• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylediği şey resmen içime oturdu

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Erkek arkadaşımla konuşurken şakasına bi ruj isteyip bana bunu alır mısın falan dedim. Almayacağını biliyordum hoş tamam alayım dese de kabul etmezdim.
Öylesine sohbet ediyorduk işte.
Bi şeyler söyledi, öpeyim bi falan dedi. Önce rujumu al deyip güldüm. Ama takılıyoruz yani. Beni gayet iyi tanıyor. O da gelip ''bana şu mercedesi alsana'' falan der yani.
'' O zaman ben sana ruj seti alsam bana daha farklı muamele uygulaman lazım, daha farklı şeyler yapmalısın '' falan dedi.
O an böyle içime resmen bi şey oturdu.
Bi kaç gün önce sırf sakalları gitmesin diye tutup kendi teklif etmişti almayı. Böyle bi şeyi kabul edecek olsam zaten o an hadi gel alalım ısrarlarına karşılık verip aldırırdım aldıracağımı. Kesinlikle kabul etmedim ve aldırmadım.
Böyle bi şeye ihtiyacım yok zaten benim.
Şuan aklımdan söylediği şey çıkmıyor. Böyle içime bi ağırlık çöktü resmen.
Napsamda atsam içimden bu şeyi ? :KK43:
Beyefendi doğum günümü bile kutlamayı unuttu zamanında. Ki benim doğum günüm bizim yıl dönümümüz aynı zamanda.
Şimdi onun doğum günü yaklaşıyor. Ama aldıklarımıda hazırladıklarımıda atıcam gitsin onun için hiç bi şey yapasım kalmadı.
Ağlamamak için sıkıyorum da sıkıyorum kendimi. Resmen içime oturan o ağırlığı kaldıramıyorum. Kabullenemiyorum..

Ben mi yanlış anladım?
Bu kadar büyütülcek birşey yokki. Şakaşıyormuşsunuz zaten...

Şakasına 1 öpücüğe ruj ise, ruj setine .... Demiş takılmış yani . ?
Şakasına O..pu muamelesini kaldıramayacağım ya. "Karşılığını al işimi gör. " Bunun şakasımı olur allah için?

Şakasına O..pu muamelesini kaldıramayacağım ya. "Karşılığını al işimi gör. " Bunun şakasımı olur allah için?
Ben şöyle: 'şakalaşıyormuşsunuz ya' 1 öpücüğe rujsa ruj seti alsam ohooo tarzı espri yaptı diye anladım. Ha bir anda ciddileştiyse onu bilememde şakalaşma fuzuli bsşlamış kötü sonlanmış. Aklınıza takıldıysa konuşmayı deneyin ..

Erkek arkadaşımla konuşurken şakasına bi ruj isteyip bana bunu alır mısın falan dedim. Almayacağını biliyordum hoş tamam alayım dese de kabul etmezdim.
Bi şeyler söyledi, öpeyim bi falan dedi. Önce rujumu al deyip güldüm. Ama takılıyoruz yani. Beni gayet iyi tanıyor. O da gelip ''bana şu mercedesi alsana'' falan der yani.
'' O zaman ben sana ruj seti alsam bana daha farklı muamele uygulaman lazım, daha farklı şeyler yapmalısın '' falan dedi.
Bi kaç gün önce sırf sakalları gitmesin diye tutup kendi teklif etmişti almayı. Böyle bi şeyi kabul edecek olsam zaten o an hadi gel alalım ısrarlarına karşılık verip aldırırdım aldıracağımı. Kesinlikle kabul etmedim ve aldırmadım.
Beyefendi doğum günümü bile kutlamayı unuttu zamanında. Ki benim doğum günüm bizim yıl dönümümüz aynı zamanda.
Şimdi onun doğum günü yaklaşıyor. Ama aldıklarımıda hazırladıklarımıda atıcam gitsin onun için hiç bi şey yapasım kalmadı.
Ağlamamak için sıkıyorum da sıkıyorum kendimi. Resmen içime oturan o ağırlığı kaldıramıyorum. Kabullenemiyorum..
Ne kadar süredir birliktesiniz ki?
Böyle bir niyeti olsa anlarsınız .
Seviyesiz bir şaka yapmış.

Adam sakayla karisik nabzini mi ölçmüş ne. Verdigi cvp hic hosuma gitmedi.

Biz de esimle sakalasiriz boyle. Bazen iliski sonrasinda birsey isterim sakayla. Oooo bizim hanim hic ucuz degil der, ki pahali birsey istedigimde :KK66: aa askim ben bir tek senin seyinim derim hosuna gider ve guleriz. Ama biz kari kocayiz. Sevgililikte boyle bi durum yasasam senin gibi aninda sogurum.

Sen icindeki sesi dinle cnm.

Son düzenleme:
Bence kafaya takmakta haklisin adam resmen o.. muamelesi yapmis ki bunun sakasi olmaz ama sunuda demeden gecemicem sakalasma tarziniz cok gereksiz bana sunu alirmisin bunu alirmisin nedir ki karsidaki insan belki ciddiye alir belki sizi yiyici gozuyle gorur sevgilimde olsa diyemem hic tenezzul de etmem kendimi menfaatci biseyler aldirmaya calisan kadin konumunada dusurmem

Bence kafaya takmakta haklisin adam resmen o.. muamelesi yapmis ki bunun sakasi olmaz ama sunuda demeden gecemicem sakalasma tarziniz cok gereksiz bana sunu alirmisin bunu alirmisin nedir ki karsidaki insan belki ciddiye alir belki sizi yiyici gozuyle gorur sevgilimde olsa diyemem hic tenezzul de etmem kendimi menfaatci biseyler aldirmaya calisan kadin konumunada dusurmem
Evet her yerde dolaşıp bas bas bunu bağırırken şimdi aramızdaki samimiyete güvenip böyle salak saçma konuştum. Farkındayım zaten bi daha ne böyle konulara girerim nede aldıklarını kabul ederim. İçim sıkıldı iyice.

oha yaaa...yuhhhhh...:KK62: af buyur seni ne sanıyor bu..bu ne ucuzluk ya..:KK34:ne kadar fazla ücret ona göre muamale..öylemi..nesin sen..töövbe ya rabbi ya...tokadı çarpacaksın orda ağzını üstüne ş..r.f.siz.:KK62::KK62:

Zamansiz yerde istenen hediyelerle iliskinizi basitlestirmeyin. Opucuge karsilik ruju istemen karsiliginda verdigi cevap gayet mantikli.
Demek ki sen zamanlı yerlerde isteyip aldın anlıyorum. Benim için bunun bi zamanı yok kusura bakma. Ben asla ama asla tutup bana şunu al bunu al demem diyemem. Bırak sevgilimi kocama bile allah dedirtmesin yani.
Aramızdaki samimiyetin sonunda bana o..pu muamelesi yapacağını bilseydim zaten tutup böyle bi şey demezdim.

oha yaaa...yuhhhhh...:KK62: af buyur seni ne sanıyor bu..bu ne ucuzluk ya..:KK34:ne kadar fazla ücret ona göre muamale..öylemi..nesin sen..töövbe ya rabbi ya...tokadı çarpacaksın orda ağzını üstüne ş..r.f.siz.:KK62::KK62:
Gerçekten çok zoruma gitti o an. Aç değilim açıkta değilim onun alacağı bi ruja hiç muhtaç değilim. Durduk yere söylenecek söz mü. Uyku girmedi gözüme resmen. Kafamı dağıtmak için konuları gezip cevap yetiştiriyorum. Artık ne zaman uyuyakalırsam...

Back
X