• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemeye bile utanıyorum:( Ne olur yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm artık olan olmuş bi çok ark ma katılıorum şimdi senn yapacağın aileni ikna etmek inş herşey yoluna girer ..

slm yaşadığın olayın bi benzerini de ben yaşamıştım. yaşım 18 di üstelik nasıl yaptım neye güvendim hiç bilmiyorum ama o güne dair hatırladığım tek bişey var aşıktım. deli gibi aşık olmak vardır ya hani, ki bu zaten 18 lerde 20 lerde olan bişeydir kendini unutmak gibi bişey böyle bişeydi benimkide. Allah ın sevgili kuluymuşumki o adi insan beni yüz üstü bıraktığında elimden sıkıca tutan ve beni bu günlerime getiren eşim çıktı karşıma, sevdi bi çocuk gibi avuttu yaralarımı sardı ki onu sevmediğimi bile bile evliliğe ikna etti beni. 1,5 yıllık evliyim o kadar tartışma yaşadık bir gün bile asla ama asla bu konu açılmadı. Allah hepinizi iyilerle karşılaştırsın hata yapılır yapmam diyen yanılır ama şunu unutmayın niyet çok önemli.

sana gelince ; ilişkin güzel gidiyor birbirinizi seviyorsunuz ciddi düşünüyorsunuz 25 yaşına gelmiş kooocaman bi genç kızsın herşey yolunda ne güzel:nazar: bunlar yolunda gitmese bile o kişiyle evlenmesen bile kendine inan herşeyin üstesinden gelebileceğine inan ve zamanın herşeye çare olduğuna inan.

tuba cım sen ne kdar şanslıymışsın..gerçekten senin adına sevindimm...büyük bi şansızlık ki o insan seni yüz üstü bırakmış:( ama şu anda evli olmana gerçekten çok sevindimm..hele ki eşinin geçmişine ait bir şey söylememesinee:)) ne güseell..
bakalım benim sonum ne olacak:))

tuba cım sen ne kdar şanslıymışsın..gerçekten senin adına sevindimm...büyük bi şansızlık ki o insan seni yüz üstü bırakmış:( ama şu anda evli olmana gerçekten çok sevindimm..hele ki eşinin geçmişine ait bir şey söylememesinee:)) ne güseell..
bakalım benim sonum ne olacak:))

neden ki canım benim
senin neyin var:uhm:

yahu sizi bakire değilsiniz diye istemeyen adamı siz hiç istemeyin!

cnm bu kadar üzülme bnce dünyanın sonu değil,sonuçta namus kafada biten bişi bnce..senn yüreğin önemli sonuçta olan olmuş kendini bu kadar hırpalama diorum ben. malesef hala bekaret çok önemli ülkmizde..ama bu karşına çkacak insanlarla ilgili.bn yaşamadım henüz 21 yaşındaım ama bnm yaşıtlarım weya yakınlarımdan bnu yaşayan çok insan oldu.kendini de sewgiline karşı aciz hissetmemeni öneririm ben. sen değerlisin,önce sen geliosun bu şekilde düşün, yarın öbür gün bu konuya dayanarak sana kötü dawranmasına izin werme kendine olan saygını yitirme. fakat umarım bunların hiçbiri olmaz sewdiğin insanla ömür boyu mutlu olursun tatlım

öyle bi anlayış war yaa..o yüsden..toplumm..yıkılamayan düşünceler o yüsdenn..şaşırdımm aslındaa..şaşkınlığımla birliktee sevinmede geldii

yani onu aşabilen erkekler de varmışş..

