Söylemem gerek ama nasıl?

eylul26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
77
0
36
Ankara
cok utanıyorum söylemeye ama arkadasımın eşi tarafından tacize ugradım!!!!!!!

yemeğe cagırdı arkadasım nişanlım la beraber gittik bir kaç arkadasımz daha vardı oturduk yemek masasına güzel de bir sofra hazırlamıs arkadasımın eşide tam karşıma oturdu yanımda nişanlım var karsımdada o ve eşi yani arkadasım var diğerleride diğer yanlarda neyse oturduk yemeğe basladık bacaklarıma sürekli bişiy dokunuyo ama normal dokunma degıl ilk oldugunda yanlıslık olmustur dedım 2-3-4 oldu kızarıyorum bozarıyorum bişiyde diyemedım titremeye basladım sinirden tepki versem onların evi neyse lavoboya gittim yüzümü yıkadım ama hala titriyorum sofraya döndu utanmadan ne oldu kızardın bozardın demez mı hiç bişiy olmadı oda sıcak ondan dedım...neyse yemek bitti sofrayı topladık biz artık kalkalım dedım arkadasım cok ısrar ettı bıraz daha oturduk cay falan içildi bende nişanlımın bardagını tazelemek için mutfaga gittim oda pelşimden geldı elinde bardak ocagın basındayım dibime kadar geldı resmen nefesını ensemde hissettim popoma dokunmaya calıstı ittirdim pardon dedı sankı kaza ile yapmıs gibi sürekli bana dokunabılme cabası içinde bardagı bıraktım nişanlıma dedım hadı kalkalım annemler merak etmısler gec kalmayalım dedım hala utanmadan senın neyın var bugun diyip durdu yine bişiy diyemedim demek istiyorum ama desem kavga cıkacak allah korusun kötü şeyler olabılrdı...cıktık eve geldık nişanlım benı bıraktı evıne döndu oturdum sabaha kadar agladım sucum yok ama kötü hissettım kendımı en samımı arkadasımın eşi bana bunu yaptı arkadasımla görüşmemeyi denesem sevdıgım de bir ınsan ne yapacagımı sasırdım...hala aklıma geldıkce tüylerim diken diken oluyo.......offfffffff cok sinir bozucu

ben bu durumu arkadasıma anlatmalıyım sizce ben söylemem gerek diye düşünüyorum ama yapacak cesaretım yok nasıl söylenır bılmıyorum yuvaları bozulcak ben sebep olmusum gibi olcak arada kaldım böyle psikolojim cok bozuk 2 ay sonra düğünüm var hiçbişyi yapasım yok nısanlımdan bıle sogudum gibi erkeklerden tihsindim resmen bana bi akıl verın ne olur ne yapayım nasıl davranayım nişanlım dahi bilmiyo hatta kımse bılmıyo utanıyorum söylemeye nişanlımın sucu yok ama onada soguk davranmaya basladım farkındayımama engelleyemıyorum kendımı :14::14::14:

Son düzenleme:
nişanlının bununla hiç alakası yok onu bikere kenara koy.saçmalama.o manyağın yüzünden erkeklerden soğudum diyebilirsin ama nişanlın o erkekler kısmına dahil olmamalı.
arkadaşına da şimdilik bişey söyleme bence.bi bakarsın kocasını savunur sende öööle kalakalırsın.tacize uğradığına mı yanarsın iftiracı olduğuna mı?arkadaşını çok sık arama.o ararsa konuş ama eve gelin oturalım vs derse hep önceden başka yere söz verdik felan salla yani.ama sakın o manyakla karşı karşıya gelme.bir de bu durumu nişanlına anlatmalısın.bir daha o eve gitmeyeceğini de söyle.uzak duralım de.olayı tüm gerçekliğiyle anlatma da çünkü öyle ellemek felan nişanlının ağırına gider olay çıkar.bakışları imalı konuşmaları rahatsız ediyor de.ben anlarım felan de.zaten erkekler kıskançtır.o manyağı semtine bile sokmaz.
üzülme üzülmeye değmez.ağlama da...sevdiğinle kendi hayatına bak..
bu tip bir olay bizim de başımıza gelmişti hem de çok b...ktan bi durumdu.o yüzden dediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim...

tamamen ilişkiyi kesin evlerine filan gitmeyin. En iyi çözüm bu gibi yoksa o iğrenç adamı eşine söylesen belki eşini savunacak ya da olay tam olduğu sırada neden tepki vermedin filan dicekler nişanlın öğrencek durumu iş uzayacak falan filan. En iyisi iletşimi kesmek. Buna rağmen hala sizi taciz ederse o zaman her şeyi anlatın herkese.

