• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemeseydiniz bilmiyordum

konuyu uzun uzun anlatmak ıstesem evlılıgımızden nısanımızdan berı neler yapmadıklarını belkı hak verırsınız kı benım anne babam evlendıkten sonra bıle benı dusunmelerıne ragmen erkek cocugunu dusunmeyen anne babalar bana kötu gelıyorlar ben boyle bırseyı ılk defa gördum kı kendı cevrelerınde de dıslanan tiplerdır bencıllıklerınden

Eşinin maneviyati icin evlenmissin ya bence sende o maneviyata sigi . Nisandan beri yapmadiklarindan bahsedip onlardan hala bisey beklemedigini söylüyorsun.
Su kafa yapısıni atarsan kendini değerli görüp hayatını daha iyi gecirirrsin. Erkek evlat, kiz evlat ,erkek evlada yapsinlar ,kiz evlat olmama ragmen yaptilar. Eclat evlattir herkes elinden Geleni yapar. Ekstrasini istiorsan sen yapicaksin. Net...

Hahah su an beni öyle güldürdün ki... sevgili tribi atmissin resmen yaaa....
Konu falan açınca neden herkesin size destek olmasını bekliorsunuzki... benn düşüncelerim de bunlar paylaşıyorum. Ustelik 4 sayfa yoruma bakarsanız çoğunluk benimle ayni fikirde.
Yani bana beni anlamiorsunuz die triplenmen hicbirseyi değiştirmez. Ben cok da sallamam acikcasi kocan degilim, sevgilin deilim. Ama sen birazda bu açıdan düşünmeyi dene.....
benım konumu acarken kı yazdıgım bıryer var dıkkat edersen bırı bana dese kı nıye rahatın yerınde ne ıstıyorsun dese gıbı bısey yazmısım farkettıysen durumumdan memnun olmaya calısıyorum sadece suraya keske ben daha kötuyum yazanlar olsa cunku forumda bır yıgın sey okuyorum benden beterlerı ve halıme sukredıyorum kv uzakta olsa bıleezıyet cekenler var bu durumları yasayanlar buraya yazsın dıye bakıyorum bana ev alsınlar ne yapmalıyım dıye yazmadım ev alsınlar dıye kalkıp gıdıp konussam ıkna ederım amacım bu degıl kı kendılerı bırseylerı dusunsunler

Eşinin maneviyati icin evlenmissin ya bence sende o maneviyata sigi . Nisandan beri yapmadiklarindan bahsedip onlardan hala bisey beklemedigini söylüyorsun.
Su kafa yapısıni atarsan kendini değerli görüp hayatını daha iyi gecirirrsin. Erkek evlat, kiz evlat ,erkek evlada yapsinlar ,kiz evlat olmama ragmen yaptilar. Eclat evlattir herkes elinden Geleni yapar. Ekstrasini istiorsan sen yapicaksin. Net...
ellerınden gelecegı yapmıyorlar sorun da bu zaten bız onlara evlılık yıldonumlerınde gdıp restorantta yemek ayarlattık ınce seyler dusunduk eve geldıklerınde bız yoktuk sabah geldıgımızde bır tesekur bıle yoktu

benım konumu acarken kı yazdıgım bıryer var dıkkat edersen bırı bana dese kı nıye rahatın yerınde ne ıstıyorsun dese gıbı bısey yazmısım farkettıysen durumumdan memnun olmaya calısıyorum sadece suraya keske ben daha kötuyum yazanlar olsa cunku forumda bır yıgın sey okuyorum benden beterlerı ve halıme sukredıyorum kv uzakta olsa bıleezıyet cekenler var bu durumları yasayanlar buraya yazsın dıye bakıyorum bana ev alsınlar ne yapmalıyım dıye yazmadım ev alsınlar dıye kalkıp gıdıp konussam ıkna ederım amacım bu degıl kı kendılerı bırseylerı dusunsunler
Hahaha bence konuştukça batiorsun. Ne yani senden daha kötü olanlar yazsin sende mutlu mu ol... valla alemsin yaa.. he mutsuz hissetceksen bilmem ama kayinvalidemi cok seviorum bilionmu. Bana ev almaz belki bende istemm ama inanki cebindeki son bir lirasiyla ben seviorum die çikolata alabilcek kadar sever beni üstelik. Evinde his yabancilik cekmem, rahat rahat davranirim. Ama bu benm yankis düşüncemin sonuclari degil mii¿¿¿

ellerınden gelecegı yapmıyorlar sorun da bu zaten bız onlara evlılık yıldonumlerınde gdıp restorantta yemek ayarlattık ınce seyler dusunduk eve geldıklerınde bız yoktuk sabah geldıgımızde bır tesekur bıle yoktu

Bütün islerini karşılık bekleyerekmi yapiorsun??
Canm namazi bile allah rızası icin kilacaksin, orucu allah rizasi icin tutucaksin. Cennete giderim die bunları yaparsan (tabi yine yaradan bilir ama) bence cehenneme hoşgeldin...

