- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi winter_is_coming
Cok tesekkur ederim.sağolasın. işte sadece aile bildigiyle kalsa ah ahh..Tabiki sen bilirsin allah kucağına almayı nasip etsin cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim.sağolasın. işte sadece aile bildigiyle kalsa ah ahh..Tabiki sen bilirsin allah kucağına almayı nasip etsin cnm
Valla ikili test 3 ay dolunca yapılıyor gibi, bir de nasip kısmet tabii ama genelde kalp durma ya da atmama olayları 7-10 hafta arasında yaşanıyor. 10 haftayı dolduran bir sonraki levela geçiyor gibi o yüzden 11. hafta ikili testini beklemek zor olmadı benim içinSanırım o test lere kadar bekleyememmaşallah nasil sabrettiniz. İnşallah hepsi miss gibi çıkmıştır testlerin
bir de nickiniz çok güzel ya
çok hoşuma gitti
K.babamin aile içinde tutabileceginden supheliyimHayirli olsun oncelikle.
Zaten bekleyeceginiz en fazla 3-4 hafta kalp atisi icin, bence kesinlikle bekleyin.
Sadece ailelerde kalacaksa baskalarina soylemeyeceklerse paylasilabilinirde tabi, cunku insan icinde tutamiyor degil mi, paylasmak istiyor.
genelde bunu bayanlar yapıyor canım. aslında sende olan bir özelliği kıskanıp seni bi şekilde bir şeyle vurmak niyetleri. yani vardır ya hani etrafında seni bi şekilde bozmak isteyen insanlar onların eline geçmiş bir koz buda. tabi biraz merhameti olan bununla vurmaz. çünkü takdiri ilahi . hiç birimizin garantisi yok değil mi ? 2 kişiyle bu yüzden aramız açıldı eşimin yanında bile yapınca oda dayanamadı artık. bizde görüşmüyoruz. zaten bunlar eşimin arkadaşlarının eşi. çok problemde değil zaten. bu sebeple hiç kimseyle görüşmeyen arkadaşım var mesela. ne bir yemeğe gelir ne bir toplantıya. eşi tek katılıyor. insanalrın neler yaşadığını bilemeyiz. llah sağlık versin bebişlereA aa gercekten mi. Destek olmak yerine sizi neden kırdılar. Ben boyle durumlarda geçmiş olsun bile demem hic olmamış gibi davranirim kendi konuyu acana kadar. Baya zaman geçince kişiye açıklarım.. Bana 'bi geçmiş olsun bile demedin 'diye küsme seni sorupta bunaltmak istemedim diye. Ve birçok arkadaşım kuzenimin cok hosuna gitmiştir
Maşallah.Valla ikili test 3 ay dolunca yapılıyor gibi, bir de nasip kısmet tabii ama genelde kalp durma ya da atmama olayları 7-10 hafta arasında yaşanıyor. 10 haftayı dolduran bir sonraki levela geçiyor gibi o yüzden 11. hafta ikili testini beklemek zor olmadı benim içinSonra 20. haftadaki genel taramayı bekleyeyim derken eşim su koyverdi.
Testler güzel çıktı çok şükür, darısı sizin başınıza.
Teşekkürler, normalde 38 numara giyiyorum ama hamilelikte ayaklarım 3 kilo oldular gerçekten![]()
Bi iki hafta daha sabredin ins sonra o mutlulugu hep beraber yasarsiniz.
Hayir canim benim degilKonuyla alakaasız ama profildeki kız çocuğu sizin çocuğunuz mu?
