• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şöyle karşılıklı kahve içip derleşecek bıtek ark. yok off

yaprak_3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
201
3
26
Batman
slm arkadaslar aynen baslıkta belırttıgım gıbı ben ısterdımkı bı ark olsun ama yasadıgım yerde bır tekk bıle ark yok hepsı memlekette arar konusuruz ama ben ıstıyorumkı soyle bır ıkı ark olsun kafa dengım gelelım gıdelım arada dolasalım bana gelsın ben ona gıdeyım kahve ıcelım dertleselım konusalım benı anlasın ıstıyorum ama yok ya valla yerı geldıkce allaha dua edıyorum nolur bana bı ark yolla allahım nolur cıksın karısıma bırı ama hala yokk gun aşırı buraya takılıyorum baska yaptıgım bı iş yok cocuktan yapamıyorum zaten cocuk olmasa ugras edınırdım ama cocuk var bılmıyorum ya hayat nasıl gececek boyle yalnız bılmıyorum valla yıcem kafayı artık ne zormus bı ınsanın yalnız olması ark. gelen gıden olmaması ne zor

al benden de o kadar :))) aynı beni tarif etmişsin bazen kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki çareyi bu siteye üye olmakta buldum biz bayanların doğasında var konuşmamız dertleşmemiz lazım çatlarız yoksa :) en azından sanal arkadaşlarım olur onlarla dertleşirim diye düşündüm çünkü yazmak da insanı gerçekten rahatlatıyor

al benden de o kadar :))) aynı beni tarif etmişsin bazen kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki çareyi bu siteye üye olmakta buldum biz bayanların doğasında var konuşmamız dertleşmemiz lazım çatlarız yoksa :) en azından sanal arkadaşlarım olur onlarla dertleşirim diye düşündüm çünkü yazmak da insanı gerçekten rahatlatıyor

aynen en azından bura kadınlara aıt sanalda sohbet ederız kız kıza dıye dusundum bende

hangi şehirdesin ? sanki küçük yerlerde daha kolay dost arkadaş olunuyo gibi geliyo bana. büyük şehirlerde pek yok öle arkadaşlık falan.

cok uzun yıllar 6 yıl...ıns benımkı o kaadr surmez ya :S bılmıyrum bu sıteden bırkac ark la sureklı konusmak ıstıyorum aslında ama hıc oyle bı dek gelmedı:S

İşten eve, evden işe, 2 çocuk derken insan yüzü görmüyordum. O zamanlar da eşimin işinde çalışıyordum daha hastanede değildim. 5 senem böyle geçti ama fena bunalıma girmiştim, insan sadece eve girerken balkondakilere selam verir mi :):)

Annem rahmetli olduğu sene (bu şehirdeki 6. senemin başıydı..) annemin 40 mevlütünü okutucam ama kimseyi tanımıyorum, hoca bakayım derken komşumun kapısını çaldım, oda benden ilk defa allah rızası için bir şey istedin nasıl gelmem diyerek kapıyı sonuna kadar açtı ve tüm mahalleyi eve doldurdu :) herkesle o vesile ile tanıştım ve o hoca hanımla da çok iyi arkadaş olduk..

Umarım sizin ki daha kısa sürer :) Çalışmıyorsanız lokma (pişi) filan dökün dağıtın, hem böyle etrafta kim var kim yok görmüş olursunuz hem de sevap işlemiş olursunuz ne biliyim aklıma geldi..

Gel şekerim beraber kahvemizi içeriz sohbetimizi ederiz ;) benimde yok doğru düzgün bı arkadasım evde cocuklar vs. Vakit gecıyo ama yıne de ınsan ıstıyo tabı kafa dengı bırılerını

İşten eve, evden işe, 2 çocuk derken insan yüzü görmüyordum. O zamanlar da eşimin işinde çalışıyordum daha hastanede değildim. 5 senem böyle geçti ama fena bunalıma girmiştim, insan sadece eve girerken balkondakilere selam verir mi :):)

Annem rahmetli olduğu sene (bu şehirdeki 6. senemin başıydı..) annemin 40 mevlütünü okutucam ama kimseyi tanımıyorum, hoca bakayım derken komşumun kapısını çaldım, oda benden ilk defa allah rızası için bir şey istedin nasıl gelmem diyerek kapıyı sonuna kadar açtı ve tüm mahalleyi eve doldurdu :) herkesle o vesile ile tanıştım ve o hoca hanımla da çok iyi arkadaş olduk..

