• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemeseydiniz bilmiyordum

mirajoy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
551
96
123
2 yıllık evliyim ve ailesiyle yasıyoruz artık evimizin olmasını istediğimi kaç kere anlatsam da sürekli tamam birşeyler yapıcam diyor ve konu öylece kalıyor eve geçicek gücü yok zaten ama insan anne babasına bu durumu açıp yardımistemez mi hiç böyle çok canım sıkılıyor kendı evım olsa bu kadar olmazdı heralde arkadas edınmeye calışıp evıme davet ederdım bu evde kendımı yabancı gıbı hıssedıyorum ya biri bana cıkıp desin ee karısmıyorlarhıc bırseyıne rahatsan niye ev istiyorsun ama bunu istese yaptırır ustlerıne gıtse belkı de olucak bırseyler en azından anne babasının destek olamayacaklarını öğrenırım ve ona göre tavır alırım kı zaten tavırlarımda oyle hıc konusmuyorum nerdeyse kendılerıyle cunku ımkanları varken ogullarının bu durumuna seyırcı kalıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıllık evliyim ve ailesiyle yasıyoruz artık evimizin olmasını istediğimi kaç kere anlatsam da sürekli tamam birşeyler yapıcam diyor ve konu öylece kalıyor eve geçicek gücü yok zaten ama insan anne babasına bu durumu açıp yardımistemez mi hiç böyle çok canım sıkılıyor kendı evım olsa bu kadar olmazdı heralde arkadas edınmeye calışıp evıme davet ederdım bu evde kendımı yabancı gıbı hıssedıyorum ya biri bana cıkıp desin ee karısmıyorlarhıc bırseyıne rahatsan niye ev istiyorsun ama bunu istese yaptırır ustlerıne gıtse belkı de olucak bırseyler en azından anne babasının destek olamayacaklarını öğrenırım ve ona göre tavır alırım kı zaten tavırlarımda oyle hıc konusmuyorum nerdeyse kendılerıyle cunku ımkanları varken ogullarının bu durumuna seyırcı kalıyorlar
Kendine bir ev dahi acamayacak kadar durumu olmayan adamla niye evlendin ki? Bekleseydiniz sartlar olgunlasinca evlenseydiniz.

Kendine bir ev dahi acamayacak kadar durumu olmayan adamla niye evlendin ki? Bekleseydiniz sartlar olgunlasinca evlenseydiniz.
parasına bakmadım sımdı bıle olsa parası var dıye bır erkekle evlenemezdım zaten bırde guven meselesı var kı esımle evlı oldugum ıcın mutluyum manevıyat konusunda ıstedıgım gıbı bırı maddıyat ile bazı seyler olmadıgı ıcın ona kafam calısmadı

Ayrı eve çıkmaya gerçekten gücü yetmeyecekse, çıkma konusunda ısrarcı olmamalısın. Bu sadece seni ve eşini yıpratır.
bu konu acıldı mı zaten evim sensın filmı aklıma gelıyor eşim anlayışlı olmasa halım beterdı ama evımız olmasa bıle konusmalarıyla mutsuzluguma care bullmaya calısıyor :) ama napiyım insan özenıyor ıste

2 yıllık evliyim ve ailesiyle yasıyoruz artık evimizin olmasını istediğimi kaç kere anlatsam da sürekli tamam birşeyler yapıcam diyor ve konu öylece kalıyor eve geçicek gücü yok zaten ama insan anne babasına bu durumu açıp yardımistemez mi hiç böyle çok canım sıkılıyor kendı evım olsa bu kadar olmazdı heralde arkadas edınmeye calışıp evıme davet ederdım bu evde kendımı yabancı gıbı hıssedıyorum ya biri bana cıkıp desin ee karısmıyorlarhıc bırseyıne rahatsan niye ev istiyorsun ama bunu istese yaptırır ustlerıne gıtse belkı de olucak bırseyler en azından anne babasının destek olamayacaklarını öğrenırım ve ona göre tavır alırım kı zaten tavırlarımda oyle hıc konusmuyorum nerdeyse kendılerıyle cunku ımkanları varken ogullarının bu durumuna seyırcı kalıyorlar
Canım Ailesinin birşey yapma zorunluğu yok, kaldı ki sizi kendi evlerine almış bakıyolar. Eşin yanlız başına yeni bir ev kuramıyorsa sende çalış. Beraberce yuvanızı kurarsınız kimseye de gebe kalmazsınız.

bu konu acıldı mı zaten evim sensın filmı aklıma gelıyor eşim anlayışlı olmasa halım beterdı ama evımız olmasa bıle konusmalarıyla mutsuzluguma care bullmaya calısıyor :) ama napiyım insan özenıyor ıste

Tabiki sen de istersin ayrı evin olsun. ne zaman durumu buna müsait olacak, yoksa hep birlikte mi yaşamayı düşünüyor

Eğer uzun zaman alacaksa ayrı eve çıkmanız evi biraz daha benimsemeye çalış, kendi evin olduğunu düşün ki, o ev seninde kızlarısın onların artık, o eve çağır arkadaşlarını. önceleri onlarda sende biraz garipsersin belki ama alışırsınız bu duruma zamanla.

parasına bakmadım sımdı bıle olsa parası var dıye bır erkekle evlenemezdım zaten bırde guven meselesı var kı esımle evlı oldugum ıcın mutluyum manevıyat konusunda ıstedıgım gıbı bırı maddıyat ile bazı seyler olmadıgı ıcın ona kafam calısmadı
Evlilik sorumluluk isi. Bir ev acmak dunyanin parasi degil, sorumlulugunu bilen adam evleniyorum diyorsa evini kurmalidir

