Söylentiler

Cikolatalicheescake

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
294
122
103
24
Selam hanımlar, iş yerinde benden yetkili biri var, yani statü olarak benden üstte. Ben 23 yaşındayım, kendisi 45/50 gibi. Sohbet ettik. Genelde herkese bağıran, kızgın sinirli biri. Ancak sohbetimizi dinleyen bir kaç kişi kendisinin asla böyle başkalarıyla sohbet etmediğini, bu kadar kibar görmediklerini söyledi. Ben yapı itibariyle çok konuşkan biri değilim sadece sorulan sorulara cevap verdim, statü olarak üstte olduğu için utandım da diyebilirim neyse odasına çay içmeye çağırdı. Ancak bunu garip buldum, tamam dedim ama gitmedim. Daha sonra yine karşılaştık yine bana aynı derecede çok kibar davrandı. Ancak bu da başka dedikoduları beraberinde getirdi. Neden bana karşı bu kadar kibarmis bilmem ne çok sinirlendim. Yanlis anlaşılmalara sebebiyet verir diye çay içmeye bile gitmemisken sadece sohbet yüzünden saçma sapan dedikodular çıkacak diye ödüm kopuyor. Adamla karsilasmamaya da artık çok dikkat ediyorum. Kafamı çeviriyorum. Ama yine de konuşuyorlar konuyu kapatmaları mi soyluyorum ama kapatmiyorlar. En son da biri çıkıp seni kendi birimine alsın, bugün çok sinirli bak sen onu sakinleştirirsin gibisinden şaka yaptı çok sinirlendim ancak tatsızlık çıkmasın diye sustum sizin de başınıza böyle saçma sapan bir olay geldi mi? Geldiyse ne yaptınız. Önüne gecemiyorum çünkü. Adamla herhangi bir ilişki içersinde olamayacağımı bilmeleri gerekir, hem yaşça benden büyük, hem de sadece kibar davrandığı için bu ithamlarda bulunuyorlar. Çok üzülüyorum. Tatlı dille uyardım anlamadılar sert dille konuşsam da aramız çok kötü bozulacak. Onu da çok istemiyorum çünkü bazen isim düşüyor onlarada

Tatsızlık çıkmasın diye susmayacaksin. Ne kadar hadsizce sen sakinlestirirsin ne demek kızı yaşındasın kimsenin böyle konuşmasına izin vermeyin. Ağzının payını verin susturun. İşinizi gücünüzü yapın yeter ne eksik ne fazla.

Adam haklıymış demekki,insan yerine koyunca hemen cıvıtıyorlarsa,yanlış anlıyorlarsa demekki varmış bir bildiği,sırf iyi davranıyor diye böyle saçma anlamlar yüklenirmi allah aşkına,ya adam evliyse vs. yazık yani,biz daha ülkecenek aşamadık şu olayları,slm versen bana yürüyor diyen bir toplumdayız doğal yani bunlar,vallahi insan çekiniyor bu gibi tipler yüzünden biriyle konuşmaya,siz boşverin onları,sohbette edilir,çay da içilir,medeniyet bunu gerektirir.

Bunu iş arkadaşlarınızla değil, o beyefendiyle konuşmanız daha uygun. Bu tip yakın olmanın dedikoduya yol açtığını, spn derece rahatsız olduğunu ve ciddi olmak istediğini baş başa söyleyebilirsin. Uygun bir dille ama. Bu yetkili kişi durumu anlayacaktır.

Bu ne ya bunlar nasıl laflar böyle ?
Yani arkanızdan da değil baya yüzünüze etmişler bu lafları ne cesaret ?
Bence çok açık ve net bir şekilde bu mevzuyu kapatmalarini birdaha duymak istemediğinizi söyleyin.
Kavga edip tartışmaya gerek yok ama tekrar tekrar net bir şekilde söyleyin.
İş yerinde böyle şeyler hoş değil.

Zamanında haddlerini bildirip susturmazsan daha fenalarını bile söylerler.Adam baban yaṣında utanmıyorlar birde şakasınıda yapıyorlar tabi ṣaka diye laf sokmuyorlarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…