• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemeye bile utanıyorum:( Ne olur yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu konu aylar öncesindenmi açılmıştı ?... yorum yapmıştım sanırımfisfisfis

:) her konuda farklı yorum yapılmasını biraz da sabit fikirli olmamaktan kaynaklandığını düşünebilirim.insanların başına gelen olaylar fikirlerinin yumuşamasına neden olabilir diye düşünüyorum.Ama evet çok kısa bir sürede fikir değiştiren arkadaşlar varsa ona da söylenecek laf bulamıyorum.

katılıyorum

Bu konu aylar öncesindenmi açılmıştı ?... yorum yapmıştım sanırımfisfisfis

evet ben de anlamadım çok öncesinin bir konusu bu yaaa kız neredeyse evlenmek üzere falandır yaniiiimirmirmirmir

Olay çok çok daha eski.Konu sahibi bu olayı 2 sene önce yaşamış.Başka konu başlığında söyledi yorumum üzerine.Keşke burda da belirtseydi,çünkü herkes yeni olmuş gibi yorum yaptı,artık şöyle yap böyle yap vs diye.

Olay çok çok daha eski.Konu sahibi bu olayı 2 sene önce yaşamış.Başka konu başlığında söyledi yorumum üzerine.Keşke burda da belirtseydi,çünkü herkes yeni olmuş gibi yorum yaptı,artık şöyle yap böyle yap vs diye.

size katılıyorum.

canını sıkma lütfen artık devir değişti bunu önemsemeyen birçok erkek var artık.sadece sevgilinle konuş bence.seni yanlış tanımasını engelle yeter.

neden ki canım benim
senin neyin var:uhm:

yahu sizi bakire değilsiniz diye istemeyen adamı siz hiç istemeyin!

bir tane yorumuna da katılmayayım be kuşummm illaki dilimdekini mi söyleyecen seennn kaydirigubbakcemile5

ben anlamadım bu hanımları yahu,

cınsellık bölümü varken bır kız cok degıl daha 3 ay kadar önce gelıp

artk bakıre degılım yazmıstı da topa tutulmustu hani ortada olsa taslardınız tabırı caızse, sımdı bu kız uzuleyım mı ne yapayım demıs, herkes amaaan bosver yansın dünya yandannn oh oh havasında????

hıc anlamıyorum sızı bayanlaaarr ofof. hıc anlayamıycam.
madem bu kadar açık düşüncelıydınız neden daha öncekı kızları tasladınız? neden cınsellıkte evlı olmayıp bakıre olmayan konuya yazanları asagıladınız dinımıze ters dedınız bır de dini işe kattınız? ..... !!! herkes ben degıldım dıyecek sımdı ya tamam ben sustum
not: sizi suclamıyorum sürü psikolojısını sucluyorum merak etmeyın öfkenıze hedef olmayacagım.

mirmirmirmir

haklısın gül dikenimmmŞeniz

Back
X