Söylemem gerek ama nasıl?

kızlar bugun arkadaşım pazar günü için bişiyler yapalım dedi yok dedim bizim başka işlerimiz var sizinle birlikte olamayız dedim ısrar ettı inatla hayır dedım sonra neyin var bu hafta cok garip davranıyosun falan dedi yok bişyim normal yaşıyorum işte dedim hala ısrar ediyo neyin var neyin var diye üsteledi boğazıma kadar geldı söylesemmi söylemesemmi diye neyse tuttum yine kendimi....

sonra o it herif geldı siparişleri getirdi yine karısına canım cicim ayakları arkadasım arka tarafa gectı ilaçları depoya koyuyo bende o an yaşlı bir hastam vardı onun ilaçlarını anlatıyorum neyse hastamı gönderdım bugun cok güzel olmuşsun ne kadar yanlıs bir evlilik yaptıgımı senı tanıyınca anladım vs vs kur yapıyo ne diyosun sen be dedım sesımı yukselltım dükkan inledı eşime canım cicim derken yanlıs evliliğin aklına gelmıyodu dimi dedim yüzüne tükürdüm falan neyse tabi arkadasım yanımıza geldı ilk feryatta ne oluyo falan dayanamadım kocan bana asılıyo sabredecek gücüm kalmadı gecen hafta sizdeykende taciz etti beni senin için sustum ama yeter artık susmıcam ve nişanlıma bildiricem bu durumu dedim arkadasım şoklarda ...kızlar haklısınz ben suclu oldum evliliğini kıskanmısım o yüzden iftira etmişim neyse birde onunla tartıstık...dedim ki sana tek bişiy söylicem 8 yılın hatrına ağzımı bozmak istemıyorum umarım kocannın bir gün gercek yüzünü ögrenirsin ama o zman dost olarak ben yanında olmıcam sen benı 8 yılda bu kadarmı tanıdın yazıklar olsun sana dedim tabi bu arada millet bize bakıyo o ş....z hala karıcım yalan söylüyo falan diyip duruyo yine bişiy demedim tam o anda nişanlım aradı tabi sesımden bir gariplik oldugu belli ne oldu falan derken 5 dakıkaya dukkana geldı adamı patakladı bir güzel dükkanın camlarını asagı indirdi küfürler hakaretler....sonu karakolluk tabi iifade falan verdik şimdi mahkemelik olacaz muhtemelen.....nişanlım daha tepkili baska yoldan halletme cabası içinde ama yeminler ettırerek vazgecırdım onların yuznden ben mutlulugumu bozamam

dün ne yazdım bugun neler yaşadım ne kadar hızlı oldu ama inanın içim rahat garip ama hiç bişiy hisetmıyorum bir yöndende seviniyorum dostum dediğim insan beni 1 yıldır tanısıgı ş....z adama tercih etti hayırlısı böyleymiş ama yinede onun hakkındada kötü söylemiyorum inşallah anlar kocasının ne b..k oldugunu anlar ....

offf cok daraldım ya nerden nereye geldim geldik bunları hakedecek ne yaptım nerde hata yaptım ama bundan sonra evli arkadaslaımla ev görüşmeleri yapmamayı dusunuyorum en azındna bir süre görüşsemde eşler olmadan olur artık ......
..

nitekim sanırım dediğimde olmuş... bende yaşadım aynı durumu.. kadınlar kabul etmiyor malesef. erkeklerde bunu kullanıyor. ben allaha havale ettim, okadar canım yandıki, rabbim " o kız haklıymış" dedirtsin inşallah..

Aslında sıcağı sıcağına aaa masanın altından biri bana dokundu deyip aşağı baksaydın ya... Yeterince ürkerdi.

Back
X