"fakat umarım bunların hiçbiri olmaz sewdiğin insanla ömür boyu mutlu olursun tatlım " güsel dileklerin için teşekkür edrim canımm..

canım evlilik öncesi cinselliği yaşayan ne ilk sensin ne de son sen olacaksın öncelikle bunu unutma..
Sonra;
çok güzel giden bir ilişkiniz olduğunu söylüyorsun. Ve sen bunu sevdiğin adamla yaşadın.. dünyanın sonu değilki bu.. Bundan sonrasına bakmalısın bence pişman olabileceğin başka hiçbirşey yapmayaya dikkat et

puffss cım kendi harap edip durma olurmu mervişinde ddiği gibi ilk değilsin son olmicaksın... tamam yaşamasan daha iyi olurdu ama olmuşla ölene çare yok derler... birde şunu düşün hani seni yadırgayan toplum varyaa birde şunu düşünsünler... erkek arkadaşıyla herşeyi yaşayan kendisini elletip dokunduran öptüren herşeyi yüzeysel yaşayıp iş o noktaya geldimi yok olmaz diyip sakınan kişi bizce nekadar namuslu nekadar saf bir kızdır?? yanii birde bu yönden düşün tatlım olurmu??? seni asla savunmuyorum asla yaptığın çok doğru demiyorum ama kınamıyorumda olmasydı daha iyiydi diyorum fakat yerden yerede vurmuyorum çünkü büyük konuşmamak gerek tamam biz yapmayız etmeyiz diyebiliriz ama birer annne aday adaylarıyız ve yarın öbür gün bizlerinde kızı olucak ve büyük konuşmamak gerek diye düşünüyorum..BUDA BENİM DÜŞÜNCEM BENİM FİKRİM....
:kahve:

Bir kere bedensel açıdan tamamen olgunlaşmışsınız. 25 yaşında kadar taş olsa çatlar. Sağlıklı ve düzenli bir cinsel hayat ömrü uzatır, özellikle kadını tazeler. Kendine güven duymasını sağlar. Bana kalırsa sizin tek hatanız psikolojik açıdan kendinizi hazırlamadan birlikte olmuş olmanız.
25 yaşında yetişkin bir kadınsınız ve cinsellik en doğal hakkınız. Yeter ki bilinçli olun:
Muhakkak korunun, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan haberdar olun. Siz kendinize güveniyor olabilirsiniz, ama partnerinizden -dünyanın en iyi insanı da olsa- emin olamazsınız. Her türlü aşıyı yaptırın.
Son olarak Türkiye'de bu tabuyla ilgili çok şey değişti. Emin olun artık bu konuda insanlar o kadar bağnaz değil. (Bazı kesimler hariç.)
Eğer birlikte olduğunuz kişiden ayrılırsanız bu dünyanın sonu olmaz. Yeter ki insan ne yaptığının farkında olsun. Kendini psikolojik açıdan da bedensel açıdan da yıpratacak şeylere atılmasın.

olmusla olmuse care olmaz ..ayrica bu senin hayatin kimse seni yargilayamaz uzme kendini kardesim olan olmus

Allah yardimcin olsun olan olmus, cok sey yazacaktim ama neyse uykum geldi simdi tartismaya girmeye hic gerek yok, Allah istedigini kabul etirsn insallah,
Allah bazilarina da yardim etsin baskalarina yani
her neyse

ooooo neler olmuş burada yahu????
ben bu bölüme geldiğimde illaki birinin derdi varmış yazayım çıkayım ne olursa olsun sonra düşüncesiyle yaklaşmamıştım.ama uzun zamandır da giremedim kıyametler kopmuş.
konunun sahibi gitmiş olabilir ama sonuç itibariyle burası bir paylaşım sitesi ve benzer sıkıntıları olanlarda gelip okuyabiliyorlar bu nedenle konu sahibi gitmiş gitmemiş çok da mühim değil bizler birşeyleri paylaştıkça başka insanlar da fikir sahibi olur diye düşünüyorum.

evet evlenmeden önce birlikte olmadım olmak istemedim kimseyle eşimle bile nikah kıyıldıktan uzun bir süre sonra düğünümüz oldu o arada da birlikte olmadık.sonra vajinismus olduğum ortaya çıktı onca zamandan sonra tedavi oldum ve eşimle birlikte olmaya başladık ama o kutsal(!) o namus timsali(!) kan gelmedi.Şimdi ben namussuz muyum? Belli kesimlerde bu çok önemli kan gelmedi git ananın evine mi diyecekti.

