Söyledikleri çıkan, çıkmayan falcılar

Beeyyzzaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
929
3
66
İstanbul
Herkese merhaba :)
Falla ilgili konu başlıklarında sayfa yoğunluğundan dolayı hem araya karışabiliyor hem de gerek yeni gelen arkadaşlar, gerekse burayı uzun zamandır takip edenler sayfayı okumakta zorlanıyor dedikleri çıkan falcılar söylense bile. Aynı şey fos çıkan falcılar için de geçerli.. Ben de o yüzden böyle bir konu açmak istedim böylelikle bu konuya dedikleri çıkanları, çıkmayanları söyleriz, konu konu, sayfa sayfa dolaşmayız diye :)
Katılımlarınızı bekliyorum..

ilk tavsiye benden olsun. Fal sepeti Nesibe'nin bana söylediği birşey söylediği tarihten 1 gün sonra çıktı :) Asrın'ın ise ne yazık ki verdiği tarih çıkmadı..

Binnazablada ise Marzuka, Gizem ve Dilay'ın kahve falları; Selma Aydın'ın ise tarot falında dedikleri zamanlar çıkmadı..

ben çok fal meraklısıyımdır :))güzel olmuş açtığın konu bende bugüne kadar fal sepetinden baktırdıklarımdan memnun kaldım diyemem binnaz abla ehh genel söylemler yaptı telefonda 2 bayana baktırdım kadriye ve inci isim doğum tarihi falan almışlardı onlar iyiydi onlien burak medyumburak@hotmail.com du sanırım oda baktı iyiydi ve neysehalin@hotmail.com sevil hanım bbaktı süperdii isimler veren tarihleri tutturan en iyi kayıpları bilen bir bayandı tecrübem bundan ibarettir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yok mu tecrübelerini paylaşacak olanlar? Özellikle şu internetteki fal siteleri ve fal bakanlar hakkındaki tecrübeleriniz. Ben birkaç kişiye baktırdım ama gelecekle ilgili söylenenlere zaman var o yüzden bir şey diyemiyorum ama durumu iyi bilenler oldu gibi.

Bu Sevil hanım hangi sitede bakıyor anlayamadım canım ?

canım o bayan hakkında birtane olumsuz yorum yazan olmadı bu formda çok fazla baktıranda oldu sanırım onlian fal.ve kahve falıda baıyor resim çekip gönderiyosun falan..50 tl.

Canım mesaj kutun dolu olduğu için özel mesaj atamadım sana.. Rica etsem sevil hanımın numarası varsa bana gönderebilir misin özel mesajla?

Merhaba kızlar ben geçen pazartesi bakırköyde cafe fincan diye bir kafeye gittim.Esasında şenaya baktırcaktım ama pazartesi salı günleri izinliymiş Nuray hanım diye bir falcıları var 5-6 ay olmuş başlayalı gelmişken baktırayım dedim.
Geçmişe dair herşeyi bildi.Erkek arkadaşımla çok kötü bir kavga sonucu ayrılmıştık bana barışcaksınız ve senin onun yanına gideceksin uçakla demişti tarih 15 ekim gibi gidicen uzun zaman değildi veeeee kızlar gerçekten erkek arkadaşımla barıştık ve yarın yanına gidiyorum uçakla :))))) ve böyle daha bir sürü nokta atışları atıp gerçekleşen şeyler var.Walla deneyin pişman olmazsınız hatta mutluluktan uçarak çıkarsınız bu arada iki tarz fal bakıyor biri detaylı 40 tl diğeri normal 30 tl. ben detaylı olandan baktırdım çünkü tarihleri ve günleri veriyormuş.Gidin walla kesinlikle canlarım.

Merhaba kızlar .. Tarot falı bakıyorum Eskişehirdeyimm.. Ulaşmak isteyen olursa özelden yazabilir. Nasıl diye merak ediyorsunuzdur eminim .. denemek isteyenler ulaşabilirler...

aslı yıldız ankara'da bakıyor. söyledikleri çıkmaz. büyü var der herkese, bozmak için de yüksek meblağlar ister. 500 dolar vs.

online falda: falalem'de rezzan abla genel olarak tuttu, nurşah tek kelimesi tutmadı, naira şuman geçmiş şimdi tuttu gelecekten de 1-2 güne dediği zor birşey oldu tuttu çok, oğuzhan türkoğlu harflere kadar tamamen bildi.

cafe olarak farketmez cafe günay ablayı denedim. ilk sefer her şeyi bildi. şok oldum. korktum diyebilirim. ama sonraki gidişlerimde baktıkları çıkmadı. ama kuzenime her şey çıkıyomuş.

telefonda sadece 2 defa güneş diye birine baktırdım. çok uzun ve detaylı yorum yaptı. fazlasıyla da bildi. bir de öyle büyü var bilmem ne demedi. çeşitli dua tavsiyeleri falan söyledi faldan sonra. daha yapmadım ama.

ayy keşke neysehalin bende de çıksaydı şu an evliydim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…