ne demek eşi hamileymiş ona arıyorum
çok saçma böyle bişeye inanılır mı hiç??
o kişinin elinin altında internet yok mu ne halt edicekse kendi etsin kocanızı neden karıştırıyor( tabi doğruysa)
ama hiç inandırıcı gelmedi bana
katılıyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek eşi hamileymiş ona arıyorum
çok saçma böyle bişeye inanılır mı hiç??
o kişinin elinin altında internet yok mu ne halt edicekse kendi etsin kocanızı neden karıştırıyor( tabi doğruysa)
ama hiç inandırıcı gelmedi bana
"yaaaa askım ben gercekten bırsey yapmadım belkı sana mantıksız gelebılır ama gercek gercekten bu
yaptım bir eşşeklik işte " dedi her zamanki klışe laflar yanı yaaa offf bılemıyorum bılemıyorum
gercekten bıraz zamana ıhtıyacım var sanırım
arkadaslar esımı bılgısayarda bayan arkadas ararken yakaladım
cevabı kendım ıcın degıl ısyerındekı arkadasa arıyorum esı hamıleymıs onun
ıcın cocuk cok rıca etmıs de efendım bende yedım yaaaa
offf ben degılım dıyor dıyelım kı o degıl ben hamıle oldugumda da aynı seyı ya yaparsa
offf offf dun aksamdan berı konusmuyorum o da konusmuyor ne yapmam lazım ınanmak ıstıyorum ama ???*
ama aslında bence su an yapman gereken ondan özür dile.. ondan sonra da gözlerini 4 ac :)
cünkü su anda ıspaet edemiyorsun ondan sonrada suçlu sen olursun...
Bence bu yaptığı bile ispatlı bir suç ne demek başkasına bulmak.Bu bile başlı başına yanlışevet kesinlikle katılıorum.elinde ispat etcek bişi olmayınca suçlu olursun..bundan sonra her hareketine dikkat et..
Kimin başına ne zaman ne geleceğini kimse bilemez...
Kesinlikle aldatılmam diyen mutlaka aldatılır.
Aldatılmam kocam benden başkasını görmez diyerek ahkam kesenler de gün gelir beterini yaşar.
Benim başımdan da yaklaşık bu tarz bir olay geçti mesela yakın zamanda.
Ben de aradaki kadınla görüştüm eşimle yüzleştirdim .Kadın eşime karşı boş değilmiş,ama eşinden gelen hiçbirşey olmadı hatta ben duygularımı anlattıkça o bana sana olan sevgisinden bahsederdi uyuz olurdum bile dedi düşün artık.
Bana gülenleri,mutsuzluğumdan mutluluk çıkaranlara o kadar beddua ettim ki anlatamam.
İnanıyorum daha beterini yaşayacaklarını :Saruboceq:
Siz de kafanızı daha fazla bulandırmayın bence.
Dediğim gibi kısa zamanda yüzleşin aradaki kişiyle.Herşey çıksın açığa.
ısyerınde dedıgı cocuk gercekten de boyle bılgısayar falan bılmeyen bır ıscı sevkıyatcı orda ınternetı bılmez de tamam da bızımkı de ona pk mı yapmalı yanı