nişanlının bununla hiç alakası yok onu bikere kenara koy.saçmalama.o manyağın yüzünden erkeklerden soğudum diyebilirsin ama nişanlın o erkekler kısmına dahil olmamalı.
arkadaşına da şimdilik bişey söyleme bence.bi bakarsın kocasını savunur sende öööle kalakalırsın.tacize uğradığına mı yanarsın iftiracı olduğuna mı?arkadaşını çok sık arama.o ararsa konuş ama eve gelin oturalım vs derse hep önceden başka yere söz verdik felan salla yani.ama sakın o manyakla karşı karşıya gelme.bir de bu durumu nişanlına anlatmalısın.bir daha o eve gitmeyeceğini de söyle.uzak duralım de.olayı tüm gerçekliğiyle anlatma da çünkü öyle ellemek felan nişanlının ağırına gider olay çıkar.bakışları imalı konuşmaları rahatsız ediyor de.ben anlarım felan de.zaten erkekler kıskançtır.o manyağı semtine bile sokmaz.
üzülme üzülmeye değmez.ağlama da...sevdiğinle kendi hayatına bak..
bu tip bir olay bizim de başımıza gelmişti hem de çok b...ktan bi durumdu.o yüzden dediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim...

gerçekten elimde olan bişiy değil onun ne sucu var zaten aramıyorum gecen haftadan bu yana mesafe koymaya karar verdim zaten nişanlıma söylesem ciddi kavga çıkar büyük olay olur tanıyorum nişanlımı çünkü kaldı ki o zaten bastan beri hoşlanmamıştı o adamdan benim hatrıma görüşüyorduk daha önce böyle bişiy yapmamıstı bana ama nişanlım bişiyler sezmiş olmalı ki ben sevemedim o adamı dedi şimdi söylesem ben sna demiştim dicek olay namus davasına gidecek vsvs

arkadaşını durumdan bahsetme bence çünkü sana inanmıyabilir seni suçlayabilir ama nişanlına bahset bence ve o arkadaşınla bir şekilde görüşmeyi kes yoksa evine davet ettiğinde gitmek zorunda kalıcaksın siz evlenince onlarda sizin evinize gelicek bence kesinlikle irtibatını kes onlarla arkadaşının suçu yok belki ama hem onun hem senin iyiliğin için böyle olması gerekiyor

nişanlına söyle böyle birşey oldu ben onlarla birdaha görüşmek istemiyorum arkadaşım inanmaz diye söyleyemedim orada dersin

arkadaşını durumdan bahsetme bence çünkü sana inanmıyabilir seni suçlayabilir ama nişanlına bahset bence ve o arkadaşınla bir şekilde görüşmeyi kes yoksa evine davet ettiğinde gitmek zorunda kalıcaksın siz evlenince onlarda sizin evinize gelicek bence kesinlikle irtibatını kes onlarla arkadaşının suçu yok belki ama hem onun hem senin iyiliğin için böyle olması gerekiyor

arkadasımla tamamen irtibatı kesemem malesef çunku ortak calısyoruz ama mesafeli davranmayı düşünüyorum ev görüşmeleri yapmam ama asla sürekli bahane bulmam gerekecek yada ortaklıgımı kısa zamanda bitiricem bilmiyorum sinirim bozuk kafam karısık

bence evde görüşme arkadaşınla çok istersen dışarıda arkadaşına görüş sadece eşi olmadan
nişanlına da söyleme bence yaaa
sadece bakışlarından konuşmalarından falan rahatsız olduğunu söyle
gitmek isttemiyorum ondan de
zaten senin arkadaşınmış nişanlın da ısrar etmez bu durumda
allah korusun daha kötü olur yoksa sen o eve bi daha gidince
araya mutlaka mesafe koy
hiçbirşey senin mutluluğundan önemli değil
Allah korusun arkadaşın bile anlasa seni suçlar
kesinlikle mesafe koy ki onlar da ileride size gelmeye çekinsin

Başınıza gelenler için çok üzüldüm.
Ne demem gerektiğini şaşırdım,çünkü okurken tüylerim diken diken oldu.Benimde başıma geldi çünkü.Sizin arkadaşınızın eşiymiş,ama benim yaşadığım olayda,KUZENİMİN EŞİ...

O gün bugündür de daha evine bir kere gitmedim.
Bence de gitmeseniz iyi olur.

zaten arkadaşına söylesende eşide evet yaptım demiycek inkar edicek ee tabi arkadaşında eşine inanacak bu durumda.söyleme bencede ama gidiş gelişi kes mutlaka..allah korusun dediğin gibi namus davasına dönmesin olay..

ortak çalışıyoruz ne demek.ortak dükkanınınz mı var nedir?