Umarım sizin ki daha kısa sürer :) Çalışmıyorsanız lokma (pişi) filan dökün dağıtın, hem böyle etrafta kim var kim yok görmüş olursunuz hem de sevap işlemiş olursunuz ne biliyim aklıma geldi..

pişiyi biliyor musun :16:

slm arkadaslar aynen baslıkta belırttıgım gıbı ben ısterdımkı bı ark olsun ama yasadıgım yerde bır tekk bıle ark yok hepsı memlekette arar konusuruz ama ben ıstıyorumkı soyle bır ıkı ark olsun kafa dengım gelelım gıdelım arada dolasalım bana gelsın ben ona gıdeyım kahve ıcelım dertleselım konusalım benı anlasın ıstıyorum ama yok ya valla yerı geldıkce allaha dua edıyorum nolur bana bı ark yolla allahım nolur cıksın karısıma bırı ama hala yokk gun aşırı buraya takılıyorum baska yaptıgım bı iş yok cocuktan yapamıyorum zaten cocuk olmasa ugras edınırdım ama cocuk var bılmıyorum ya hayat nasıl gececek boyle yalnız bılmıyorum valla yıcem kafayı artık ne zormus bı ınsanın yalnız olması ark. gelen gıden olmaması ne zor

O zaman çaylar benden olsun:68:

canım benimde doğru düzgün arkadaşım yok kime güvensem elimde kalıyor yani bazen çok canım sıkılıyor bu duruma ama kafamı taktıkça daha çok üzülüyorum yapacak bir şey yok sende kafanı buna takma bence

Ayni dertten bendede var. Konusup dertlesecegim insanlar var ama yanimda değil beraber cikalim gezelim bir yerlerde oturup birseyler icelim istiyorum ama yokkk :(((

pişiyi biliyor musun :16:

ben biliyorum :52: :52: :52:

özelliklerimi anlatayım;

efendim kahveyi çok severim, her tür kahve severim. bilmesem de kahve falı uydururum.

burun kıvırmam yoktur, şu da olsun, bu da olsun diye masraf çıkarmam.

çok güzel kısır yaparım, bu konuda rakip tanımam.

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :6:

Ayni dertten bende muzdaribim.her gece Allaha dua ediyorum bana guvenebilecegim,durust bir arkadas yollasin diye...arkadas seven biri icin arkadassizlik coook zor.ben yurtdisinda yasiyorum.burda bir suru turk var coguda iyi arkadasimdi ama biri ile kotu oldum hepsi sirtini dondu bana.ustelik ben hicbirine kotu birsey yapmamistim:(((yeni gelenleride bana karsi dolduruyorlar.ne yapayim bende ugrasmiyorum artik,.kaderimde bu sekilde sinanmak varmis diyip bekliyorum.

Şu zamanda öyle dostluklar kurmak o kadar zorki çevremde çok arkadaşım var ama birçoğu en ufak birşey anlatsan yüzüne çarpma, ayağını kaydırma derdinde sanırım tek mutluluk kaynakları bu.Birtek kendi işleri halledilsin diğerleri umurunda değil, heran ekilme derdi, bozulmayayım diye gardını çekip bekleme derdi:)))Bu uzar gider şuan aklıma gelenler ne varsa eski dostluklarda var özellikle üniversitede böyle dostluk kurmak zor komşuluk ilişkisine henüz girmedim onuda seneye tecrübe ederim inşallah:))

evet maalesefkı kımseye guvenım kalmadı arkadaslar cok ıyı dost bıldıgım bır ınsan vardı hıc unutmuyorum bana acaıp kazık attı neyse yıne barıstık fakat gecenlerde işte nete gırersn benı caldır vya bensenı anlastık bna dedıkı nete hıc gırmıyo pekı dedımm mesaj hakkı yap telden mes.lasırız dedımm tamam yapınca atarım dedı ne ses var ne seda zaten dıyodu burdan bı kac ark buldum dısarda oturuyoz bılmem ne kendıde evlı ztn ıste ne kadar adamsa ıste sattı bı anda gercı dıger ark var faakat yınede dokundu bu yapılanlar ya sımdı dıyorum benım gıbı bı ınsan tanısam karsılıklı konusacagım her derdımı paylasacagım ama yok ya korkuyorum sankı hıc boyle bır ark bulamıcam dıye ofof arkadas gercekten cok onmlı ya bı kez dha anladım bunu

Back
X