Söylenilen şey kafama takıldı

Tamam abartma yapmış ama daha ortada bir şey yokken kapınızda yatacak kadar yapışık erkeklerle ciddi ilişkiyi ne yapacaksınız zaten? Hem onunkiler ciddi olsa ne olacak ee bitmiş işte yine hepsi. Böyle olmadığınız kişi gibi davranarak olmadık kişileri çekersiniz. Kendiniz olum boş verin

Aslında 1 ay çok yoğun mesajlaştık ilk tanıştığımızda daha sonra yanıma Türkiye’ye geldi hemen. Aslında bu yüzden saldım ben de kendimi sanırım. Yine de erken mi davranmışım sizce?
Şimdi begenmedim diyenlerin fark etmediği şu var. Birlikte olup olmamayı istememek sizin tercihiniz ona bir şey diyemem. Ben hemen adım atılmaması ve değerlendirme olması gerektiğini düşünüyorum. Kendi hayatımda gözlemlediğimde bu kaçan kovalanır değil ulaşılmaz olmak ilgi çekiyor. Bu sadece eve davet etme değil mesela sırlarınızı hemen söylememe aileniz ile ilgili olayları hemen anlatmama gibi yani bir sınırını olmalı. Ki karşı taraf hemen bana gel yatalım öpüşelim şöyle böyle dese bana itici geliyor, olaydan soğuyorum o büyülü şey kaçıyor gibi yani olacagı varsa da olmuyor. Ağır taş yerinde değerlidir derken hanım hanımcık olma işte beraber olmama anlamında demedim. Ben bana hemen yayalım diyen birine güven duymam siz duyar mısınız? Benim kastım bu karşı tarafı değerlendirmek gerek size kattıkları ı veya potansiyel olarak katacaklarını bir elekten geçirip öyle adım atmak mantıklı geliyor bana, ben öyle uyguluyorum açıkcası. Bir deneyin bakalım elkide iletişimde bu önemlidir karşı taraf için olabilir.

Şimdi begenmedim diyenlerin fark etmediği şu var. Birlikte olup olmamayı istememek sizin tercihiniz ona bir şey diyemem. Ben hemen adım atılmaması ve değerlendirme olması gerektiğini düşünüyorum. Kendi hayatımda gözlemlediğimde bu kaçan kovalanır değil ulaşılmaz olmak ilgi çekiyor. Bu sadece eve davet etme değil mesela sırlarınızı hemen söylememe aileniz ile ilgili olayları hemen anlatmama gibi yani bir sınırını olmalı. Ki karşı taraf hemen bana gel yatalım öpüşelim şöyle böyle dese bana itici geliyor, olaydan soğuyorum o büyülü şey kaçıyor gibi yani olacagı varsa da olmuyor. Ağır taş yerinde değerlidir derken hanım hanımcık olma işte beraber olmama anlamında demedim. Ben bana hemen yayalım diyen birine güven duymam siz duyar mısınız? Benim kastım bu karşı tarafı değerlendirmek gerek size kattıkları ı veya potansiyel olarak katacaklarını bir elekten geçirip öyle adım atmak mantıklı geliyor bana, ben öyle uyguluyorum açıkcası. Bir deneyin bakalım elkide iletişimde bu önemlidir karşı taraf için olabilir.
Anladım demek istediğinizi tabi hemen açmadım aile durumları falan çok sonra paylaştım. Bir de bana gelinceye kadar ayrı odalarda yatacağımızı düşünerek geldi zaten baştan ben özellikle belirtmiştim. Bir de o dediğiniz şunu yapalım bunu yapalım üslubundan tabi ki ben de kaçıyorum iğrenç ve saygısızca öylesi bizim kendiliğinden yakınlaşma oldu

Anladım demek istediğinizi tabi hemen açmadım aile durumları falan çok sonra paylaştım. Bir de bana gelinceye kadar ayrı odalarda yatacağımızı düşünerek geldi zaten baştan ben özellikle belirtmiştim. Bir de o dediğiniz şunu yapalım bunu yapalım üslubundan tabi ki ben de kaçıyorum iğrenç ve saygısızca öylesi bizim kendiliğinden yakınlaşma oldu
Yani bunu hepimiz yaşıyoruz. Burada sizin baglanma derecenizde önemli benim ark babası hiç sevgi vermediği için en ufak bir söze gidiyor.baya baglanıyor acı çekiyor. Geçen sene sonunda ayrıldılar ve beni dinle dedim dinledi çocuk 3 kere yazdı. Usandırmadan kendini tamamen bırakmaman gerekiyor hayatın merkezinde sen olmalısın. Bir bak bakalım sana uygun mu tanış öyle adım at, hem bir kadın olarak kendini korumuş olursun herkes çok iyi niyetli değil malum😐

Taktik maktik yok bam bam bam.

