• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylediği şey resmen içime oturdu

Benimki 650 liralık ayakkabı olayı değil yalnız üç kuruşluk ruj.
Patronumdan yada iş arkadaşımdanda istemedim burada daha yeni açılan diğer konulardaki durumlar gibi.

Üç kuruşluk ruj için böyle bir noktaya gelmeye gerek yokmuş o zaman ne diyelim. Sen burada bize kızıyorsun ama senin yaptığın "rujumu al öperim" şakası da hoş değil. Yani şimdi dediğine bakınca üç kuruşluk bir rujun yol açtığı, karşılıklı gereksiz şakalar yüzünden ilişkiniz bozulmuş. Bence söyle sevgiline üzüldüğünü ama sinirin ve kırgınlığın azalınca biraz da kendini eleştir. Eminim öfffffff ne saçmalamışız karşılıklı diyeceksin.

Kişi işi kendinden bilirmiş sözünün bu kadar açık örneğini bulduğuma inanamıyorum.
Senin yaşadığın gün sayısı kadar kitap okumuşumdur ben sen dert etme. Okumayı bırak bol bol da yazarım. Ama sen cevap vermeyi becerek kadar bile kapasiteye sahip olmadığından olsa gerek nereden saldıracağını şaşırdın. Hadi canım hadi birazdan gelip çocukluğuna inelim falan diyeceksin sen anlaşıldı. Selametle.

Hala cocuk oldugun icin cocukluguna inmemize gerek yok. :KK8:

Polemik forum kurallarina aykiri. Uzatmak istemedim ama sen israrla uzatiyorsun.

Senin zeminini hazirladigin ve erkek arkadasinin sana yaptigi uygunsuz davranisa karsilik , burdakilere satasmayi tercih ediyorsun. O yuzden saldirgan olan sensin ama uzgunum bize saldirman senin yaptigin uygunsuz teklifi degistirmeyecek. Ustune ustluk, benim tek tas isteyipte sutlandigima dair HADSIZ bir mesaj yazan yine sendin. Simdi SANA GORE seni elestirmek icin benim aynisini yasamis olmam gerek ki sana yapilanlar bana dokunsun. Hayal gucun takdire sayan. Her eve lazim.

Son olarak ne diyorum. Okudugunu hic sanmiyorum cunku yazdiklarimi anlamiyorsun bile. Hadi bu da son olsun.:cool:

DipNot: Iste kitap okusaydin oyle bir mesaj yazmazdin. Koy klavuz....

Son düzenleme:
Ya yerinde olsam çok düşünmem
Adam dogum günü untuyo yarin birgun içinden jest yapıp hediye alsa ne amaçla alcak o belli değil
Yaptığı çok büyük ayıp insan sevdiği kadına o genellemeyi yapmaz

Ben biraz ağır birisiyimdir yada bana fazla geldi

Ama ben olsam çok düşünmem daha ilklerde bana olan değerini anlamalıyım

Hala cocuk oldugun icin cocukluguna inmemize gerek yok. :KK8:

Polemik forum kurallarina aykiri. Uzatmak istemedim ama sen israrla uzatiyorsun.

Senin zeminini hazirladigin ve erkek arkadasinin sana yaptigi uygunsuz davranisa karsilik , burdakilere satasmayi tercih ediyorsun. O yuzden saldirgan olan sensin ama uzgunum bize saldirman senin yaptigin uygunsuz teklifi degistirmeyecek. Ustune ustluk, benim tek tas isteyipte sutlandigima dair HADSIZ bir mesaj yazan yine sendin. Simdi SANA GORE seni elestirmek icin benim aynisini yasamis olmam gerek ki sana yapilanlar bana dokunsun. Hayal gucun takdire sayan. Her eve lazim.

