Söylemeli mi ? Saklamalı mı?

artemisasia

çokşükürbinşükür
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
830
1.021
63
47
Merhaba hanımlar
Kardesimin eşi cezaevine girdi. 8 ay hüküm giydi. Yıllar once olan bir olaymiş sebebi. Durumu sadece kardesler,annem ve babam biliyor bir de enistenin ailesi. Biz bu konudan kimseye bahsetmek istemiyoruz. İş icin yurtdisina cikti demeyi dusunuyoruz. Sizce dogru mu yapiyoruz. Bu arada kardesimin ilk evliliginden 15 yasinda bir kizi var ogrenirse tepkisi ne olur bilemiyoruz.

söylemeyın,kesınlıkle,mıllette öle yapıyor,komşu adam üniversiteli bır kızla kaçtı,kadın eşim yurtdışına işe gitti dedi herkese,ağlıyor edıyor,mıllet soruyor,eşimi özledim dıyor,bır zaman sonra tehditle,kız tarafını aldı geldı kocasını,adam anlattı işin doğrusu bu dıye,

Herkes öğrenecek. Bari komik duruma düşmeyin. Allah yardım etsin.

Hüküm giyme sebebi nedir? Oradan indirim buradan indirim iyi haliydi daha önce hüküm giymemişti hop tahliye. Kimseyi kolay kolay hapse atmıyorlar benim bildiğim.

söleme dostuma söle dostunun dostuna.emin ol herkes bilecek.eniştenin aişlesi yeminler verdirerek anlatacak üç beş kişiye o üç beşide başkalarına.sır saklamak kadar zor bişi yok.doğruyu söleyin kurtulun.açıklama yapmayın fazla sıkıntılı biraz konuşmak istemiyoruz der geçersiniz.

Durup dururken neden söyleyesinizki..duyupta soran olursa eskiden kalan önemsiz bi mesele der aciklama yapmazsiniz..mecburda degilsiniz ...yoksa basiniz agrir..

Dogrulukta refah vardir bosuna gunaha girmeyin stres yasamayin en olmadik zamanda gun yuzune cikar dusurstluk iyidir

Zaten çoğu kişiye soylemissiniz mutlaka diğerleri de duyacaktir
Bence kızına soylenmeli
Şahsen annem bana soylemese başkasından duysam çok kizardim ve acaba benden sakladığı daha baska neler var diye düşünürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…