- 6 Aralık 2009
- 6.208
- 2.870
- 723
Kızlar hepinizin yazdığını tek tek okudum ve herkes söylesin diyor..Evet cok doğru zaten söylemeli..
Kız ve cocuk aynı ilçedenler ama şuan kız ve ailesinin ilçeyle bağlantısı zaten kalmamıs büyükşehirdeler..Cocuğun ailesi sadece ilçede..Çocuk tek basına yasıyor burda..
Seviyorsa cocuk kabul eder demişssiniz ama daha bir kere görüstüler...Ve arada sadece karsılıklı cok güzel bir konusma gecmiş...Her acıdan cocuğu cok beğenmiş...Kaybetmek asla istemiyor..
Size dürüst olmam gerekirse Arada bir bağ olusunca söylerim diyor...Yoksa bu durumda kabul etmez diyor..
Bilmiyorum ya cocuk ve ailesi muhafazakar bir aile..Biraz da bundan dolayı zaten cekiniyor..
Ama cocuk son hız msj atıyor tekrar görüsmek istiyor...
Bugün msj cekmiş kızlar..Seni tanıdığıma mutlu oldum,cok değerlisin ama başlamadan bitsin..
Diye yazmışş..Ve cocuk da sebebini sormuş.
Arkadasımda herseyin cok hızlı geliştiğini ve olayları kontrol edemediğini vs.. yazmıs
Ama cocuk bu mazereti kabul etmiyorum ben aynı seyi yapsam sen ne düsünürsün vs.. gibi seyler yazmıs ama arkadasım cvp yazmamıs ve suan sanırım hersey bitttiii.
Bilmiyorum o da beklemede cocuk en fazla bir kere daha görüselim yüzyüze konusalım der..
Ama sonucta gerceği söylemeyi düsünmüyor,kesin kabul etmez o beni bırakmadan ben onu bırakayım diyor...
Ooooffffff bilmiyorum acıkcası....
Nasıl bu kadar emin olabiliyor ki çocuğun onu bırakacağından.
Belki de bırakmayacak ,sevgisi üstün gelecek ve herşeyiyle kabullenecek.
Bence böyle yapması çok mantıksız,bu çocuğu uzaklaştırmaktan çok çekecektir .
Bugün msj cekmiş kızlar..Seni tanıdığıma mutlu oldum,cok değerlisin ama başlamadan bitsin..
Arkadasımda herseyin cok hızlı geliştiğini ve olayları kontrol edemediğini vs.. yazmıs
Ama cocuk bu mazereti kabul etmiyorum ben aynı seyi yapsam sen ne düsünürsün vs.. gibi seyler yazmıs ama arkadasım cvp yazmamıs ve suan sanırım hersey bitttiii.
Bilmiyorum o da beklemede cocuk en fazla bir kere daha görüselim yüzyüze konusalım der..
Ama sonucta gerceği söylemeyi düsünmüyor,kesin kabul etmez o beni bırakmadan ben onu bırakayım diyor...
Çocuklar gibi gurur yapılacak bir konu mu bu, o beni bırakmadan ben onu bırakayım diyor.
Zaten kaybetmeyi göze alıp, hayatından çıkartmaya kalkmış, bari doğruyu söylede, hiç olmazsa kaybetmeme ihtimalini değerlendirmiş ol.
Bu kadar aşık madem, kaybetmemek adına yalan söylemeyi bile göze alıyorda, gerçeği söyleyip, kaybetmemeyi niye göze almıyor.
Çocuğu çekecek mi????nası yani?
Kaçan kovalanır hesabı olacak demek istiyorum.
Çocuk daha çok peşine düşecek kadının.
Bence ne aklında kalsın ne de içinde ,çocuğa itiraf etsin herşeyi belki çocuk vazgeçmeyecek,bu da bir ihtimal olduğuna göre bunu da değerlendirmek gerekir.
Sanırım arkadasımı en iyi sen anlarsın cünkü aynı durumdan geciyorsunuz...
Ama canım karsındaki cocuğa kaybetmekten cok korksan da bu kadar rahat söyleyebilir misin?
Yani sıradan karsına cıkan seni beğenen biri değil senin de ona aşık olma durumu yaşadığın bir insan olsa da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?