Son olarak ne diyorum. Okudugunu hic sanmiyorum cunku yazdiklarimi anlamiyorsun bile. Hadi bu da son olsun.:cool:
Ah canım benim. Nasıl bi kuyruk acısı varsa bi türlü susamıyor :KK71::KK71:
Sana göre hala bi çocuksam demek ki sen 35 yaşında koca bulamayıp oraya buraya saldıranlardansın. :KK70::KK70::KK70:
Canım yalnız onun yeri burası değil. Esra erola falan çıkıverde karın ağrına derman olur belki. :KK30:
Daha fazla sana cevap verip seviyene düşmeyeceğim. Sende istersen kuyruk acını bu başlığın altında çıkarma.
Güle güle. :KK75:

Benimki 650 liralık ayakkabı olayı değil yalnız üç kuruşluk ruj.
Patronumdan yada iş arkadaşımdanda istemedim burada daha yeni açılan diğer konulardaki durumlar gibi.
Afbuyur da sen buraya niye konu açtın ki? Seninle zıtlaşan kişilere saldırıp duruyorsun ilk sayfadan itibaren benimle başladı? Pardon da şey mi demeliydik bay ne biçim adam,vay sana bunu nasıl der,ne ayıp, tü tü tü... Bunları demeyeni taşlaman mı gerekir? O zaman buraya konu açmıcaksın zıt görüşlere saygın yoksa...
Evet ne olursa olsun ben kimseden birşey istemem almam aman diyorsun sonra rujumu al öpeyim diyorsun adama.. İşve yapıyorsun senin tabirinle aranızdaki samimiyete güvenerek. Adam da heyecanlanıp aklı kayıyor cevap veriyor. Eee sen o... Yapan yokki . Adam da ' Aranızdaki samimiyete güvendiyse'''''?

Afbuyur da sen buraya niye konu açtın ki? Seninle zıtlaşan kişilere saldırıp duruyorsun ilk sayfadan itibaren benimle başladı? Pardon da şey mi demeliydik bay ne biçim adam,vay sana bunu nasıl der,ne ayıp, tü tü tü... Bunları demeyeni taşlaman mı gerekir? O zaman buraya konu açmıcaksın zıt görüşlere saygın yoksa...
Evet ne olursa olsun ben kimseden birşey istemem almam aman diyorsun sonra rujumu al öpeyim diyorsun adama.. İşve yapıyorsun senin tabirinle aranızdaki samimiyete güvenerek. Adam da heyecanlanıp aklı kayıyor cevap veriyor. Eee sen o... Yapan yokki . Adam da ' Aranızdaki samimiyete güvendiyse'''''?
Anlaşılan 650 liralık ayakkabı konusu sana ait. Yada içlerinden birinin sıkı bi avukatısın. Çünkü yalnızca bi kişiyle zıtlaştım. Gerisine sadece cevap verdim. Özellikle zıtlaşmak için cevap vermedim yani.
Madem yorumlarınız karşılığında alacağınız cevapları kaldıramayacaksınız o zaman sizde altından kalkamayacağınız yorumlar yapmayın. Var mı öyle bi kafa ? Varsada neyin kafası merak ettim.
En azından sırf denemek amaçlı bana bilmem kaç liralık ayakkabı çanta bilmem ne al demedim. Bu seni bu kadar rahatsız ettiğine göre konu sana ait. Meraklanma sana özel taş atmadım. Millete terslendiğimde yok. Söyledikleri karşısında cevap veriyorum.
Haklısınız deyip susup oturacak değilim kusura bakmayın.

Anlaşılan 650 liralık ayakkabı konusu sana ait. Yada içlerinden birinin sıkı bi avukatısın. Çünkü yalnızca bi kişiyle zıtlaştım. Gerisine sadece cevap verdim. Özellikle zıtlaşmak için cevap vermedim yani.
Madem yorumlarınız karşılığında alacağınız cevapları kaldıramayacaksınız o zaman sizde altından kalkamayacağınız yorumlar yapmayın. Var mı öyle bi kafa ? Varsada neyin kafası merak ettim.
En azından sırf denemek amaçlı bana bilmem kaç liralık ayakkabı çanta bilmem ne al demedim. Bu seni bu kadar rahatsız ettiğine göre konu sana ait. Meraklanma sana özel taş atmadım. Millete terslendiğimde yok. Söyledikleri karşısında cevap veriyorum.
Üf yazdım sildim . Bana da 1. Sayfada verdiğin üslup itici.. Benim konu açtığım kimseyi savunduğum falan yok. Yorumlarımdan direk yaftalama yapamazsın. inanki muhatap olmıcam git saçma sinirini sevgilinden çıkar.