Demek ki uyuştuğunuz bir erkekle rastlaşmamışsınız. Kendinizde suç aramayın. Şans işi bu.

Yani bunu hepimiz yaşıyoruz. Burada sizin baglanma derecenizde önemli benim ark babası hiç sevgi vermediği için en ufak bir söze gidiyor.baya baglanıyor acı çekiyor. Geçen sene sonunda ayrıldılar ve beni dinle dedim dinledi çocuk 3 kere yazdı. Usandırmadan kendini tamamen bırakmaman gerekiyor hayatın merkezinde sen olmalısın. Bir bak bakalım sana uygun mu tanış öyle adım at, hem bir kadın olarak kendini korumuş olursun herkes çok iyi niyetli değil malum😐
Aynı baba figürü ve sorun bende de var. İlişkinin başlarında çok merkeze koymuştum onu bu da uzaklaştırdı bir ara onu şuan daha kontrollüyüm😊

Merhaba hanımlar. Kafam çok karışık fikrinizi almak istiyorum. Yaşım 29 şimdiye kadar hiçbir ilişkim yürümedi ve kısa sürdü. Kimisiyle cinsellik yaşamadım bitti. Kimisini 5 ay beklettim ondan sonra yaşadım, bitti. Şuanki flörtümle 10 ay önce, 1 aylık bir mesajlaşma sonrası görüştüğümüz ilk gün yaşadık. 10 aydır pandemi yüzünden biraraya gelemedik, ülkeler yüzünden, ayarlamaya çalışıyoruz şuan. Yanyana sadece 1 hafta geçirdiğimiz için ortada bir ilişki yok şuan. Ama hergün mesajlaşma var 10 aydır.
Bugün arkadaşımla neden yürümedi hiç diye konuşuyorduk. Kendisi aynen şöyle dedi: Senin tek hatan hemen herşeyi baştan yaşıyorsun. Bak benim bir arkadaşım var şimdiye kadarki tüm ilişkileri ciddi ilişkilerdi. Çünkü erkeklerin o kızla yemeğe bile çıkmak için önce kapısında yatmaları gerekiyor..
Şuan düşündüm de istediğim herkese tamam dedim dışarı çıktım, tamam dedim evime davet ettim istediklerinde (dediğim gibi evimde kalmalarına rağmen aramda hiç cinsellik geçmeyen de oldu) Kimsenin çabalamasına izin vermediğim için mi olmuyor sizce tamamen şans mı? Bu flörtümle 1 aylık mesajlaşmaya rağmen yine de erken mi cinsellik yaşadım o nedenle beni asla ciddiye almayacak mı?
Yooo hiç alakası yok. Ben eşimle ilk 1-2 haftadan sonra tatile çıktım 🙄

Taktik maktik hikaye, olacağı varsa oluyor bu işler öncekilerin olacağı yokmuş. Kadınlara hafif, namussuz, eğlenilecek, evlenilecek şeklinde bakan varoş tiplerden zaten uzak durun. Sokakta sümüğümü atmayacağım kara, kıllı murtazaların benim hakkımda ne düşündüğü zaten umrumda değil sizin de olmasın.

Herkese aynı davranmadım aslında dediğim gibi hiçbirşey yaşamadan bende kalan da oldu birkaç gün. Ama bu 1 ay boyunca çok ilgili olup atlayıp yanıma bilet alınca böyle oldu:KK43: yani tanıdım işte 1 ay dedim ama kısa mı yine sizce?
1 ay tabi ki çok kısa. 6 aydan önce bir kişiyi tanıdım demek doğru olmaz. Farklı ortamlarında görmek gerekir. Aile iş arkadaş...

