soylemelimiyim sizce ??

ozge00gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
73
41
88
Eşimle 1 buçuk yıllık evliyiz.eşimin bir akrabası eşimin eski sevgilisiyle çekilmiş 2 tane fotoğraf yüklemiş Facebook ta paylaşmış daha öncelerden.biz evlendik ama o fotoğraflar hâlâ orada duruyor silmemis .herhalde hatırlamıyor o kadar çok fotoğraf yüklemis.sanırım esimde bilmiyor.bende gordum ama söylemedim eşime.fotoğrafı yüklemiş olan kişiyle samimi değiliz.fotoğrafın orada durmasindan eşimin başka kızla fotoğrafının olması bunu gormek rahatsız ediyor.acaba bunu eşime söyleyip akrabasına söylese mi kaldırması için yoksa hic bisey söylemeyip o foto kalsın mi hep.yapabilsem o kişinin facesini kkirmak istiyorum ama bilmiyorum.sizce ne yapmalıyım.?

Daha neler face kırmak falan.. Hırsınıza yenilmeyin. Ben asla böyle muhabbetlere girmezdim.

Aslında umursamiyorum cokta ama o foto da orda dursun mu siz olsanız ne yapardınız ?

Aslında umursamiyorum cokta ama o foto da orda dursun mu siz olsanız ne yapardınız ?
Ben o kadar tahammül lu değilim açıkçası ama çok kıskandığımı ya da umursadigimi dusundurmeden hoş bir şey olmadığını söylerdim sanırım ,eski eski de kaldı sıkıntı yok ama fotoğrafların akrabada durması gereksiz

söle kaldırsınlar ne var bunda bu kadar düşüncek .......ben gördüğüm an eşime sölerdim söle o salak akrabana resimleri temizlesin derdim :sinirli::sinirli:

eşinize söyleyin akrabasıyla kendisi görüşsün yada bilmiyormuş gibi birgün face den aaa bu resim nerden çıktı falan deyin gösterin eşinize

Eşimle 1 buçuk yıllık evliyiz.eşimin bir akrabası eşimin eski sevgilisiyle çekilmiş 2 tane fotoğraf yüklemiş Facebook ta paylaşmış daha öncelerden.biz evlendik ama o fotoğraflar hâlâ orada duruyor silmemis .herhalde hatırlamıyor o kadar çok fotoğraf yüklemis.sanırım esimde bilmiyor.bende gordum ama söylemedim eşime.fotoğrafı yüklemiş olan kişiyle samimi değiliz.fotoğrafın orada durmasindan eşimin başka kızla fotoğrafının olması bunu gormek rahatsız ediyor.acaba bunu eşime söyleyip akrabasına söylese mi kaldırması için yoksa hic bisey söylemeyip o foto kalsın mi hep.yapabilsem o kişinin facesini kkirmak istiyorum ama bilmiyorum.sizce ne yapmalıyım.?
Bence eşinle paylaşmalısın. Ama fevri bir tavırla söyleme. Tesadüfen gördüm, birileri bu fotoğrafları görürse hoş olmaz de. Sonuçta o geçmişte kalmış biri ve biz artık evliyiz de. Eşin de akrabana uygun bir dille söylesin. Mesela senin o resimleri görmediğini, görürsen üzülebileceğini falan söyleyerek kaldırmasını isteyebilir. Ama face kırmaya falan yeltenme bile, aman diyeyim. Ortaya çıkarsa eşinle aran bozulur o ayrı ama bir de haklıyken haksız duruma düşersin

Haklisiniz.bi aralarda arkadaşnin face hesabında gormustum fotolarini tesadüfen eşime de gösterdim ama o arkadaşına söylemedi kaldirmasını.esimlede tartismistik.söylerse hâlâ o kızı dusundugunu faln filan sanabilirlermis.bende arkadaşını hesaptan silmistim.

Ben olsam eşime hemen söylerdim we anında kaldırtırdım. Seninde akrabanında facesininde resmininde soyunuzunda sopunuzda diyerekten :sinirli:
:KK53:

Esinize soylemeyn daha once boyle birsey yasanmıs zaten sonucta ortada kalmıs.. siz baska bir face acıp o kız adına konusun falancayla resmimi kaldırırmısn nisanlıyım sıkıntı olur falan die..

Back
X