Konulariniza baktim bebek yapmaya calisiyosunuz. Eve cikacak maddiyat yok bebek yapiyosunuz kv kp evinde yasarken. Onun yerine once evinizi duzeninizi kurun. Calismiyosan sen ise gir sen calis. Nedir yani bi ev kiralamak mutevazi esyalar? 2 senedir neden yapilmadi? Kaynana kayinpederden bekleyene kadar biraz tasin altina el koyun derim ben

Eğer uzun zaman alacaksa ayrı eve çıkmanız evi biraz daha benimsemeye çalış, kendi evin olduğunu düşün ki, o ev seninde kızlarısın onların artık, o eve çağır arkadaşlarını. önceleri onlarda sende biraz garipsersin belki ama alışırsınız bu duruma zamanla.
sanmıyorum boyle bırsey yapacagımmı zaten ıyılık yapan yaramadıgını anladım onlara ılk baslarda cok hızmetlerını yaptım ama baktım tık yok zaten kendılerı bıle ev alacaklarını söyledıler ama sımdı konusu dahı acılmıyor kiraya cıkmak ıstersınız gecen gun dendı bende kıraya cıkmak mı dedım aman uzak kalsın dedım ustune mısafır geldı o davarlıklarından bahsedınce kendılerının konuyu kapatmaya calıstı bız birşey ısterız mal varlıgından dıye

Evlilik sorumluluk isi. Bir ev acmak dunyanin parasi degil, sorumlulugunu bilen adam evleniyorum diyorsa evini kurmalidir

Konulariniza baktim bebek yapmaya calisiyosunuz. Eve cikacak maddiyat yok bebek yapiyosunuz kv kp evinde yasarken. Onun yerine once evinizi duzeninizi kurun. Calismiyosan sen ise gir sen calis. Nedir yani bi ev kiralamak mutevazi esyalar? 2 senedir neden yapilmadi? Kaynana kayinpederden bekleyene kadar biraz tasin altina el koyun derim ben
ben çalışmaktan yanayım ama esım bunu kabul etmıyor sen aılenın emanetısın bırde senı calıstırayım mı dusuncesı var kı kıraya verılen para buralarda 500-600 lira zaten eşim 900 maas alıyor sızce bu parayla nasıl ev kurulur

hımmm ama şöyle düşün, siz yanlarında oldukça ev alma fikirlerini nasılsa açıkta değilsiniz diye gerçekleştirmeyebilirler. ama siz kiraya çıkarsanız belki kıyamayıp verdikleri sözleri tutabilirler. hani bakarlar ki zorlanıyorsunuz, dayanamayıp sözlerini tutabilirler

çocuk ısteme nedenım cokk ayrı bır konu bu arada

ben çalışmaktan yanayım ama esım bunu kabul etmıyor sen aılenın emanetısın bırde senı calıstırayım mı dusuncesı var kı kıraya verılen para buralarda 500-600 lira zaten eşim 900 maas alıyor sızce bu parayla nasıl ev kurulur
O zaman ev kurulmasi degil senin sorunun cunku ev olsa bile kirada o maasla gecinilmez. Ya sen de calis ya da bi sure daha idare edin o zaman baska care yok

hımmm ama şöyle düşün, siz yanlarında oldukça ev alma fikirlerini nasılsa açıkta değilsiniz diye gerçekleştirmeyebilirler. ama siz kiraya çıkarsanız belki kıyamayıp verdikleri sözleri tutabilirler. hani bakarlar ki zorlanıyorsunuz, dayanamayıp sözlerini tutabilirler
yook oyle kısıler degıller ev dar dıyıp duruyorlar halbukı evlerı var ve gelırlerı cok cok ıyı bize de destek cok rahat olabılırler ama olmuyorlar esımde tek basına ısın ıcınden nasıl cıkacagını dusunuyor kı kıraya cıktık bır ara ne aradılar ne sordular bende calıstım ozaman ama kıradan ev masrafından borca gırdık ve duzelemedık sonra tekraryanlarına tasındık

Herşey in önemlisi huzur mutluluk sonuçta ayrı eve çıkıp ta mutlu olamayan o kadar çift var ki zamanla çalışıp çıkarsınız ayrı eve ne olacak :KK69:

O zaman ev kurulmasi degil senin sorunun cunku ev olsa bile kirada o maasla gecinilmez. Ya sen de calis ya da bi sure daha idare edin o zaman baska care yok
biz bunu denedık zaten olmadı delı oldugum konu sankı ogulları uvey

900 lirayla hem gecinilmeyecegini hem de ev kurulmayacagini bilip neden esinize baski kuruyorsunuz?

Ailesi yardim etsin diye düşünüp yapiyorsaniz hataya dusersiniz evlilik sizin sorumlulukları da sizin...
cevremızde o kadar kısı varkı aynı durumda olup ogluna kızına el uzatan ben bu aıleyı gördukce delı oluyorum bırseylerı olmasa hadı neyse ama olupta yapmadıklarında ınsan soguyor onlardan aynı evde yasamak zorunda kalmakta cabası

cevremızde o kadar kısı varkı aynı durumda olup ogluna kızına el uzatan ben bu aıleyı gördukce delı oluyorum bırseylerı olmasa hadı neyse ama olupta yapmadıklarında ınsan soguyor onlardan aynı evde yasamak zorunda kalmakta cabası
Iyi de sizin de eliniz ayağınız tutuyor madem bu kadar istemiyorsunuz onlarla yaşamayı sîzinde çalışıp elinizi taşın altına koymanız lazım ne demek yani annenin babanın emanetisin

Back
X