ben çok fal meraklısıyımdır :))güzel olmuş açtığın konu bende bugüne kadar fal sepetinden baktırdıklarımdan memnun kaldım diyemem binnaz abla ehh genel söylemler yaptı telefonda 2 bayana baktırdım kadriye ve inci isim doğum tarihi falan almışlardı onlar iyiydi onlien burak medyumburak@hotmail.com du sanırım oda baktı iyiydi ve neysehalin@hotmail.com sevil hanım bbaktı süperdii isimler veren tarihleri tutturan en iyi kayıpları bilen bir bayandı tecrübem bundan ibarettir...
mail atıyorsun canım neysehalin@hotmail.com o nasıl dilersen bakıyor ister tel ister yüz yüze ister onliankesinlikle denemelisiniz...:))Bu Sevil hanım hangi sitede bakıyor anlayamadım canım ?
mail atıyorsun canım neysehalin@hotmail.com o nasıl dilersen bakıyor ister tel ister yüz yüze ister onliankesinlikle denemelisiniz...:))
sana özel mesaj atılamıyorMerhaba kızlar .. Tarot falı bakıyorum Eskişehirdeyimm.. Ulaşmak isteyen olursa özelden yazabilir. Nasıl diye merak ediyorsunuzdur eminim .. denemek isteyenler ulaşabilirler...
online falda: falalem'de rezzan abla genel olarak tuttu, nurşah tek kelimesi tutmadı, naira şuman geçmiş şimdi tuttu gelecekten de 1-2 güne dediği zor birşey oldu tuttu çok, oğuzhan türkoğlu harflere kadar tamamen bildi.
cafe olarak farketmez cafe günay ablayı denedim. ilk sefer her şeyi bildi. şok oldum. korktum diyebilirim. ama sonraki gidişlerimde baktıkları çıkmadı. ama kuzenime her şey çıkıyomuş.
telefonda sadece 2 defa güneş diye birine baktırdım. çok uzun ve detaylı yorum yaptı. fazlasıyla da bildi. bir de öyle büyü var bilmem ne demedi. çeşitli dua tavsiyeleri falan söyledi faldan sonra. daha yapmadım ama.
ben çok fal meraklısıyımdır :))güzel olmuş açtığın konu bende bugüne kadar fal sepetinden baktırdıklarımdan memnun kaldım diyemem binnaz abla ehh genel söylemler yaptı telefonda 2 bayana baktırdım kadriye ve inci isim doğum tarihi falan almışlardı onlar iyiydi onlien burak medyumburak@hotmail.com du sanırım oda baktı iyiydi ve neysehalin@hotmail.com sevil hanım bbaktı süperdii isimler veren tarihleri tutturan en iyi kayıpları bilen bir bayandı tecrübem bundan ibarettir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?