- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 78.146
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Zeynep_2002
Bu hikayede tek bir ya... k yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma yaw bi de kadınla mağdur diye empati kurmamız isteniyor hdhdhdho üc cocukla karisini aldatsin yavsak oluyor konu sahibi evli boyu kadar kizi var aldatsin magdur oluyor hey allahim kandiliniz mübarek olsun kiz Bari Buna vesile oldu asfghj
Blablablabla amaHem evli adamla görüşüyorsun hem kendin evlisin anladık da kandil ne alaka
geri bastı diyen kimÇocuk sayısı ile y.vşaklık doğru orantılı mı onu anlamadım
İkinizde aynı haltsınız.
Anlık hata, Anlık boşluk ne güzel hafifletiyorsun durumu. Muhtemelen karşındaki geri basmasa küçük gördüğün hatadan da dönmezdin. Aklından hala çıkmadığına göre.
çok doğru söylüyorsunuz ama benimle o haltları yiyip evine dönemedi müsade etmedim.Ama boşanmadı değil mi, avukat mavukat dava... hiç bunların konusu olmadı. Pisliğin önde gideni, hem evdekinden olmayayım hem de dışardakilerle gönlümü şenlendireyim. Siz bunlardan etkilenmişsiniz ama maalesef bugün siz yarın başka kadın. Size özel sanmayın, benim için her şeyi yapar, bugün arasam koşarak gelir... bugün gelir yarın da başkasına gider. Sevgiye aşka saygım var, hatta iki taraf da eşlerine itiraf edip düzgünce boşanıp evlenebilir ama bu adamın amacı sadece karısını aldatmak. Kocanızı sevmemeniz onu aldatma hakkını vermiyor. Fiziksel temas olmaması aldatmadınız sayılmıyor.
teşekkür ederim yorumunuz için. evet beni durduran karşı tarafın yavşak yavşak haraketleri oldu. öyle olmasaydı devam ederdim ama beni bıraktığından değil benide hiç bırakmak istemedi konuşuyoruz işte karımı sokağamı atayım dedi. sonu yok konuşmayalım diye çok kez söyledim en son her yerden engelledim ama ulaşmaya çalıştı. iş yerime geldi taviz vermedim bitirdim.Bence karar vermek için önce kendinize dürüst olun. Cinsellik yok diye belirtmiştiniz, sizce aldatma sadece cinsellik olunca mı oluyor? Karşı taraf için yavşak demişsiniz, peki öyle olmasaydı , size daha düzgün davransaydı ne yapacaktınız? Sizi durduran sanırım karşı tarafın yavşaklığı.
Nasıl bir akıl istiyorsunuz onu da anlamış değilim. Ne desin insanlar,yapmışsın bir hata, ama kandırılmışsın mı ?
tövbe ettimKandil diye hak mı vermemiz gerekiyor. Allah ıslah etsin denir. Tövbe edip tekrar aynı hatayı yapmayın. Kimseyi aldatmayın.
İyi de nasıl aklınızdan çıkmıyor, yavşak hareketleri geçtim karımı sokağa mı atayım diyor. Açık açık metresim ol demiş, aşk sevgi heyecan aklın başından gitmesi... ne ilgisi alakası var? Bence siz bu adamdan değil size gösterilen ilgiden etkilendiniz. İş yerinize gelene kadar hemen şimdi karına mesaj atıyorum, eşime de haber veriyorum deseniz toz olurdu. Sizin evli olmanız elini güçlendirmiş, kocasından korkar çekinir fazla ses çıkarmaz demiş. Kocanızdan soğuduysanız açıkça söyleyin. Çocuğun zor dönemleri var sınavları vs ona yansıtmak istemiyorum, senle ev arkadaşı olalım, yok dersen de evleri ayıralım boşanalım diyin. Böyle pisliklerin elinde oyuncak olursunuz. Bunların aklı fikri yatak, sizden istediğini alınca başka kadınların kapısında yatar.teşekkür ederim yorumunuz için. evet beni durduran karşı tarafın yavşak yavşak haraketleri oldu. öyle olmasaydı devam ederdim ama beni bıraktığından değil benide hiç bırakmak istemedi konuşuyoruz işte karımı sokağamı atayım dedi. sonu yok konuşmayalım diye çok kez söyledim en son her yerden engelledim ama ulaşmaya çalıştı. iş yerime geldi taviz vermedim bitirdim.