Biraz uyuman iyi olacaktır:) ne çantası,ne 650 tl lik ayakkabı konusu,ne 3 kuruşluk ruju ben hiçbirini söylemedim ki? Yahu ben maddeye paraya takılıp yorum dahi yapmadım. Dediğim sevgilimden asla bişi istemem cart curt..diyorsun ruj al da öp diyorsun, şakalaşıyorsunuz.adamda bunun karşılığında(erkekler dan diye söyler) kendince şaka yapıyor.. Ben diyorum ki kafana takacak birşey yok seni o sansığın şekle koymamış,espri yapmaya çalışmış diyorum.. Sen olayı nerelere çektin? Saçmalığın daniskası.

Biraz uyuman iyi olacaktır:) ne çantası,ne 650 tl lik ayakkabı konusu,ne 3 kuruşluk ruju ben hiçbirini söylemedim ki? Yahu ben maddeye paraya takılıp yorum dahi yapmadım. Dediğim sevgilimden asla bişi istemem cart curt..diyorsun ruj al da öp diyorsun, şakalaşıyorsunuz.adamda bunun karşılığında(erkekler dan diye söyler) kendince şaka yapıyor.. Ben diyorum ki kafana takacak birşey yok seni o sansığın şekle koymamış,espri yapmaya çalışmış diyorum.. Sen olayı nerelere çektin? Saçmalığın daniskası.
Sen onu alıntı yapmadın mı ya ? Bende kafa iyice gitti o zaman. İnan yorumunun tamamını okumadım şuan. Uyusam iyi olacak ciddi anlamda heralde ama hem hastalıktan hem bu olan yüzünden uyku girmiyor gözüme. o_O

Üf yazdım sildim . Bana da 1. Sayfada verdiğin üslup itici.. Benim konu açtığım kimseyi savunduğum falan yok. Yorumlarımdan direk yaftalama yapamazsın. inanki muhatap olmıcam git saçma sinirini sevgilinden çıkar.
Ya sen istediğin kadar muhattap ol ben seni muhattap almadıktan sonra. Hadi çok sevgili arkadaşınıda al git burdan.

Sen onu alıntı yapmadın mı ya ? Bende kafa iyice gitti o zaman. İnan yorumunun tamamını okumadım şuan. Uyusam iyi olacak ciddi anlamda heralde ama hem hastalıktan hem bu olan yüzünden uyku girmiyor gözüme. o_O
Kimse
Ya sen istediğin kadar muhattap ol ben seni muhattap almadıktan sonra. Hadi çok sevgili arkadaşınıda al git burdan.
Uyuman hayrına olacak seninle polemiğe giremicem ama sağlam kafayla tekrar girdiğinde oku burayı. A AklinYolu1 tanımam bile ama oda bende sana kötü birşey demedik. Sen kendi kendine yazıp çizdin saçmalamadın..

İşte bunlar hep uykusuzluktan (:

Ben kocama bile,gel bi opeyim dediğinde önce rujumumu al demedim demem.çünkü adamdan önce sen kendini bir öpücük karşılığı bişeyler isteyen o...gibi gostermisin oda devamini getirmiş okadar. Çocuğun aklına sokmuşsun.zaten şaka yaptığı çok belli yani.oda aranızdaki samimiyete guvenmistir. Tek taraflisin.sende suçlusun.

şimdi bu durum aranızda ki samimiyetle alakalı birşey.
adam zaten öküzün önde gideni o belli yazdıklarından.
ama benim sevgilim o cümleyi söylese gülerek hadi be ordan ben sana mercedes alayım sen bana yap birşeyler derdim güler geçerdik samimiyetimizden dolayı
ama sizin ki biraz tuhaf olmuş patavatsızlaşmış

Canim erkeklerin "kezban" diye tarif ettikleri bir bayan tip var . Konunu okurken ne demek istediklerini anladım gerçekten.
Neredeyse tüm mesajlarını kibledim. Bu nasıl çirkin nasıl seviyesiz bir üslup böyle .
O muhabbeti sen acmissin çocuk devamını getirmiş . Madem hoslanmiyorsun böyle sakalasmalardan sana ders olsun bir daha önünü acmazsın .
Sırf aynı cinsiyetteyiz diye burda hepimiz seni mi tutmaliydik yani ?. Kadın olmak erkeklere karşı hep haklı olmak mı oluyor , eşitlik nerde o zaman ?

Back
X