şöyle karşılıklı kahve içip derleşecek bıtek ark. yok off

gercekten anlattıklarının bırebır hepsını yaşadım gördum ama ben artık oyle sahte arkadaslık yapmıyorum kımseyle zaten belkıde bunun ıcın yalnızım ark secerken bayagı secıcıyımdır hoş sectıkleerımın ne hayrını gordumde ama bundan sonra gercktn cok dha dıkkat edıcem cunku anı seylerı yasamak ıstemıyorum

once takmıyordum ama artık takıntı oldu bende arkadasım olsn sohbet edıyım muhabbet bıyerlere gıdelım derdımızı bırlıkte cozelım ıstıyorumm cok bısey degılkı bu ama nıye yok, olmuyor bırturlu anlamadımm

seni o kadar iyi anlıyorumki canım aynı durumdayız....üst komşumla aynı dediğin gibi olmuştuk ama ben öyle olduğumuzu sanıyormuşum ne anlattıysam kendime ilgili başkalarının ağzından duyar oldum banada seni ablamdan ayırt etmiyorum diyordu insanlar neden böyle ikiyüzlü olmuşokadar yalnızım ki eşimde yoğun çalışıyor....bebeğimde olmuyor enazından o olsaydı da keşke komşularımda varsın olmasın diyorum ama bebeğimde yokşükretti yavrun varmış canım rabbim sağlık versin onada inşallah....kapını çalan olmaz aile yok,arkadaş yok gurbette olmakta çok zormuş çok....hastaneye gidip geliyorum iki güne bir başkada nep evdeyim hep

Kısır mı dedin yok yok benden güzelini yapanı tanımadım daha =) birgün kısırları alıp yarıştıralım hemde tanışmış oluruz.Nereden oldugunuzuda yazarsanız belki kucuk bır çay kahve tanışması ayarlanabilir. Ben istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

arkadaşlar merhaba
konuya alakasız bir yerden daldığım için afedersiniz
ama pofuduknaza ulaşmalıyım
canım postan dolu özeline yazamıyorum postanı temizlermisin lütfen

ıstersen eger arkadas olalım

arkadaslar benım konuyu takıp edıyosanız sıze cııdı bırrsey dıcem ıcımden gelenı bakın dedımya hanı normalde ark. yok burası bayanlara aıt ve ben bırkac arkadas la konusmak ıstıyorum normal olarak benım gıbı dusunuyorsanız konusalım bu konu hakkında burda paylasımda bulunalım

ıstersen eger arkadas olalım

neden ne oldukı

elbette arkadaş olmak isterim canım ben gurbetteyim malatyadayım ve yalnızım komşular hergün birbirinde hepside ev sahibi ben kiracıyım nasıl olsa gideceğim diye buna ilerde işimiz düşmez diye düşünüyorlar okadar cahil insan dolu sağımda solumda kafese sıkışmış bir kuş gibi hissediyorum kendimi

Tamam cok sevindim ben buran da konusmk isterim fakat nedennse ozel mesaj atamiyorum eger istersenn sen bana msn ni ozel mes at ordan konusalim tabi bi sakincasi yoksaa en azindan konusurr sohbet ederiz

Tamam cok sevindim ben buran da konusmk isterim fakat nedennse ozel mesaj atamiyorum eger istersenn sen bana msn ni ozel mes at ordan konusalim tabi bi sakincasi yoksaa en azindan konusurr sohbet ederiz

canım mesaj sayın 100 olmamışsa özel mesaj atamazsın daha....benim için farketmez canım nereden istersen oradan görüşürüz

merhaba,malesef bende ayni durumdayim..benim bicok arkadasim var ama hicbiri turk degilo yuzden bnde cok sklyorum bu durumdan ....

Son düzenleme:
canım takma kafana bende dahil senin durumunda çok arkadaş var burda :) hepimiz arayış içerisindeyiz bulucaz inş. özel mesaj atmaya çalıştım sana ama olmadı biraz daha yazmam gerekiyormuş (

bu konuda yalnız değilsin :) mükemmel bir şehirde yaşıyorum hemde merkezinde,sahil,deniz,cafeler,çarşılar vakit geçirilecek çok yer var ama gel gör ki arkadaş yok yaa herkesin içi geçmiş,insanlarda yaşama isteği diye bişey kalmamış,bende çocuk yok çevremdekilerin hepsi çoluklu çocuklu bir araya geldik mi tek muhabbet konusu çocuk çocuk çocuk,gına geldi valla yaaa,çocuklardan dolayı bir kahve içemiyorsun onun için ya bende yakında doğuracam tüm vaktimi çocuğa ayıracam,ya da yakında yalnızlıktan kafayı yiyecemm az kaldı (anneler bana kızmayın ama ben çocukları çok ama çok severim sadece çocuklarınızI hayatınızın merkezine getirip koymanızı yanlış buluyorum,çocuğu olmayan birinin yanında sürekli çocuktan bahsetmek gerçekten çok SIKICIIIII)

bu arada ben de gurbetteyim ne anam var ne bacım var yanımda seni çok iyi anlıyorum..ama şükürler olsun ki ailem hayatta hiç değilse seslerini duyuyorum,bide eşim çok iyi bir insan onunla sıkıntılarımı paylaşıyorum ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…