibi ismiKızım olsa umay yada Meyra koymak istiyordum belki hoşunuza gider
İnanıyorum etkisi var isimlerin zaten kızım olmadı iki erkekle hayatımın savaşına devam kızdan ümidi kestim çocuk yapmaya tövbeliyim artıkAy isimlerin enerjilerine inanırsanız Umay yeğenimiz dünyanın en zor bebesi falan herhalde. Ağır geliyor gibi ismi
Kızım olsa umay yada Meyra koymak istiyordum belki hoşunuza gider
İnstada @siramercan diye bi hesap var oda böyle konuları işliyor isimlerin enerjilerini söylüyor Serra ismini öneriyor genelde bakmanızı tavsiye ederimAy isimlerin enerjilerine inanırsanız Umay yeğenimiz dünyanın en zor bebesi falan herhalde. Ağır geliyor gibi ismi
Soyadınız kısa uzun bir isim yakışır. Neslihan Neslişah Melike örnek verdim siz daha çok arastirirsiniz. Ben doğuma iki gün kala belirledim oğlumun ismini.Kızlar merhaba 14 haftalık hamileyim doktor kesin bir şey söylemese de kız dedi. İsim bulmak aşırı zor.
Zor telaffuz edilen isimleri sevmiyorum. Parla ve İnci isimlerini beğeniyorum bi tek onlar da Koç soyadıyla uymuyor saçma sapan oluyor bitişik söyleyince hatta yazınca.. İki isim koysam İnci X koç iki isim de hiiçç sevmiyorum.
Bi de Ela ismini beğeniyorum.
Var mı isim önerileriniz :)
Neslişah çok güzel benceSoyadınız kısa uzun bir isim yakışır. Neslihan Neslişah Melike örnek verdim siz daha çok arastirirsiniz. Ben doğuma iki gün kala belirledim oğlumun ismini.
Arkadaşımda bi umay var öööyle durur yaniAy isimlerin enerjilerine inanırsanız Umay yeğenimiz dünyanın en zor bebesi falan herhalde. Ağır geliyor gibi ismi
Dayımın geliniydi kocaya kaçtı.Neslişah çok güzel bence
Dayımın geliniydi kocaya kaçtı.
Aynen hatta ordan da başka kocaya kaçtı ama 2.sinden tam ayrılmış mıydı bilmiyorum.Kocası varken mi kocaya kaçtı hahahahahah kafamdaki tüm Neslişah algısı yıkıldı
Aynen hatta ordan da başka kocaya kaçtı ama 2.sinden tam ayrılmış mıydı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?