erkek kardeşim bir kızla birlikte 2 yıldır devam ediyorlar ama kız daha önce çok sevdiği birisiyle birlike olmuş.dolayısıyla kız değil ama öyle tatlı bişiy ki cadı ve öyle iyi niyetli öyle insalcıl ki kimilerine göre hata olarak adlandırılan şeyi yaptı diye dışlayalımmı inşallah evlenecekler okulları bitince.

ilerde bir kızım olursa evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmesini istemem bir anne olarak ama isteyerek yada istemeyerek böyle birşey yaparsa da asla kızmam ona daha da sahip çıkarım.

bu şimdi dert mi? bana göre komık şeyler bunlar...sakın onunla bu işi yaptın dıye hatalarına göz yumup evlenme derım. bakıre olmamak sorun degıl ama yanlış bır evlılık sorunun en buyugudur tatlım. ailen de bılmek zorunda degıl. bır başkasıyla evleneceksen de onu karşına allır konuşursun. zaten bakıre degılsın dıye evlenmıyoosa hıç evlenmeyın zaten. yıl 2009 şu halımıze bak üzülüyorum sadece.

aslında nasıl söylenir böle bi şey bilmiyorum ama tek bildiğim bu konu beni fazlasıyla üzüyor,vicdanen rahatsız ediyor ve her geçen gün pişmanlıklara itiyor..:( kendimi hiç olmadığı kadar çaresiz hissediyorum.kimseye bi şeye diyemiyorum.çünkü korkuyorum ve utanıyorum.bir genç kızın yapmaması gereken en önemli şeyi yaptım..evlenmeden sevglimle ilişkiye girdim..hala onunla birlikteyim..ama..biliyorum çok tepki alcam bunun üzerine ama ne olur yorum istyorm..pişmanım korkuorum..artık hayatın bana getireceği her hangi bir şeyden çok korkuyorum..

Sevgilin güvenilir biri mi peki sana göre?

Bunun icin endişe etme bence, ben bir yerde okudum kızlık zarı tekrar dikiliyor. İstersen bir doktorlar görüş.

puffss canım benim.seni asla ama asla yargılamadığımı bilmeni istiyorum öncelikle.ilk yazını okuduğumda hemen aklıma kız kardeşim geldi.ALLAH şaşırtmasın bende istemem onun başına böyle birşey gelmesini.tabiki hatalar insanlara mahsus ama sonucunda hatandan ders çıkarmak önemli.

söyleyeceklerim sana ve bu yazıları okuyan kardeşlerimize.belki aynı şeyi yapmak üzere olan yapmayı düşünen kardeşlerimiz okuyor olabilir. bir çok kişi hata yapmamışsın desede sen o kardeşlerimize eminim sakın yapmayın dersin.

ben ne kardeşim ne evladım ne başka annelerin evlatlarının başına gelsin istemem.konu tabiki senin bu pişmanlık psikolojinden nasıl sıyrılacağın.olan olmuş yapacak birşey yok.önemli olan tekrar etmemen ve en önemlisi can-ı gönülden tövbe etmen.merhameti bol rabbim ıNŞAALLAH affedecektir.

senin konunu işlerkende,diğer kenç kızlara ibret olmasınıda sağlamak lazım aslında.eğer seni kötü bişey yapmamışsın.....ayyy buda dertmi diye yorum yaparsak.hadi sen yine büyüksün yaa 17-18 yaşındaki küçücük her yanlışı yapabilecek yaştaki genç kızlarımız bunu bir marifet sanmazlarmı?aaaa bakın nekadar normalmiş herkez öyle düşünüyor demezlermi?

