Söylediklerine inansan mı, inanmasam mı? Bır türlü karar veremedım?

ah ahki ah.
bir insan bir şeye inanmak iste rse , elbette inanacaktır. herşey ortadayken hele...

kıvırayım demiş iyice batırmış
gerçekten kötü bir yalancıymış eşiniz
Allah bu erkeklere akıl fikir ihsan eylesin

konu sahibesi, sizin burada inansam mı inanmasam mı başlığı altında böyle bir konu açmanız da kusura bakmayın ama abesle iştigal. bu YALANA inanabiliyorsanız söyleyecek pek de bir şey yok aslında...

eşiniz size o kadar saçma şeyler söylebilir ki
inanmak istedikten sonra kendinize çok komik bahaneler bulabilirsiniz
eşiniz sizi kandırmış olmanın rahatalığıyla çirkinlikerine devam eder
siz de beni seviyo diye ortalarda gezer gülünç olursunuz
ama o zaman nerde kalır kendinize saygınız kadınlık gururunuz
hatta minareyi çalan kılıfını hazırlar başka masum insanları da alet eder
bu duruma eşiniz nasıl arkadaş için diyosa
arkadaşı da durumu idare etmek zorunda bile kalabilir
ya da varsa bi kadın o kadına baskıda bulunabilir inkar etmesi hakkında
o kişiyle yüzleşmeniz de fayda getirmez sanırım
erkek dayanaşması içine girebilirler
ateş olmayan yerden duman çıkmaz durduk yerde
bunu bilir bunu söylerim...

eşiniz size o kadar saçma şeyler söylebilir ki
inanmak istedikten sonra kendinize çok komik bahaneler bulabilirsiniz
eşiniz sizi kandırmış olmanın rahatalığıyla çirkinlikerine devam eder
siz de beni seviyo diye ortalarda gezer gülünç olursunuz
ama o zaman nerde kalır kendinize saygınız kadınlık gururunuz
hatta minareyi çalan kılıfını hazırlar başka masum insanları da alet eder
bu duruma eşiniz nasıl arkadaş için diyosa
arkadaşı da durumu idare etmek zorunda bile kalabilir
ya da varsa bi kadın o kadına baskıda bulunabilir inkar etmesi hakkında
o kişiyle yüzleşmeniz de fayda getirmez sanırım
erkek dayanaşması içine girebilirler
ateş olmayan yerden duman çıkmaz durduk yerde
bunu bilir bunu söylerim...

kesinlikle katılıyorum.vereliniortak

söylenecek herşeyi arkadaşlar sölemiş, bencede kesinlikle ve kesinlikle çok acemice bir yalan, bide bulduğu yalan da kabahatiyle eş seviyede yani, eşi hamile adama kadın arıyorum. bu ne demek yaaa, yakalanınca ne uydurcağını şaşırdı, böle mantıksız bişiy zırvaladı tabi :hulya:

aynı şeyi eşim bana yapsa ihanetinin ötesinde beni salak yerine koyup yalan söylemesi boşanmam için koca iki neden olurdu...

böyle bir insana acımaktan başka yapacak birşey yok sanırım...

Tabiki de yalan!
Arkadaşının böyle bi isteğine çanak tutması bile iğrençken;
bukadar kötü bi yalan daha da batırmış herşeyi...
Allah sabır versin... Çok zor bi durum...

zaten soylenecek butun seyler soylenmis ...

ama benim icimi yakan su oldu bir erkek esi hamile kaldiginda onun bi parcasini, yavrusunu tasidiginda 9 ayligina aldatma hakkini nasil kendisinde gorebilir ..
kusura bakmayin esiniz ve arkadasi karaktersizin tekiymis ..
suan 9 aylik hamileyim son gunlerim en hassas donemim kocam uzerime titremesine ragmen surekli huzunluyum aglayacak bir seyler ariyorum .. eger esiniz dogru soyluyorsa bile esinizede o arkadasinada onlarin o mantiklarinada yaziklar olsun ..
sakin ama sakin bence kocaniz olacak o adamdan hamile kalmayi filan dusunmeyin sayet aldatilirsaniz bahanesi simdiden hazir olmus olacak ...

Nedir bu erkeklerden çektiğimiz yaaakaydirigubbakcemile biz hayatımızı onlara veriyoruz.eğer eşinizin söylediği doğruysa; bebeklerimizi 9 ay karnımızda taşıyoruz karşılığında görülen muameleye bakın! inanılır gibi değil:sinifsinif: eğer başkasına yardım ediyorum diyorsa özrü kabahatinden büyük.

ay özrü kabahatinden büyük böylesini görmedim
eşi hamileymiş de çok rica etti diye bunu çok normal bişeymiş gibi söyleyen adam, hic şüphen olmasın ki sen hamile kaldığında aynısını yapar senin arkandan. baksana ona göre hic bi sorun yok normal bişey ona göre bu ki rahatça söylüyo.
tabi bu dogruysa,
ki hiç sanmıyorum, daha çok kaş yaparken göz çıkarmış, yalan söylemeyi becerememiş gibi.
sanırım sen hamile kalmadan da yiyo bu haltı kusura bakma ama.

insanı feminist yapar bunlar kaydirigubbakcemile birde sanki sen bir suç işlemişsin gibi konuşmazlar üste çıkmaya çalışırlar

bence canım biraz zamana ihtiyacınız var hem senin hemde eşinin, senin düşünüp mantıklı kararlar alman için ve eşinin seninle konuşurken seni tatmin edecek cevaplar vermesi için.Allah yardımcın olsun.

çok saçma böyle yalanmı olur en azından durust olsun bışey yapıyo ne demek arkadsıma arıyorum yaa hem ınsanı kandırıyo bıde aptal yerıne koymaya çalışıyo

ya ıste dıyorum ya bugun arkadasına arayan yarın ben hamıle oldugum dada aynı seyı yapmaz mı ya
nasıl guvenecegım bundan sonra ona
evlilkte herşeyden önemlı bişey karı koca arasındaki güvendir oguven çizgisi bı koptumu ne olursa olsun yürümez....:1no2::1no2:

canım kötülük tellalı gibi olmak istemem ama benim eşim de işyerinden birinden bahsetmişti biz nişanlıydık ozaman...
sitelere üye oldu vs diye... niye dediğimdede gayet normal bi şekilde karısını aldatacak, hamile demişti...
ozaman bi midem bulanmıştı ama şimdi ben hamileyim;
ve inanı rmısın bu 9 ay benim içi nişkence gibi geçiyor....
her an diken üstündeyim ve ağlamak istiyorum sürekli...
zaten bi hatasını da yakalım aynı dönemde, hepten ızdırap oldu benim için herşey...

o yüzden inanır mısın inanmaz mısın bu yalanına bilmiyorum ama;
inansan da inanmasan da,
hamile kalma konusunda 40 kez düşün derim...

yuh ki ne yuh,doğru olsa bi türlü iğrençlik yalan olsa yine iğrençlik.Doğruysa bile demekki eşinize hamileyken eşini aldatmak gayet normal geliyo ki arkadaşının aklına uyuyo,bugün ona yarın kendine

:roflol:hiç güleceğim yoktu adam korkudan yalan bile söyleyememiş.sen konuşma bırak o gelsin özür dilesin .hemen affetme sürünsün biraz.:dilcikar:

"yaaaa askım ben gercekten bırsey yapmadım belkı sana mantıksız gelebılır ama gercek gercekten bu
yaptım bir eşşeklik işte " dedi her zamanki klışe laflar yanı yaaa offf bılemıyorum bılemıyorum
gercekten bıraz zamana ıhtıyacım var sanırım

Back
X