Maşallah.amin ya ben de sorunsuz yaşarım umarım bu sefer. Esinize kizmayin yaaa erkekler bu konuda cok daha hevesliler
cok mu sisiyor ayaklar acaba benim de oyle.olur
Evet ya kadınlar bazen çok garip davranıyor. Halbuki bütün güzel seyleri birbirimiz icin dilesek ne güzel olur. Bir kuzenim var benim de böyle. İkimizin de sevgilisi vardı, biz işte esimle yuz göz olmayalim akrabalarla falan diye sakladik hep, aileme de söylemedim ben zamani gelince herşey oldu güzelce. Ama kendisi herkese yaydi sevgilim var diye, evlendirin diye tutturdu, babası vermedi millete rezil oldu bir suru olay. Ve onun da sevgilisi var neden kimse bilmiyor da ben bu sıkıntıları cekiyorum diye, sevgilim le yani esimle benim fotograflarimi çalıp sahte hesapla onlari yukleyerek şantaj yapmıştı ailem görsün diye. Şok oldum hem kendi kendisini rezil etti hem de faturayı hiç alakam olmamasina rağmen bana kesti. Cok kirildim, yıprandım. Allahim onun planlarini tepetaklak etti kimse o fotoğrafları gormedi. Bu santaji yapan kuzenim düşünün... Fotoğraflar normal el ele ya da selfie tarzıydı ama ozelim ve ailem bilmiyordu sonuçta. Diyeceğim o ki o kıskançlığı cok büyük bir dersle gördüm yanigenelde bunu bayanlar yapıyor canım. aslında sende olan bir özelliği kıskanıp seni bi şekilde bir şeyle vurmak niyetleri. yani vardır ya hani etrafında seni bi şekilde bozmak isteyen insanlar onların eline geçmiş bir koz buda. tabi biraz merhameti olan bununla vurmaz. çünkü takdiri ilahi . hiç birimizin garantisi yok değil mi ? 2 kişiyle bu yüzden aramız açıldı eşimin yanında bile yapınca oda dayanamadı artık. bizde görüşmüyoruz. zaten bunlar eşimin arkadaşlarının eşi. çok problemde değil zaten. bu sebeple hiç kimseyle görüşmeyen arkadaşım var mesela. ne bir yemeğe gelir ne bir toplantıya. eşi tek katılıyor. insanalrın neler yaşadığını bilemeyiz. llah sağlık versin bebişlere
İnşallah ama insan işte tedirgin oluyor bir yerdeGüzel düşünün güzel olsun...
Bence bi süre geçmeden soylemeKızlar bi kaç gün önce hamile oldugumu ogrendim. Bundan sekiz ay önce kayinvalidemler ve annemler bize yemeğe gelecekleri gün hamile olduğumu öğrenmiştim. O heyecanla iki aileye de söyledik. Kan testinde sonucu almistik. K.babam hemen eşimin halasini aramış, ben kimse bilmesin aileler haric istiyodum. Tabi kimyasal gebelikmis. Hevesleri kursaklarinda kaldı . Torunu da çok istiyorlar. Üzüldük, onlar da çok üzüldü. Şimdi de hamileyim keseyi gördük çok şükür. Bebeği goremedik ve kalp atışlarını duymadik tabi dr. Daha dört haftalık falan göremeyiz dedi. Normal olduğunu söyledi. Esimim ailesine söyleyip sevinmelerini cok istiyorum ama bir yandan da ya bos gebelikse, birşey olursa, bekleyelim bebeğin kalp atışlarını duyunca soyleriz diye düşünüyorum. K.babam ın yine kızkardeşini aramayacagini bilsem söylemeyi çok istiyorum bilmeye hakları var sonuçta. Çok kararsız kaldım. Ailelerden başka kimseye söylemek istemiyorum, birşey olsa herkese tek tek açıklama yapmak zorunda kalıyorsun. Bana bir akıl verin rica ediyorum. Söyleyip sevinmelerinin tadını mı çıkarayım, yoksa kalp atışını mi bekleyeyim.
Anladım canım teşekkürler cvp için..Çok tatlıymış merak ettim. .Hayir canim benim degil
Hayır tedirgin olmanı gerektiren birsey değil...öncesinde yaşadığın olumsuz bir olayın etkisi altındasın sadece bu...sil at bu seyleri aklindan.iyi ve güzel düşün.evrene güzel mesajlar yolla.karşılığında o da sana güzel mesajlar yollasın.İnşallah ama insan işte tedirgin oluyor bir yerde
Ebet ilk tecrübenin çok etkisi var ama insanlar sürekli soru sorup binaltiyo ya ondan cok sıkılıyorumHayır tedirgin olmanı gerektiren birsey değil...öncesinde yaşadığın olumsuz bir olayın etkisi altındasın sadece bu...sil at bu seyleri aklindan.iyi ve güzel düşün.evrene güzel mesajlar yolla.karşılığında o da sana güzel mesajlar yollasın.
Insanlar...Sorular...Meraklar...evet gercekten sıkıcı ama sonunda bebegini düşün :) isteyen istediğini sorsun.Ebet ilk tecrübenin çok etkisi var ama insanlar sürekli soru sorup binaltiyo ya ondan cok sıkılıyorum
Insanlar...Sorular...Meraklar...evet gercekten sıkıcı ama sonunda bebegini düşün :) isteyen istediğini sorsun.