Söylediğimde sizce ne var?

Şaşıp kaldım yorumlara.
Yengenin yapmadığı seylerin ihtimalleri sıralanıyor. Yahu belki işi çıktı, sonra da unuttu. Her şeyin altında bir şey arayanlara sinir olduğunu söyleyip mesaja cevap vermemesinin altında şu olabilir diye yorum yazıyorlar :)
 
Söylediğinizde birşey yok. Ayrıca kırıldı mı o da belli değil. Onun tavrına göre bakarsınız duruma. Belki abinizin bir hareketine kızdı gitti o ortandan veya gerçekten işi vardı. Ben de mesela eşim ailesinden birileriyle konuşurken çok durmam çünkü müthiş gevezeler sıkılıyorum iş uydurup sıvışıyorum
 
Belkınısı falan vardır ondan gorup cvp vermemıstır bende bazen aonra yazarım dıye gevıyorum sonrada unutuyorum cok buyuk bısey degıl soyledıgınız lafta alınacak bısey degıl.
 
Açıkçası olayın gidişatından ben alınmış olabileceğini düşündüm. Yanılmış ta olabilirim tabii:)
 
Açıkçası olayın gidişatından ben alınmış olabileceğini düşündüm. Yanılmış ta olabilirim tabii:)
Yani ola da bilir olmaya da bilir. Alınsa ortaya çıkar zaten. Size yapılan yorumlara çok şaşırdım gerçekten
 
Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum. Söylediğiniz kadarıyla söylediğimde bir sorun yok. Alındı veya alınmadı bilemem ama zaten çok da uzatılacak bir konu değil.
Burada paylaşmak iyi geldi. Şuan bu konunun ağırlığı üzerimden kalktı bile :) Çok sağolun
 
Bazen insanlar yeni bir şey aldiğimda ya da bir mutluluğunu laylastigimda bir bahane bulunca veya o güzellikte eleştirecek bir şey bulunca ben de çok sinirleniyorum. Bu olayda bu olumsuzluğu nasıl bulabildi diyorum. Yakınım da olsa bunu yapan, yine de kızıyorum.
 
Alt tarafı mesaja cevap vermemiş. Siz hiç mi mesaja cevap vermemezlik yapmıyorsunuz? Benim çok sevdiğim insanların mesajini bile bazen görüp yazmadigim oluyor, arkadaşlarımın da keza.
Hemen böyle düşünmeniz de ilginç
Bir sakın...
 
Size kelek kalmışsın dememiş ki, bahçe zeminine demiş. Neden alınırdınız buna? Kusura bakmayın, merak ettim o yüzden soruyorum.
 
Size kelek kalmışsın dememiş ki, bahçe zeminine demiş. Neden alınırdınız buna? Kusura bakmayın, merak ettim o yüzden soruyorum.
yaa eviniz de ne güzelmiş güle güle oturun ama bahçe biraz kır kalmış sanki dese, önce iyi dilekleri söyleyip sonra öneri olarak söylese hiçbir şekilde alınmam. ama konu ne olursa olsun insanlar önce eksikleri söyleyince kusur buluyormış gibi geliyor. dediğim gibi bu biraz da benim yapımla alakalı hassas ve alıngan bi yapım var
 
Yok sanmam. Çok öyle birbirimize gidip gelme yok bizde. Kırk yılın sırtı.
 
Bence hiçbir şey yok görümcem dese alinmam yani çok saçma olur buna alınmışsa galiba başka derdi yok ondan
 
Aldıkları ev ile ilgili defalarca güzel şeyler söyledim zaten. Ama bazen insan spontan ilk aklına geleni söyleyebiliyor işte böyle. Bahçede böyle oldu.
 
Mesela benim görümcelerden biri bunu yapsa kızardım. Cünkü benim görümceler benim gözümün üstündeki kaşima bile mana verirler. Yani karsinizdaki insanla şimdiki zamana olan iletişiminiz etkili. Eger normalde birnirinize laf sokmali tartismali bir iliskiniz yoksa ben alinmazdim. Ama şunuda söyliyim ben olsam erkek kardesimle kelek falan tarz bir konuşma yapmazdim , hayirli olsun der geçerim gereksiz muhabbete girmezdim.
 
Bana biraz fazla kafanızda kurmuşsunuz gibi geldi. Yani kadının işi vardır, keyfi yoktur, konuşası yoktur. Her şey sizinle alakalı değil ya. Ha diyorsanız, bu kadın bana hep alınganlık yapıyor, evveliyatı var, onu da çok takmamak lazım, demek ki arada gelip gidiyorlar. Ek olarak; insanlara yeni ev aldıklarında güle güle oturun denir ya, siz niye ekip biçmeye taktınız? =)) Hadi abinize şaka dediniz, kadına da ekmeli biçmeli mesaj atmışsınız. Belki kadın böyle yönlendirmeli laflardan hoşlanmıyor, ona ayar oldu. Olabilir yani.
 
Yenfwyke yok öyle bir ilişki tarzımız. Birbirimize laf sokmayız hiç. Abim matrak adamdır. Biz konuşuruz öyle. O takılmadı zaten. Kendisi de öyle konuşur. Muhabbeti de sever.
 
Yenfwyke yok öyle bir ilişki tarzımız. Birbirimize laf sokmayız hiç. Abim matrak adamdır. Biz konuşuruz öyle. O takılmadı zaten. Kendisi de öyle konuşur. Muhabbeti de sever.

Ozaman farkli bir durum vardir alinmayin üzerinize
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…