yorumunuz için çok teşekkür ederim. o benim hayatımda artık yok konuda o değildi aslında. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim diye sizlere danışmak istedim. konu onla konuştum onu istiyorum yada eşimi boşamam değildi konu sıfırdan başlayacağım elimdeki parayla nasıl hayat kurarım dı.Hadi boşandınız ikinizde,evlendiniz diyelim,birbirinize ne kadar güveneceksin?3 çocuklu,eşine ihanet eden bir adamla nasıl bir masal dünyasında yaşamayı düşünüyorsunuz?aşk duygusu kavuşana kadardır,sonrası şuanki hayatınızdan daha kötü olacaktır.3 evladının annesine bunları yapan size neler yapmaz..Uzun evliliklerde aşk tabiki bitebilir ama yerini daha değerli duygular alır. Yasak ilişkiler çoğu zaman felaketle sonuçlanır..Ya tövbe et ,aklını başına al evliliğine odaklan ya da boşan kendi hayatına bak..Boşansan bile bu adamdan birşey olmaz..
çok teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yazdığın için. içimi okumuşsun ben eşimle konuştum aynen dediklerini söyledim . çocuğa yansıtmayacağız lgs bitene kadar o arada da eşime karşı tekrar sıcaklık sevgi gelir belki tekrar sevebilirim.yada en doğrusu buymuş der yolları ayırırız. haftaya başvuru yapacağım anlaşmalı olacak ortak velayet olacak. elimdeki parayla nasıl bir yol çizmeliyim bundan sonraİyi de nasıl aklınızdan çıkmıyor, yavşak hareketleri geçtim karımı sokağa mı atayım diyor. Açık açık metresim ol demiş, aşk sevgi heyecan aklın başından gitmesi... ne ilgisi alakası var? Bence siz bu adamdan değil size gösterilen ilgiden etkilendiniz. İş yerinize gelene kadar hemen şimdi karına mesaj atıyorum, eşime de haber veriyorum deseniz toz olurdu. Sizin evli olmanız elini güçlendirmiş, kocasından korkar çekinir fazla ses çıkarmaz demiş. Kocanızdan soğuduysanız açıkça söyleyin. Çocuğun zor dönemleri var sınavları vs ona yansıtmak istemiyorum, senle ev arkadaşı olalım, yok dersen de evleri ayıralım boşanalım diyin. Böyle pisliklerin elinde oyuncak olursunuz. Bunların aklı fikri yatak, sizden istediğini alınca başka kadınların kapısında yatar.
adam sizden kurtulsun derken 7 aylık doğum yapmış bir kadını aldatan adamdan ben kurtulmuş olmayayımKocanıza onu aldattığınızı itiraf edin ve boşanın. Adam sizden kurtulsun.
Maddi durum çok önemli, elinizdeki para ne kadar? Kızınız küçük değil ergenlik çağında. Her şeyi biliyor anlıyorlar. Kendinize ve kızınıza bakacak maddi gücünüz var mı, ev tutacaksınız çocuğun masraflarının bir kısmını siz karşılayacaksınız. Kira sorunum olmaz maaşım da iyi diyorsanız mutsuz yaşamaktansa boşanın. Yalnız ilgi alaka sevgi aşk vs bunları yanlış kişilerde aramayın, buldum sanmayın. Yani bilemedim kocanız berbat biri mi, evet sevmediğin biriyle evli kalmak kötü ama adam kızınızın babası. Maceraya tek başınıza atılmayacaksınız çocuk da sizinle gelecek. Siz bile isteye doğurdunuz, gerekirse onun için fedakarlık yapmalısınız. Evde hır gür kavga huzursuzluk var mı yoksa herkes kendi köşesinde mi takılıyor?yorumunuz için çok teşekkür ederim. o benim hayatımda artık yok konuda o değildi aslında. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim diye sizlere danışmak istedim. konu onla konuştum onu istiyorum yada eşimi boşamam değildi konu sıfırdan başlayacağım elimdeki parayla nasıl hayat kurarım dı.
