Söylenilen şey kafama takıldı

Kacan kovalanir mantigini savunanlar evlenince nereye kaciyor cok merak ediyorum? 😁

Evlenince de mi degerim dusmesin diye sevismiyorsunuz ya da az az mi sevisiyorsunuz? 😂
Kacan kovalanir olayi karsi tarafin merakini cezbetmekten başka hicbisey degil, emek öyle verilmez cunku.
Bazi takintili tipler kacani kovalar. Ve bu kaçma kovalama olayi eninde sonunda bitecek, adamin meraki eninde sonunda sonecek o o merak ettiklerini gorecek, yasayacak o zaman ne oluyor?

Hersey bir adami nikah masasina çekmekle bitmiyor.

Keşke ısrar etmeden önce bir araştırsanız. Sizin orada kullanılıyor diye atasözü olmaz.
Yani oturup size Medeni hukukdaki örf adet mantığını mı anlatayım şimdi? Yöreye göre değişiyor hakim ona göre karar veriyor mesela orada yöreyi baz alıyor. Ne yapayım sizin yörede yok diye bildiğim şeyi mi kullanmayayım nasıl bir mantıktır bu anlamadım.
İzmirlilerde çiğdem gevrek demesin o zaman araştırıp öyle konuşsalarmış keşke ısrarçı olmadan önce..
??

Yani oturup size Medeni hukukdaki örf adet mantığını mı anlatayım şimdi? Yöreye göre değişiyor hakim ona göre karar veriyor mesela orada yöreyi baz alıyor. Ne yapayım sizin yörede yok diye bildiğim şeyi mi kullanmayayım nasıl bir mantıktır bu anlamadım.
İzmirlilerde çiğdem gevrek demesin o zaman araştırıp öyle konuşsalarmış keşke ısrarçı olmadan önce..
??
Siz önce atasözü ne demek öğrenin de hanfendi medeni hukuk eksik kalsın.

Siz önce atasözü ne demek öğrenin de hanfendi medeni hukuk eksik kalsın.
Buyrun size Wikipedia tanımı;

Atasözleri bir toplumun duygu, düşünce, inanç ve kültür yapısını yansıtır. Atasözleri, kim tarafından ne zaman söylendiği bilinmediğinden anonimdir. Bu sözler topluma mâl olmuş, toplum tarafından benimsenmiş ve yüzyılların düşünce ve mantık isteminden geçerek günümüze ulaşmış kısa ve özlü sözlerdir.

Hangi yöreye ve toplumun hangi kesimine ait olduğumu bilmeden yaptığınız bu davranış iticilikten başka birşey değil bence.

Biz eşimle tanıştığımız gün beraber olduk. O çok ısrar etti. Bana ilk gün nasıl sevgiyle yaklaştıysa sonrasında da devam etti. Benim hatta çok garibime gitmişti. Dedim "hayatında hiç kadın görmedi heralde, benim üstüme bu kadar çok düşüyor" diye 🙂 bu işlerin hesap, kitabı, stratejisi olmuyor. Kader kısmet meselesi.

İlişki yaşamak istediğim herkesle ilişki yaşadım, sevişmek istediğim herkesle seviştim. Birlikte olmak istediğim kimse kapımda yatmadı, hiç kimseye taktik yapmadım. Hemen hemen hepsinden evlenme teklifi, yüzük falan aldım, cebren ve hile ile aileleriyle tanıştım. Ben ciddi düşünmüyorum dedikçe onlar ciddi düşündü. Takılırız, bikaç kez sevişiriz sonra biter dediğim adamla dokuz senedir evliyim. Adam azimli çıktı oturttu o masaya beni 😂😂

Yani sözün özü arkadaşınız sallamışoo i zaman ya cok güzelsin ya da çok dürüst. Bende evlenmek istiyorum. Nerde nasil bulabilirim ki. İs ve arkadas cevrem yok.

Taktik uygulamak sürdürülebilir bir şey değil. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın.

Hiçbir ilişkimde taktik yapmadım, çoğu ilişkim de yılları devirdi. Sadece 1 ilişkim benim isteğim dışında bitti.
Onun dışında hepsi ben bitirmesem evliliğe gidebilecek ilişkilerdi ciddiyetten kastınız buysa.
Tatilde 2-3 gün takılırım diyerek tanıştığım adamla bile 1 sene sonra o evlenmek istediği, ben istemediğim için ayrıldım.

