• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemek için erken mi?

Tatlim teşekkür ederim :) seninki de hayırlı olsun sağlıkla kucağımiza alalim inşallah.
Bana da kaynanam sorar var mi birşeyler diye. Hep adet oldum yok derim. :) caktirmadim hic. Siz bebeği ne zaman gördünüz ve kalp atışını ne zaman duydunuz
Sağol canım.
Net hatırlamıyorum ama adetime göre 8. ya da 9. haftaydi. ama doktor 6buçuk haftalıksın demişti keseye göre. geç döllenme olmuştu 2 hafta geriden gidiyoduk şimdi açığı kapadık sayılır şükür.

Kızlar bi kaç gün önce hamile oldugumu ogrendim. Bundan sekiz ay önce kayinvalidemler ve annemler bize yemeğe gelecekleri gün hamile olduğumu öğrenmiştim. O heyecanla iki aileye de söyledik. Kan testinde sonucu almistik. K.babam hemen eşimin halasini aramış, ben kimse bilmesin aileler haric istiyodum. Tabi kimyasal gebelikmis. Hevesleri kursaklarinda kaldı . Torunu da çok istiyorlar. Üzüldük, onlar da çok üzüldü. Şimdi de hamileyim keseyi gördük çok şükür. Bebeği goremedik ve kalp atışlarını duymadik tabi dr. Daha dört haftalık falan göremeyiz dedi. Normal olduğunu söyledi. Esimim ailesine söyleyip sevinmelerini cok istiyorum ama bir yandan da ya bos gebelikse, birşey olursa, bekleyelim bebeğin kalp atışlarını duyunca soyleriz diye düşünüyorum. K.babam ın yine kızkardeşini aramayacagini bilsem söylemeyi çok istiyorum bilmeye hakları var sonuçta. Çok kararsız kaldım. Ailelerden başka kimseye söylemek istemiyorum, birşey olsa herkese tek tek açıklama yapmak zorunda kalıyorsun. Bana bir akıl verin rica ediyorum. Söyleyip sevinmelerinin tadını mı çıkarayım, yoksa kalp atışını mi bekleyeyim.
Ben erken söylenmesi taraftarı hiçbir zaman olmadım. ilk çocuğumda da 14. haftadan sonra söylemiştim, ikincisinde de 14. haftadan sonra söyledim. ilk 3 ayın geçmesi önemli. sabredin biraz....

Back
X