çok teşekkür ederim. ben gayet aklı başında bir insanım işinde gücünde ama bazen her şey herkese anlatılmaz burda derdimi sizlerle paylaşıp nasıl bir yol izlemeliyim dedim . bu arada 16 yıllık evliyim kızım 14 yaşına girecek. kendimde 40 yaşıma gireceğim. eşimin çok hataları oldu hala da oluyor anlatsam az bile etmişsiniz dersiniz ama kimseyi burdan sıkmak istemem. sağolun düzgün cevabınız için.hak veriyorum diye bir şey demedim. yardım isteyen bir kadına saldırmadan önce biraz halden anlamaya çalıştım. insanlık gereği bu yapılabilir size de öneririm bence hepinizin ihtiyacı var. burda her derdini yazan kadına aptal salak demekten başka bir öneride bulunmuyor kimse. zaten hatalarının farkındalar yardım istiyorlar dertleşmek istiyorlar ama dövüyorsunuz resmen insanları. aldattığını da söylememiş kadın. 1 kere görüştüm cinsellik olmadı konuşulmadı bile demiş. en az 13 senelik bir evliliği tak diye silmektense iyice düşünülmesi gerektiğini söyledim. sizin okuduğunuzu anlamadınız da problem var herhalde? nerde haklısın demişimolan olmuş yapılan hata yapılmış bir insanın suratına aptalsın ahlaksızsın diye bağırmak yerine doğru düzgün bi fikir verebilirsiniz. ama yok linç kültürü illa gelip hakaret edip cıkacaksınız.
4 milyon gibi bir param olacak ama evim olmayacak . eşimlede haftaya anlaşmalı boşanma davası açacağız o şekilde deneyeceğiz. hazirana kadar belki tekrar aşık olurum saygım gelir oda çok etti zamanında bana ağzı açılsa beni başka erkeklere yönlendiriyor. örnek: sana şöyle biri lazım. şu kişimi var aklında gibi. ilk 2. yılımızda doğum yaptım 7 aylıktı kızım beni telde dul bi kadınla aldattı ilk o zaman soğumuştum ama boşanmak istemedim. yeni evlenmiştim. bana ağır konuşuyor meze gibi haraketleri var. ankara müziği açsam oynasam neşem yerinde olsa pavyonda çalışmak istermisin gibi cümleleri var. benim mutlu olmam zoruna gidiyor kendisinde aşağılık kompleksi var.ve aşırı alınganMaddi durum çok önemli, elinizdeki para ne kadar? Kızınız küçük değil ergenlik çağında. Her şeyi biliyor anlıyorlar. Kendinize ve kızınıza bakacak maddi gücünüz var mı, ev tutacaksınız çocuğun masraflarının bir kısmını siz karşılayacaksınız. Kira sorunum olmaz maaşım da iyi diyorsanız mutsuz yaşamaktansa boşanın. Yalnız ilgi alaka sevgi aşk vs bunları yanlış kişilerde aramayın, buldum sanmayın. Yani bilemedim kocanız berbat biri mi, evet sevmediğin biriyle evli kalmak kötü ama adam kızınızın babası. Maceraya tek başınıza atılmayacaksınız çocuk da sizinle gelecek. Siz bile isteye doğurdunuz, gerekirse onun için fedakarlık yapmalısınız. Evde hır gür kavga huzursuzluk var mı yoksa herkes kendi köşesinde mi takılıyor?