• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylediği şey resmen içime oturdu

Demek ki sen zamanlı yerlerde isteyip aldın anlıyorum. Benim için bunun bi zamanı yok kusura bakma. Ben asla ama asla tutup bana şunu al bunu al demem diyemem. Bırak sevgilimi kocama bile allah dedirtmesin yani.
Aramızdaki samimiyetin sonunda bana o..pu muamelesi yapacağını bilseydim zaten tutup böyle bi şey demezdim.

Terbiyesizlesme ! Ben zamanli ya da zamansiz (bunu o guzel beyninin icine iyice yerlestir ve bana bir daha hadsiz cevaplar verme ) hic bir erkek arkadasima bana sunu al, bunu al demedim, demem de. Erkek arkadasimi para cuzdani gibi gormememden kaynaklaniyor olabilir.

Bu zemini ona sen hazirlamissin. Cevabini da almissin. Opucuk karsiliginda ruj seti degil , cikolata bile istememelisin.

Gerçekten çok zoruma gitti o an. Aç değilim açıkta değilim onun alacağı bi ruja hiç muhtaç değilim. Durduk yere söylenecek söz mü. Uyku girmedi gözüme resmen. Kafamı dağıtmak için konuları gezip cevap yetiştiriyorum. Artık ne zaman uyuyakalırsam...
ya mesela ruj değil..!!! mesela yapılan muamele..ya ruj değil ruj seti alayım senin bi bakışına dünyayı veririm gibi küçük bi tatlı sözler bağlanabilir konu..demek ruj seti alsam daha farklı şeyler yapman lazım...ne yapmanı istiyor..af buyur ağır olacak ama adam resmen seti alsam demek yatağıma girmen lazım demek istemiş..orda suratına bakıp..ruj seti alsam ne istiyorsun..söyle söyle açık konuş bana beni ne olarak görüyorsun deseydin..bilseydin içindeki pisliği dökseydi ortaya..nefret ediyorum ya böyle karakterlerden..

ya mesela ruj değil..!!! mesela yapılan muamele..ya ruj değil ruj seti alayım senin bi bakışına dünyayı veririm gibi küçük bi tatlı sözler bağlanabilir konu..demek ruj seti alsam daha farklı şeyler yapman lazım...ne yapmanı istiyor..af buyur ağır olacak ama adam resmen seti alsam demek yatağıma girmen lazım demek istemiş..orda suratına bakıp..ruj seti alsam ne istiyorsun..söyle söyle açık konuş bana beni ne olarak görüyorsun deseydin..bilseydin içindeki pisliği dökseydi ortaya..nefret ediyorum ya böyle karakterlerden..
Ay resmen hayali bi karaktere aşık ettin şuan beni. Senin bi bakışına dünyayı veririm falan. :KK36:
Öyle güzel adamlar yok sanırım artık.. :110:
Evet gerçekten çok oturdu içime..

Terbiyesizlesme ! Ben zamanli ya da zamansiz (bunu o guzel beyninin icine iyice yerlestir ve bana bir daha hadsiz cevaplar verme ) hic bir erkek arkadasima bana sunu al, bunu al demedim, demem de. Erkek arkadasimi para cuzdani gibi gormememden kaynaklaniyor olabilir.

Bu zemini ona sen hazirlamissin. Cevabini da almissin. Opucuk karsiliginda ruj seti degil , cikolata bile istememelisin.
Sen kendini ne sanıyorsunda bunu haketmişsin tavrıyla geliyorsun o zaman bana sevgilimle aramdaki yakınlıktan habersiz ? Terbiyesiz olan sensin. Haddini bil. Çekil şimdi burdan.
Sana bu kadar dokunduğuna göre var senin bi yaran. Başka şartlar altında bir kadın başka bir kadına bunu söyleyemez çünkü. Hadsiz.