Hahaha bence konuştukça batiorsun. Ne yani senden daha kötü olanlar yazsin sende mutlu mu ol... valla alemsin yaa.. he mutsuz hissetceksen bilmem ama kayinvalidemi cok seviorum bilionmu. Bana ev almaz belki bende istemm ama inanki cebindeki son bir lirasiyla ben seviorum die çikolata alabilcek kadar sever beni üstelik. Evinde his yabancilik cekmem, rahat rahat davranirim. Ama bu benm yankis düşüncemin sonuclari degil mii¿¿¿
herkes aynı olmuyor bu işte senın kv gıbı dusunen bır zıhın olsa karsımda keske ama ne olmuyor evde yardımcı varken tutup gıdıp sabahtan aksama evı temızlesemde annemın evınde hıc yapmadıgım ıslerı burda yapsamda demezler ki sen ne yapıyorsun her sabah kahvaltılarına kalkmadan masa da oluyordum kendı kızları var cıkıp gıder kapıyı pat dıye örtup gunaydın demeden ya onlar cok rahat ınsanlar ya ben de sorun var

Bütün islerini karşılık bekleyerekmi yapiorsun??
Canm namazi bile allah rızası icin kilacaksin, orucu allah rizasi icin tutucaksin. Cennete giderim die bunları yaparsan (tabi yine yaradan bilir ama) bence cehenneme hoşgeldin...
bunlar gecen sene yapılan seylerdı ve artık yapmaktan yoruldum Allah rızası ıcın baskalarına yardım ederım daha ıyı

Konu uzadigi icin ilk yazdiklarinizi unutmussunuz bi açıp okuyun derim ben. Bariz size ev icin yardimci olmalarini istiorsunuz hatta kiraya bile burun kiviriorsunuz. Anne babalık evli ogluna ev almak,karısını mutlu etmek degil.sizin isteklerinizi karsilamak esinizin görevi. Kazik kadar adamda anasindan ev istemesin bi zahmet annelik olarak. Doguruyorlar buyutuorlar her derdimizi cekiyorlar, ayaklarimiz yere basınca bi zahmet artik onları üzüp biseyler beklemektense mutlu etmeli biz onlara destek olmalıyız asil.
Bosa konustugumun farkındayım keza eltimde ayni kafada olduğundan hic yani anlat anlat hala ama bana evvv diyebilior. Bu gerçekten cok terbiyesizce bir bencillik...
Hiç yani, bence konuyu açması gereken kv deydi :) Evlendiler, evime yerleştiler düzenim bozuldu, bedavaya yaşıyorlar birde memnun olmuyorlar diye :):KK70:

Son düzenleme:
herkes aynı olmuyor bu işte senın kv gıbı dusunen bır zıhın olsa karsımda keske ama ne olmuyor evde yardımcı varken tutup gıdıp sabahtan aksama evı temızlesemde annemın evınde hıc yapmadıgım ıslerı burda yapsamda demezler ki sen ne yapıyorsun her sabah kahvaltılarına kalkmadan masa da oluyordum kendı kızları var cıkıp gıder kapıyı pat dıye örtup gunaydın demeden ya onlar cok rahat ınsanlar ya ben de sorun var
ve senın anne babanında durumu okdar ıyı degıl kv denı bılemem de ben esımın annesını cok tatlı sanıyordum böyle sey olur ya gel kzım bırlıkte yapalım oyle bırı sanıyordum bızım durumumuz ne kadar ıyı olsa da oturup kendı yemegımızı kendımız yapardık bu evde aıle sıcaklıgı yok benım en cok ıstedıgım sey esımın annesı yemek yapmasını bılırım ama gelsın bana yemek ögretsın mutfakta bırlıkte bırseyler yapalım ama bunları görmuyorum madııyat var manevıyat yok

900 tl ile geçinilmez. Eşin saçma düşüncesini bırakıcak emanetsin falan diye.. Sende işe gireceksin senin maaşla kira ve bikaç fatura ödenecek. Geçinip gideceksiniz. Bence eşin başka bi iş bulsun yarın çocuğunuz olduğunda 900 tl ile neye yetişicek çok zor. Çocuk demişken o evde çocuk yapma bence çıkışınız zor olur. Ayrı eve çıktığınızda sen hamile kalsan mecburen bi zaman sonra işten çıkmak zorunda kalcaksın. O zaman yine olmayacak. Eşin bebeğe mi yetişsin kiraya mı faturalara mı? Bence siz o evde kalın.. Eşinin maaşıyla ayrı ev imkansız görünüyor.. Bu devirde 900 tl ile nefes bile alamazsın, hayat pahalı!!

