Merhaba hanımlar. Kafam çok karışık fikrinizi almak istiyorum. Yaşım 29 şimdiye kadar hiçbir ilişkim yürümedi ve kısa sürdü. Kimisiyle cinsellik yaşamadım bitti. Kimisini 5 ay beklettim ondan sonra yaşadım, bitti. Şuanki flörtümle 10 ay önce, 1 aylık bir mesajlaşma sonrası görüştüğümüz ilk gün yaşadık. 10 aydır pandemi yüzünden biraraya gelemedik, ülkeler yüzünden, ayarlamaya çalışıyoruz şuan. Yanyana sadece 1 hafta geçirdiğimiz için ortada bir ilişki yok şuan. Ama hergün mesajlaşma var 10 aydır.
Bugün arkadaşımla neden yürümedi hiç diye konuşuyorduk. Kendisi aynen şöyle dedi: Senin tek hatan hemen herşeyi baştan yaşıyorsun. Bak benim bir arkadaşım var şimdiye kadarki tüm ilişkileri ciddi ilişkilerdi. Çünkü erkeklerin o kızla yemeğe bile çıkmak için önce kapısında yatmaları gerekiyor..
Şuan düşündüm de istediğim herkese tamam dedim dışarı çıktım, tamam dedim evime davet ettim istediklerinde (dediğim gibi evimde kalmalarına rağmen aramda hiç cinsellik geçmeyen de oldu) Kimsenin çabalamasına izin vermediğim için mi olmuyor sizce tamamen şans mı? Bu flörtümle 1 aylık mesajlaşmaya rağmen yine de erken mi cinsellik yaşadım o nedenle beni asla ciddiye almayacak mı?