Bir arkadaşım ilk randevuda otelde beraber olduğu biriyle evlendi.

Bununla uzun sürsün süründürmeden "vermeyim" dediğim adam bitirdi, amaan takılırım bununla diye ilk günden beraber olduğum adam evlenmek istedi.

Hayatta bir şey öğrendiysem bu işler şans. Tüm taktikler boş.

Sevişince birşeyin tükendiği falan yok, aksine eğer uyuşacağınız biriyse seviştikten sonra daha da güçleniyor ilişki bence.
Bu “çabuk tüketmek” bizim milletin uydurması. Kendini evliliğe saklayan ablalar ve o ablaları evlenecek kız olarak gören abiler böyle akıllar verir ancak. Siz dilediğiniz gibi yaşayın, kimsenin de kapınızda yatmasını falan beklemeyin, bacak aramız o kadar kıymetli ve bulunmaz bir şey değil…

Merhaba hanımlar. Kafam çok karışık fikrinizi almak istiyorum. Yaşım 29 şimdiye kadar hiçbir ilişkim yürümedi ve kısa sürdü. Kimisiyle cinsellik yaşamadım bitti. Kimisini 5 ay beklettim ondan sonra yaşadım, bitti. Şuanki flörtümle 10 ay önce, 1 aylık bir mesajlaşma sonrası görüştüğümüz ilk gün yaşadık. 10 aydır pandemi yüzünden biraraya gelemedik, ülkeler yüzünden, ayarlamaya çalışıyoruz şuan. Yanyana sadece 1 hafta geçirdiğimiz için ortada bir ilişki yok şuan. Ama hergün mesajlaşma var 10 aydır.
Bugün arkadaşımla neden yürümedi hiç diye konuşuyorduk. Kendisi aynen şöyle dedi: Senin tek hatan hemen herşeyi baştan yaşıyorsun. Bak benim bir arkadaşım var şimdiye kadarki tüm ilişkileri ciddi ilişkilerdi. Çünkü erkeklerin o kızla yemeğe bile çıkmak için önce kapısında yatmaları gerekiyor..
Şuan düşündüm de istediğim herkese tamam dedim dışarı çıktım, tamam dedim evime davet ettim istediklerinde (dediğim gibi evimde kalmalarına rağmen aramda hiç cinsellik geçmeyen de oldu) Kimsenin çabalamasına izin vermediğim için mi olmuyor sizce tamamen şans mı? Bu flörtümle 1 aylık mesajlaşmaya rağmen yine de erken mi cinsellik yaşadım o nedenle beni asla ciddiye almayacak mı?
Hayır, kısmet olmadığı, doğru insan olmadığı için olmuyor. Eşimden önceki 7 8 ilişkinin en uzunu sadece 2 aydı. Kendin ol yeter, doğru insan mutlaka çıkacaktır karşına

Bu hayat tarzı ile ilgili bence. Sizin ve karşıdakinin hayata bakışı baz alınmalı. Şöyle ki hemen yatağa giren kızı hafif meşrep gören bir adamla birlikteyseniz evet sizi ciddiye almaz ama cinselliği ilişkinin doğası gören bir insanla birlikteyseniz tabi ki sizi hafif kız olarak görmez. Burda esas olan siz nasıl bir insansınız ve partneriniz nasıl bir kişiliğe sahip. Aynı hayat görüşünde insanlarla olmak önemli
+10000... herkesin ortamı habitatı farklı. Hepimizin ilişkiden anladığı nasıl farklıysa erkeklerin de farklı. Sen kendin ol yeter

Ben sahsen kimseyle ilk görüşmede ilişki yasamazdım , sevgili oldugum kimseden de boyle bir teklif almadım. Çünkü genelde ayni ogretilerle büyüdüğüm , ayni aile yapisina sahip oldugum erkeklerle görüştüm. Ama tam tersi olsydi da ilk görüşmede karsisindaki kizla iliski yasayip sonra onu kafasinda basitlestirecek kadar (beyinsiz) adamlardan da bir sey beklemez aksine yol verirdim. Ona helal de sana mi haram sadece. Ya da onun hakki da senin mi değil . Bu sebeple olmayacaksa olmasin zaten çünkü ilerde seni iyice üzecek kotu sözlerine maruz kalirsin.

Back
X