bunu yapan evladını sokağa atmakta nedemek.ALLAH muhafaza benim kardeşim yapsa bağrıma daha fazla basarım.yapmasını asla ama asla istemem.rabbim kötü niyetli insanlardan kardeşimi ve tüm genç kızlarımızı korusun ıNŞAALLAH.aslında pişman olmuş olmana bir yönden seviniyorum.bu yanlışını anlamandan kaynaklanıyor. ama kendini heder et bundan sonra demiyorum.sana bu canı bahşeden yaradanına tövbe et ve toparlan.

en büyük günahlardan biri zina.birinin canına kıymakta en büyük günahlardan ama hz musa da birini öldürdü ve o bir peygamber.peygamber olmadan bunu yaptı.yani demek istediğim.rabbim seni affedecektir.NE OLURSAN OL YıNE GEL demiş hz mevlana sen şimdi gerisini boşver.edepli ol ablacım yanlışı tekrarlama.bana isteyen istediği kadarda kızabilir.hiç problem değil.

burası türkiye avrupa,amerika değil.türkiye müslüman bir ülke.bizim tarihimizin hangi yerinde normal karşılanmış zina?biz mübarek kurana tabiyiz.eğer sende öyle olduğunu düşünüyorsan bir daha yapma ablacım.namus tabiki iki bacak arasında değil ama oda içinde sadece tümü o değil.kalbin namuslu olsun.kalp körlüğü en kötü körlüktür.niyetin güzel amellerin iyi olsun ıNŞALLAH.

umarım ne demek istediklerimi anlamışsındır.öyle ümid ediyor ve dua ediyorum.mevlam doğruluktan şaşırtmasın.ıNŞALLAH en kısa zamanda problemlerini çözer,erkek arkadaşınla evlenirsin.BAŞIN DıK ALNIN AÇIK OLSUN.RABBıM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paranı ver, gönlünü ver selam ver, canını ver ama SIRRINI VERME!

Günlerini say, servetini say, büyüklerini say ama YERıNDE SAYMA!

Emek ver, kulak ver, bilgi ver ama hiç bir zaman BOŞ VERME!

Satıcı ol, alıcı ol, kalıcı ol, bulucu ol ama BÖLÜCÜ OLMA!

Eşini beğen, işini beğen aşını beğen ama KENDıNı BEĞENME!

Fidan büyüt, garip doyur, çocuk besle ama KıN BESLEME!

Davet et, hayret et, affet, tövbe et ama ıHANET ETME!

Hedefe koş, yardıma koş ama, ORTAK KOŞMA!

Elini aç, gözünü aç, kapını aç ama AĞZINI AÇMA!

Okumaktan zarar gelmez, oku ama LANET OKUMA!

Rakibini geç, sınıfını geç ama GÜLÜP GEÇME!

Ev al, araba al, abdest al ama BEDDUA ALMA!

Zulmü devir, nefsi devir ama ÇAM DEVıRME!

Yaklaş, konuş, tanış ama UŞAKLAŞMA!

Doğrul, devril ama EĞRıLME!

Seslen, uslan ama YASLANMA!

ıtil, atıl ama SATILMA!!!

Cömertlikte ve yardım etmede akarsu gibi ol..

Şefkat ve merhamette güneş gibi ol..

Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol..

Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol..

Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol..

Hoşgörülülükte deniz gibi ol..

Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol.

yaa cok zor ben nısanlıyım ılk gece nasıl olacak dıye korkuyorum :( yınede kafana cok takma cnm evlenmek ıstemedıgın bırıysede bunun ıcın hayatını karartma derım

sakın bu pişmanlık sevgiline güvenmediğin için olmasın. ayrılacagınızdan eminsin sanki. bu da geçer hakkında hayırlısı. :çok üzgünüm:

ileriye dönük planlarınız varsa kendini bu kadar üzme derim çünkü olan olmuş yapcak bişey yok artık....en azından bundan sonra bi hataya düşüp yeni bi pişmanlık yaşama ne biliyim bi daha birlikte olursun ewlenmeden hamile kalırsın vs.artık buna dikkat et...kendini yıpratma...

Back
X