- 23 Eylül 2016
- 2.015
- 2.585
- 83
- Konu Sahibi Pitircikpitirr
Şaka gibisiniz gülüyorum eşimle şu an hı hı bizce de soylemesinler sonra yazık evlenemezler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzz bebek okan evlenmiş mi ne zaman evlenmiş çıkıyolardı sadece o çocuklaAslinda evlenmeye niyetleri yoktu. Ama Selin Cigercinin evlendigini duyunca karar vermisler biz de yapabiliriz diye.
Bunların da ilişkisi oluyo işte artık evde kalan kızlara rakipler çıktı neyse renkler ve zevkler tartışılmazGerçekten böyle şeyler olabiliyor benim bi arkadaşımda vardı kadınken erkek oldu
Evlilik teklifi almis sadece :)Kızzz bebek okan evlenmiş mi ne zaman evlenmiş çıkıyolardı sadece o çocukla
ayy bombelere gelEvlilik teklifi almis sadece :)
Kınamak bence bu durumda çok farklı böyle cinsiyet değiştirenleri ömer döngeloğlu gibi bir hoca bile elestiriyorsa diyecek sözüm yok..Farklı durumlarda ben de sana katılıyorum kesinlikle kimseyi kinamam ama şu durum farklıValla Allah korusun diorm ne diyim benmde evladım var kınamam
Canim ben de inancli bitiyim. Ama kisilerin kendi tercihleri bu.Dış görünüş o insanın kendi yaradılış şeklidir bu kinanmaz ama cinsiyetini değiştiren bir erkekten söz ediyoruz bana magazin sayfalarina bak diyen konu sahibi arkadaş konuyla ilgili ayetlere baksın yeterli
Bilimsel olanlarla dini konular arasinda o kadar fark var ki zaten..Ayni konuyu bile bilim adami farkli yorumlar fıkıhcı farkli yorumlar..Sonuçta günah olduğunun bilincinde ve iradesi var yetişkin olarak..Bizler de irade sahibi bireyleriz o yüzden bu konu üzerinde konuşmak bile saçma şu an.Bilmiyorum ben bunun yaratılışdan böyle olduğunu düşünüyorum hatta bunla alakalı bilimsel bi video vardı internette yoksa kimse durduk yere hayatını zorlaştrmaz içten gelmese... ne biliym zorr
Haklisiniz konu kapansun en iyisi.Bilimsel olanlarla dini konular arasinda o kadar fark var ki zaten..Ayni konuyu bile bilim adami farkli yorumlar fıkıhcı farkli yorumlar..Sonuçta günah olduğunun bilincinde ve iradesi var yetişkin olarak..Bizler de irade sahibi bireyleriz o yüzden bu konu üzerinde konuşmak bile saçma şu an.
Şeytan; “muhakkak onlara emredeceğim de onlar da Allah’ın yarattığını değiştirecekler” (Nisa Suresi, 4/119) şeklindeki küstahça ifadeleriyle, Allah’ın yarattığı fıtratı değiştirtmek suretiyle insanları baştan çıkaracağını haykırmıştı. Dolayısıyla cinsiyet değiştirmek şeytanın bu vesvese suretindeki emrine tabi olmaktır.Haklisiniz konu kapansun en iyisi.
Dogustan hatunum ama benimde adem elmam var:)adem elmasini görüp yine anlarlar ki
Zayıflıktandır o :)Dogustan hatunum ama benimde adem elmam var:)