ve senın anne babanında durumu okdar ıyı degıl kv denı bılemem de ben esımın annesını cok tatlı sanıyordum böyle sey olur ya gel kzım bırlıkte yapalım oyle bırı sanıyordum bızım durumumuz ne kadar ıyı olsa da oturup kendı yemegımızı kendımız yapardık bu evde aıle sıcaklıgı yok benım en cok ıstedıgım sey esımın annesı yemek yapmasını bılırım ama gelsın bana yemek ögretsın mutfakta bırlıkte bırseyler yapalım ama bunları görmuyorum madııyat var manevıyat yok

Ya valla şaka gibisin. Madem sıcaklık istiordun öyle konu acsaydin. Konunda ayri eve cikmamiza yardim etmiorlar diorsun sinra bana öğretsin diorsun.
Hem kusura bakma ama burda bike boyle bahsettigin kadina davranışlarını düşünemiyorum ben. Kadin nasik sıcaklık göstersin sana. . Neyse ben artik cenemi yormayayim ama yaşın kac bilmiorum ama sana bi tavsiye ne kadar az beklenti o kadar mutluluk. Her koyun kendi bacağı mevzusu. Bisey istiorsan kendin çabala. Sonra yatin gelip ay ev aldılar kafama kakiyorlar der durursun yoksa....

Ya valla şaka gibisin. Madem sıcaklık istiordun öyle konu acsaydin. Konunda ayri eve cikmamiza yardim etmiorlar diorsun sinra bana öğretsin diorsun.
Hem kusura bakma ama burda bike boyle bahsettigin kadina davranışlarını düşünemiyorum ben. Kadin nasik sıcaklık göstersin sana. . Neyse ben artik cenemi yormayayim ama yaşın kac bilmiorum ama sana bi tavsiye ne kadar az beklenti o kadar mutluluk. Her koyun kendi bacağı mevzusu. Bisey istiorsan kendin çabala. Sonra yatin gelip ay ev aldılar kafama kakiyorlar der durursun yoksa....
ev alsınlar yok olsunlar öyle dusunuyorum bılıyormusun:mad:

dusunce tarzınız çok hoş gelmedi, karısmıyorlar, eşiniz kıymet veriyo, durumunuz yok su an ayrı eve, insanları ogullarını uvey görmekle sucluyosunuz, 'davar' kelimesini kullanıyosunuz, eşinizin durumunu bile bile ayrı ev davası yapıyosunuz.. iyiki aynı evde baska davalarınız kavgalarınız yok, yoksa ne yapardınız bilemiyorum

Ya var ya su an karşımda eltimi görüyorum ve sinir oluyorum düşünce yapiniza. Allah askina madem 900lirayla gecinilmicek nie evlenion, hadi evlenion katlansana sonuclarina. Her secim bi vazgecis sende gecunilmeyecek maasli biriyle evlenerej bazi seylerden vazgecmissin. O aile daha nabsin. Almis iste seni evine. Hicde sana ev almak zorunda yada kirani odemek zorunda falan degiller. Böyle bağımlı yasamak istemiorduysan evlenmeseydin . Evlilik sorumlulukları olan bir olgu yaaa. .
Ay cok yüklendim belki ama gerçekten cok dusuncesizsin. Eltimde kayinvalidemlerden ev istior su an ayri bir evde kirada olmasina ragmen. Kredi cekip alsinlar dior neymis zor geciniormus. Yahu zor gecinionda karsindakininsanlarunda bir evi var iste bir emekli maasiyla gecinior anca. Sen evlisin kendin calis kendin kazan kendin al demi. Bu nasil pis bir bencilliktir yahuuu... ben kendimi severim bencilim derim ama ben bile sizler kadar olamıyorummmm.. yazik imur billah mutlu olamazsınız biraz şükür duygunuzu geliştirin bence. Biraz hasta insanlara bakin, uzuvlarini kaybetmislere, saglik problemleri olanlara, evsizlere...
sanki kaynanası kayınbabası ev almak zorunda, küstahlıga bak ya eltindeki, defol kendin calıs.. ay sinir oluyorum ya

dusunce tarzınız çok hoş gelmedi, karısmıyorlar, eşiniz kıymet veriyo, durumunuz yok su an ayrı eve, insanları ogullarını uvey görmekle sucluyosunuz, 'davar' kelimesini kullanıyosunuz, eşinizin durumunu bile bile ayrı ev davası yapıyosunuz.. iyiki aynı evde baska davalarınız kavgalarınız yok, yoksa ne yapardınız bilemiyorum
pıçaklardım

Back
X