Eşimle yakınlaşmamız 1 ayı bulmuştur ama bu benden değil ondan kaynaklıydı. Ona bile taktik yapmadım ben. İstese ilk günden atlamakta çekinmeyecek biri olduğumu gayet iyi biliyordu yani 😁
Kendisine uymuyorsa ayrılsaydı.
Ne yapayım sırf ona uygun davranmak için "6 aydan önce elini bile tutamam ihihi" diye numara mı yapsaydım mesela?

Olmadığınız biri gibi davranarak başladığınız bir ilişki devam etse bile mutsuz olursunuz. Çünkü elbet bir yerde patlayacak.
Üstelik görüştüğünüz kişi yabancıymış yanlış anlamadıysam. Arkadaşınızın garip arabesk taktikleri onda zaten tutmaz.

Hayır bizim oralarda bu göz kullanılır ve benim annemde çok söyler. Baba tarafından kullanıldığını duydum.

Görende sizi anadoluyu karış karış gezip atasözü kitabı çıkarttınız sancak o öyle olacak diye bir şey yok.

Kadıncağız niye bununla uğraşsın ki? Hazır çıkmışı var zaten. Çeşit çeşit, her kitapçıda bulabilirsiniz.

Kadıncağız niye bununla uğraşsın ki? Hazır çıkmışı var zaten. Çeşit çeşit, her kitapçıda bulabilirsiniz.
İnsan evladı da çeşit çeşit o yüzden olabilir. Ne taktınız ya bir atasözüne biz kullanıyoruz ve kullanmaya da devam edicez. Farklı bir atasözü duyunca yadırgayan biri olmadığım için kitapçıya ugrama gereksinimi duymuyorum ilgi alnımın dışında. Size iyi okumalar.

Iliskinin devam etmesi ya da bitmesi tek basina cinsellikle alakali bir sey olamaz.
Takip ettigim bir psikolog hemen yasanmamasi gerektiğini soyluyor. Cabuk elde edildiğinde degerini cabuk yitiriyor gibi bir cumle yazmisti. Acikcasi ben de oyle düşünüyorum. Karsi degilim. Ama hemen de yasanmamali...

Kacan kovalanir mantigini savunanlar evlenince nereye kaciyor cok merak ediyorum? 😁

Evlenince de mi degerim dusmesin diye sevismiyorsunuz ya da az az mi sevisiyorsunuz? 😂
Kacan kovalanir olayi karsi tarafin merakini cezbetmekten başka hicbisey degil, emek öyle verilmez cunku.
Bazi takintili tipler kacani kovalar. Ve bu kaçma kovalama olayi eninde sonunda bitecek, adamin meraki eninde sonunda sonecek o o merak ettiklerini gorecek, yasayacak o zaman ne oluyor?

Hersey bir adami nikah masasina çekmekle bitmiyor.

O zihniyettekiler.,
Evlenmeden olmayacak şartları sunup naz kisvesi altında tabiri caizse oynatıyorlar. Olur olmaz şeylere trip, kapris yaparak insanı bezdiriyorlar. Ama elde edene kadar ayıya dayı diyen adamın gerçek yüzü ortaya çıkıyor.
Sonra da ama beni çok seviyordu bensiz duramazdı, ama bana kıyamazdı...

Eşimle sevgili olduğum akşam benim evime gitmiştik, birlikte uyumuştuk. Ki eşim tutucu biridir. Bu konunun onunla ilgisi yok. Siz bence bi salın artık. Sevgili, evlilik üzerine çok kafa yoruyorsunuz. Biri biter bitmez diğerine başlıyorsunuz. Biraz geri çekin kendinizi.

Burada cok iyi kadinlar da var bir o kadar da terbiyesiz, simarik, sokak jargonuyla yazan kadinlar da var. Kalp cirkinllikeri yuzune yansımış olanlar yazilarindan anlaşılıyor. Estetikte kurtaramaz yazik ki kalpten gelen cirkinliklerini.

Burada cok iyi kadinlar da var bir o kadar da terbiyesiz, simarik, sokak jargonuyla yazan kadinlar da var. Kalp cirkinllikeri yuzune yansımış olanlar yazilarindan anlaşılıyor. Estetikte kurtaramaz yazik ki kalpten gelen cirkinliklerini.
Niye durup dururken insanlara hakaret ettiniz ki?

Hala genç insanların arasında sevişmenin kadını alçalttığı zihniyetinin olması çok enteresan ya cinsellik erkeğe ödül kadına ceza mı yani bu kafadakiler evlendikten sonra da cinsel hayatımız kötü diye sızlanıp duruyo

Back
X