ortak actıgımz bir eczane var ünivden arkadasımdı yaklasık 8 yıldır beraberz ev arkadaşımdı üniv okurken yedıgımz içtiğimiz ayrı gitmedi gercekten mesafe koyacagım içinde cok üzülüyorum kardeş gibi olduk ama benım mutlulugum daha önemli ne yapayım

ortak actıgımz bir eczane var ünivden arkadasımdı yaklasık 8 yıldır beraberz ev arkadaşımdı üniv okurken yedıgımz içtiğimiz ayrı gitmedi gercekten mesafe koyacagım içinde cok üzülüyorum kardeş gibi olduk ama benım mutlulugum daha önemli ne yapayım

bu kadar yakın bir arkadaşlıkta nasıl fesafe konulur çok zor gerçekten..sen mesafe koysanda arkadaşın bunu sorgulayacaktır zamanla ve eninde sonunda bu olayı öğrenmesede aranızdaki mesafe arkadaşlığınızı bozabilir canım..aynı yerde çalıştığınıza göre eşinin oraya sık sık gelmeside büyük bir ihtimal inşallah bu olay bir daha tekrarlanmaz..tekrarlanırsa zaten işin kokusu eninde sonunda çıkar bence..allah yardımcın olsun..

canım cok zor bı durum nısanlına soylesen belkı cok kotu kavga cıkacak hadı bosanmayı gectım de nısanlına da soguk davranma bence sonra olay duyulur felan ya da soylemeye nıyetlenırsın nısanlın bu sefer sen nıye bana soguk davranıyodun dıye supheye dusebılır,ay tıksınc:5:

bu kadar yakın bir arkadaşlıkta nasıl fesafe konulur çok zor gerçekten..sen mesafe koysanda arkadaşın bunu sorgulayacaktır zamanla ve eninde sonunda bu olayı öğrenmesede aranızdaki mesafe arkadaşlığınızı bozabilir canım..aynı yerde çalıştığınıza göre eşinin oraya sık sık gelmeside büyük bir ihtimal inşallah bu olay bir daha tekrarlanmaz..tekrarlanırsa zaten işin kokusu eninde sonunda çıkar bence..allah yardımcın olsun..

benide düşüdüren o zaten kardeşim gibi çok sevıyorum onu eşiyle mecbur görüşüyoruz hergün oda ilaç firmasında bize ilaç tedarik ediyo mecbur hergun ugrayıp liste alıyo eksık varsa onalrı getırıyo zaten bunlarda o şekilde tanısıp evlendıler 6 ay içinde söz nişan düğün bir oldu mutlularda..anlayamadıgım daha öncede sık görüşürdük o zman yapmadıda neden son gelısımde yaptı bu hafta zaten zor gectı işyerinde benım yüzünü görecek gözüm yok birde özellikle ben ordayken yapıyo dıkkat ettım ah canım karıcım iiki tanımısım senı sen benım meleğimsin vs vs bir yandan bana bakıyo ters ters baktım utanmadan nasıl iltifat ediyosun diye ama pişkin anladı anlamamazlıga vurdu

Son düzenleme:
benide düşüdüren o zaten kardeşim gibi çok sevıyorum onu eşiyle mecbur görüşüyoruz hergün oda ilaç firmasında bize ilaç tedarik ediyo mecbur hergun ugrayıp liste alıyo eksık varsa onalrı getırıyo zaten bunlarda o şekilde tanısıp evlendıler 6 ay içinde söz nişan düğün bir oldu mutlularda..anlayamadıgım daha öncede sık görüşürdük o zman yapmadıda neden son gelısımde yaptı bu hafta zaten zor gectı işyerinde benım yüzünü görecek gözüm yok birde özellikle ben ordayken yapıyo dıkkat ettım ah canım karıcım iiki tanımısım senı sen benım meleğimsin vs vs bir yandan bana bakıyo ters ters baktım utanmadan nasıl iltifat ediyosun diye ama pişkin anladı anlamamazlıga vurdu

canım senın soyleme ıhtımalıne karsı oyle davranıyo tabı kı oyuncu:47:

canım cok zor bı durum nısanlına soylesen belkı cok kotu kavga cıkacak hadı bosanmayı gectım de nısanlına da soguk davranma bence sonra olay duyulur felan ya da soylemeye nıyetlenırsın nısanlın bu sefer sen nıye bana soguk davranıyodun dıye supheye dusebılır,ay tıksınc:5:

dilerim bi vesile olsunda arkadasım durumun farkına varsın ama o ben olmıyım ama söylememekle ona bende ihanet ediyorum gibi hissediyorum

aynen katılıyorum.eğer imkanın varsa ortaklığını bitirmeyi düşün derim.zira yarın bi gün o hayvan istediği olmadığı için sana iftira da atabilir.benimle ilişkisi vardı diye. hay allahım nerden bulurlar bu hayv:57:anlar kendi halinde kızları anlamam...

canım sen yinede çok dikkatli ol.umarım bir daha böyle birşeye kalkışmaz ama.eczanede yalnız kalma gibi bir durumunuzda olabilir.arkadaşın bir yere kadar çıkar felan olabilir yanii.öyle bir anda sözlede tacizde bulunabilir.ayy en korktuğum şey valla şimdi kendi işyerinde diken üstünde olacaksın..

Back
X