Sevgilinin söylediği gerçekten yenilir yutulur değil, ancak bir öpeyim deyince önce ruju al demeniz de o cümleye bayağı zemin hazırlamış, gereksiz olmuş. Sevgiliniz konuşmadan önce düşünen biri değilse(ki erkeklerin çoğunda bu özellik yok) sadece sizin cümlenizi tamamlamış.
Düşünemeden cevap verdi diyemiyo işte içim. Bi ağırlık var atamıyorum onu. Düşünemedi o..pu muamelesi yaptı boşvereyim gitsin diyemiyorum..

Susup kaldım. Uzaklaştım bi anda. Bide sanki durduk yere o hale gelmişim gibi noldu neyin var falan dedi. Sonrada gayet rahat bi şekilde uyuyakaldı telefonun başında.
Keşke susmasaydın tepkini belli etseydin ozaman bu kadar için içini yemezdi. Şimdi biz burdan ne desek boş ilişkinizin boyutunu bilmiyoruz, erkek arkadaşını tanımıyoruz.

Sen kendini ne sanıyorsunda bunu haketmişsin tavrıyla geliyorsun o zaman bana sevgilimle aramdaki yakınlıktan habersiz ? Terbiyesiz olan sensin. Haddini bil. Çekil şimdi burdan.
Sana bu kadar dokunduğuna göre var senin bi yaran. Başka şartlar altında bir kadın başka bir kadına bunu söyleyemez çünkü. Hadsiz.

Haketmissin kelimesini ben kullanmadim. Sen kullandin. Ne muamelesi gordugunu surekli sen soyluyorsun. Demek ki bilinc altinda bu yatiyor. Once bir aynaya bak kendinle yuzles. :KK8:

Karsinda erkek arkadasinda yok senin. Oyle bir opucukle kandiramazsin beni.

Bana dokunan bir sey yok guzelim ama kendi seviyeni biraz yukselt diyorum. Tek tas isteyebilirsin mesela . :KK53:

" Simdi verecegin cevap: Sen tek tas istiyorsun demek ki;

Benden cevap: Ben oyle kapitalist sistemin metalastirdigi seyleri asla istemem , kullanmam da. "

Aciyorsan bir konu, elestirilere de acik olacaksin. Hic bir yorumumda sana gorunenden fazla bir sey soylemedim. Bu da sana son yorumum. :KK8:

Dip Not: Biraz kitap oku. Okudugunu anlamana yardimci olacaktir.

Son düzenleme:
Ruj isteme karşılığında öpücüğün karşılığı elbette bu cümle olmamalıydı. Herkes şakalaşmanın sonucu tabi onu der demiş ama ben katılmıyorum.
Aranızda ki samimiyete dayanarak siz bunu demişsiniz o hadsizlik yapmış.
Bence açık açık kırıldığınızı söylemeliydiniz.

Haketmissin kelimesini ben kullanmadim. Sen kullandin. Ne muamelesi gordugunu surekli sen soyluyorsun. Demek ki bilinc altinda bu yatiyor. Once bir aynaya bak kendinle yuzles. :KK8:

Bana dokunan bir sey yok guzelim ama kendi seviyeni biraz yukselt diyorum. Tek tas isteyebilirsin mesela . :KK53:

Benden cevap: Ben oyle kapitalist sistemin metalastirdigi seyleri asla istemem , kullanmam da. "

Aciyorsan bir konu, elestirilere de acik olacaksin. Hic bir yorumumda sana gorunenden fazla bir sey soylemedim. Bu da sana son yorumum. :KK8:
Şuan sana gerçekten acıdım. Haline üzüldüm. O kadar boşsun ki. Tek avuntun ve tek mutluluğun laf oyunları yapmaya çalışarak saçmalamak.
Aslına bakarsan öyle bi karşılık vermeyecektim ama belli ki sen çikolatayla başlayıp tek taşla bitirmeyi denemişsin ama adam seni şutlamış olsa gerek ki içinde kalmış. Bilinç altından girip aynalardan çıktığına göre. :KK71::KK71::KK71:
Saol yaaa sabah sabah keyfimi yerine getirdin. :KK71:
Aynaya bakıp şükredeceğim birazdan senin için. Görüşürüz tatlım. :KK39::KK71:

Bu şakacıktan hediye isteme olayı kaç ilişkiyi daha sarsacak acaba? Kusura bakma ama sen ortayı açmışsın, o golü atmış. Düşünmeden öyle çaaaaaat diye bir laf etmiş. Mercedes istemekle kıyaslanamaz bu. biri mümkün olan biri olmayan şeyler. Birinin şaka olduğu çok belli, diğerinde şakayla karışık bir isteme durumu var. Sen rujumu al öyle öperim dememiş olsan ve sana dese ki "o zaman ruj seti alayım başka şeyler yap" tamam haklısın. Soğuduysan bu kadar ayrıl ama bence şunu düşün, bu şakaya yolu açan en başta sensin.

Ruj isteme karşılığında öpücüğün karşılığı elbette bu cümle olmamalıydı. Herkes şakalaşmanın sonucu tabi onu der demiş ama ben katılmıyorum.
Aranızda ki samimiyete dayanarak siz bunu demişsiniz o hadsizlik yapmış.
Bence açık açık kırıldığınızı söylemeliydiniz.
Susup kaldım. Sesim gitti. Hala anlamayıp içi rahat uyuyakalıyorsa ki yada işine gelmiyorsa benim yapabileceğim bi şey yok.
Bilemiyorum ya. Kafamda içimde karmakarışık.

Bir kız veya bayan için , ister adına flört deyin ister sevgili itibarsızlığa sürükler bu tür ilişkier tamiri mümkün olmayan hasarlar açar . Īffet bir Genç kız veya bayan için paha biçilmez Mücevherdir edep ise asaletten gelir.

Bence burda verdiğin tepkileri sevgiline vermeliydin.Hadsiz saçma bir espri yapmış kabul ama ona bu fırsatı rahatlığı senin espirinin başlangıç olması vermiş. Ben olsam o lafa hakettim galiba derdim.Cok buyutmezdim senin gibi davransaydim.Eminim erkek arkadaşın şu anki duygularını bilse şaşırır

Dip Not: Biraz kitap oku. Okudugunu anlamana yardimci olacaktir.
Kişi işi kendinden bilirmiş sözünün bu kadar açık örneğini bulduğuma inanamıyorum.
Senin yaşadığın gün sayısı kadar kitap okumuşumdur ben sen dert etme. Okumayı bırak bol bol da yazarım. Ama sen cevap vermeyi becerek kadar bile kapasiteye sahip olmadığından olsa gerek nereden saldıracağını şaşırdın. Hadi canım hadi birazdan gelip çocukluğuna inelim falan diyeceksin sen anlaşıldı. Selametle.

Senin suçun yok aranızda samimiyet var zaten basit bi şaka yapmışsınız erkek arkadaşınız fesat o an aklına gelmiş düşünmeden konuşmuş unutmuştur bile ne dediğini erkekler böyle içindekini söylemeseymiş iyiymiş içlerinden neler geçiyor çoğunun onların fizyolojik yapısı böyle ayıp etmiş ama haklısınız

Bu şakacıktan hediye isteme olayı kaç ilişkiyi daha sarsacak acaba? Kusura bakma ama sen ortayı açmışsın, o golü atmış. Düşünmeden öyle çaaaaaat diye bir laf etmiş. Mercedes istemekle kıyaslanamaz bu. biri mümkün olan biri olmayan şeyler. Birinin şaka olduğu çok belli, diğerinde şakayla karışık bir isteme durumu var. Sen rujumu al öyle öperim dememiş olsan ve sana dese ki "o zaman ruj seti alayım başka şeyler yap" tamam haklısın. Soğuduysan bu kadar ayrıl ama bence şunu düşün, bu şakaya yolu açan en başta sensin.
Benimki 650 liralık ayakkabı olayı değil yalnız üç kuruşluk ruj.
Patronumdan yada iş arkadaşımdanda istemedim burada daha yeni açılan diğer konulardaki durumlar gibi.

Back
X