- Konu Sahibi puffss
cnm artık olan olmuş bi çok ark ma katılıorum şimdi senn yapacağın aileni ikna etmek inş herşey yoluna girer ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuba cım sen ne kdar şanslıymışsın..gerçekten senin adına sevindimm...büyük bi şansızlık ki o insan seni yüz üstü bırakmışama şu anda evli olmana gerçekten çok sevindimm..hele ki eşinin geçmişine ait bir şey söylememesinee:)) ne güseell..
bakalım benim sonum ne olacak:))
aslında nasıl söylenir böle bi şey bilmiyorum ama tek bildiğim bu konu beni fazlasıyla üzüyor,vicdanen rahatsız ediyor ve her geçen gün pişmanlıklara itiyor..kendimi hiç olmadığı kadar çaresiz hissediyorum.kimseye bi şeye diyemiyorum.çünkü korkuyorum ve utanıyorum.bir genç kızın yapmaması gereken en önemli şeyi yaptım..evlenmeden sevglimle ilişkiye girdim..hala onunla birlikteyim..ama..biliyorum çok tepki alcam bunun üzerine ama ne olur yorum istyorm..pişmanım korkuorum..artık hayatın bana getireceği her hangi bir şeyden çok korkuyorum..