• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şöyle karşılıklı kahve içip derleşecek bıtek ark. yok off

benim bi sürüüü arkadaşlarım vardı. aynı memleketten yetmıor bi de şehir dışından bi dolu vardı. her seyahat ettiğimde gorusuodum.

şimdi mi.
hic arkadaşım yok :) bildiğin asosyal olup cıktım. biraz da kendi hatamdan kaynaklanıor. dışlanıldım.

canım takma kafana bende dahil senin durumunda çok arkadaş var burda :) hepimiz arayış içerisindeyiz bulucaz inş. özel mesaj atmaya çalıştım sana ama olmadı biraz daha yazmam gerekiyormuş :((
hımm anlıyorum nasıl olcak pekı ben mesaj atambılıyormusum galıba demın baktımda

ay ne gusel yazmış baslıgı yazan arkadaş Allah razı olsun:) hakkatn hayatta hıc kımse yok bı arkadaş yanına.ay dıorum bende kendı kendıme bu ınsanlar bu omurlerını nasıl gecırmısler..cok monoton cok sıkıcı hersey.hıc bıseden tat almamak

ay ne gusel yazmış baslıgı yazan arkadaş Allah razı olsun:) hakkatn hayatta hıc kımse yok bı arkadaş yanına.ay dıorum bende kendı kendıme bu ınsanlar bu omurlerını nasıl gecırmısler..cok monoton cok sıkıcı hersey.hıc bıseden tat almamak
Evet kk bisekilde omur geciyor zaman vakit geciyo fakat birde nasil ve ne sekilde gecirdgn onemli

gecmıor ıste:( yanı gun doldurmak ıcın gelmısız dünyaya başkada bıse ıfade etmıo hayat bana.bugun dıyelım dışarı cıkıcam cıkmıorum dıorumkı cıksamda cıkmasamda gun ay yıl geçecek nasılsa dıorum.bende herseyden cok cabuk sıkılıorum maalesef:( bazen ınsanlara hayret edıorum hergun aynı sey.uyu uyan yemek ıs yat kalk yemek ıs...mecburıyet..düşündükçe kafayı yıcek gıbı oluorum nası gecıcek bu yıllar dıe.hep dıorum etrafıma 30 yasıma geleım 40 yasıma geleım bıan once bıtsın.nası olsa yasadıgımız her gusel seyde bıtıo sadece anılar kalıo.oda hatırladıkça ınsanın canını yakıo.cunku gecmıse donemıoruz.offfff.........

gecmıor ıste:( yanı gun doldurmak ıcın gelmısız dünyaya başkada bıse ıfade etmıo hayat bana.bugun dıyelım dışarı cıkıcam cıkmıorum dıorumkı cıksamda cıkmasamda gun ay yıl geçecek nasılsa dıorum.bende herseyden cok cabuk sıkılıorum maalesef:( bazen ınsanlara hayret edıorum hergun aynı sey.uyu uyan yemek ıs yat kalk yemek ıs...mecburıyet..düşündükçe kafayı yıcek gıbı oluorum nası gecıcek bu yıllar dıe.hep dıorum etrafıma 30 yasıma geleım 40 yasıma geleım bıan once bıtsın.nası olsa yasadıgımız her gusel seyde bıtıo sadece anılar kalıo.oda hatırladıkça ınsanın canını yakıo.cunku gecmıse donemıoruz.offfff.........
sen benden daha fazla bunalımdasın anladıgım kadarıyla ama aslında bu düşünce yanlıs bılıyormusun ımkanın varsa hayatı dahada guzellestıreceksın gezeceksın eyleneceksın pozıtıf dusuneceksın ben bunları ne kadar düüşünsemde su an için ımkanım yok manevı yonden sadce cnm buna sıkılıyor ama bugunlerde gececek deyıp kendımı tesellı edıyorum bırde hayatta hıcbır sey yapma düşüncesı olmayan ıdealı olmayan ınsN bos ınsandır bence onun ıcın sende kendıne bır yol çiz bır ideal belırle ve onu basarmak ıcın cabala olmazmı kk

sana hak verıorum doğru soyluosun belkıde yasadıklarım ağrıma gıttı ondan toparlanamadım.hayt ınıslı cıkıslı maalesef.canıda yakıo mutluda ettıgı oluo..manevı yönden demıssın maddı durum ıyı sanırım.o yaman senın yapacakların daha kolay deılmı.bıseler yapmak ıcınde maddıyat coook onemlı bu hayatta..

evet kk manevı yonden fakat inşallah onud a aşarım maddı durumda ıllakı onemlı parasızda olmuyor malesef sende bu kaar karamsar olma pozıtıf düşün

selam ben aranıza yni katıldım.benimde kimsem yok arkadaş olalım kahve içemesekte burdan dertleşelim istermisiniz?

Back
X