Söylese bir dert,söylemese başka dert,sizce ne yapsın?

Sakın söylemesin, elindekini kaçırır, kaybeder filan amenna, sonra söylesin, kaybetme ihtimalini azaltmış olur bu durumda.!

En önemliside insanın kendini kaybetmemesi heralde, ama arkadaşınız kendini ve değerlerini kaybetmeye başlamış bence. En büyük kayıpta o şahıs değil, bu.

insan sadece 1 kere görüştügü insanı kaybetme korkusu nasıl yasar yanı sevgı ask sadece dıs gorunus mu kısa bır konusmamı.......
arkadasınız kendıne bıle haksızlık yapıyor bence dahada gorusup soylemezse kendıde GERCEK ANLAMDA kaybetmek ıstemıcek soyleyemıcek tabııkı karsısındakıde
ama bole bısey saklanamaz bunu kabul etmıcek bır ınsansa karsısındakı suan uzuldugunden kat ve kat uzulurr..
ben ınsanlar bırbırıne baglandıkca onların hatalarına yada sakladıgı seylere daha az tepkı verıcegını dusunmuyorum hatta kandırıldıgını dusunup tamamen ıplerı koparıcagını dusunuyorum...

Son düzenleme:
tabi ki en baştan söylemeli bu saklanılacak bi durum değil
eğer ki karşı tarafın hisleri kuvvetli ise zaten bunu sorun etmez
ayrıca arkadaşınız bu durumu devam ettirirse ve çocuk bunu başka şekillerde öğrenirse
çok nahoş bi durum olur
bende olsam bende kızarım karşımda ki insan bana boşanmak üzere olduğunu söylemezse

Söyleyip söylememesinden çok önce boşanmadan duygusal bir arkadaşlığa kalkışmaması gerekir.lmaz:
Bir kere önünde önemli bir boşanma aşaması var. Onu hallettikten sonra arkadaşlığa başlaması en doğrusu.
Bir tanıdık bir kızla arkadaş oldu daha sonra boşanmış olduğunu öğrenmiş ama sen bana yalan söyledin gibi bir tepki vermemiş. Şimdi evliler ve mutlular. Bazı erkekler tepki vermiyebiliyor ama herkes bir değil tabi. Üstelik henüz boşanmamış ve bir kez görüşmüşler hemen de kaybetme korkusu sarmış. İlginç.:bbo:

eğer ki karşısında ki kişi arkadaşınıza değer veren daha çok kişiliğiyle ilgilenen biri ise zaten sorun etmez arkadaşların dediği gibi.Netice herkes evliliğinin sonsza kadar süreceği düşüncesiyle adım atar.Ama hayat işte kısmeti öyleymiş arkadaşınızın ve tabi ki hayatına devam etmesi en doğal hakkı.Karşısında ki kişide bu fikirlere sahip biriyse hiç sorun etmez ama gizlemeye devam etmesi onu zor durumda bırakabilir.nacizane fikrim bu benim.

sonra söyledigi zaman da cocuk kabul etmezse dürüst davranmadin derse
ne diycek arkadasiniz bunuda düsünsün üstüne birde duygusal cöküntü yasiycak
söylemeli ben olsam söylerdim

Bugün msj cekmiş kızlar..Seni tanıdığıma mutlu oldum,cok değerlisin ama başlamadan bitsin..
Diye yazmışş..Ve cocuk da sebebini sormuş.
Arkadasımda herseyin cok hızlı geliştiğini ve olayları kontrol edemediğini vs.. yazmıs
Ama cocuk bu mazereti kabul etmiyorum ben aynı seyi yapsam sen ne düsünürsün vs.. gibi seyler yazmıs ama arkadasım cvp yazmamıs ve suan sanırım hersey bitttiii.
Bilmiyorum o da beklemede cocuk en fazla bir kere daha görüselim yüzyüze konusalım der..
Ama sonucta gerceği söylemeyi düsünmüyor,kesin kabul etmez o beni bırakmadan ben onu bırakayım diyor...
Ooooffffff bilmiyorum acıkcası....

Nasıl bu kadar emin olabiliyor ki çocuğun onu bırakacağından.

Belki de bırakmayacak ,sevgisi üstün gelecek ve herşeyiyle kabullenecek.

Bence böyle yapması çok mantıksız,bu çocuğu uzaklaştırmaktan çok çekecektir .

Çocuklar gibi gurur yapılacak bir konu mu bu, o beni bırakmadan ben onu bırakayım diyor.

Zaten kaybetmeyi göze alıp, hayatından çıkartmaya kalkmış, bari doğruyu söylede, hiç olmazsa kaybetmeme ihtimalini değerlendirmiş ol.

Bu kadar aşık madem, kaybetmemek adına yalan söylemeyi bile göze alıyorda, gerçeği söyleyip, kaybetmemeyi niye göze almıyor.

İşte onu bende bilmiyorum canım,aslında söylese en azından cocuk belki kabul edecekti..
Ama zaten tanıstığından beri kaybeme korkusu yasıyor...
Bu kadar negatif duyguyla ancak böyle bir msj yazılır zaten...

Çocuğu çekecek mi????nası yani?

Kaçan kovalanır hesabı olacak demek istiyorum.

Çocuk daha çok peşine düşecek kadının.

Bence ne aklında kalsın ne de içinde ,çocuğa itiraf etsin herşeyi belki çocuk vazgeçmeyecek,bu da bir ihtimal olduğuna göre bunu da değerlendirmek gerekir.

Hımmm,anladım böyle sanki naz yapıyor,kafası karısık kacıyor gibi duruyor...
Haklısın canım ya,bu acıdan bakarsak öyle...
Cocuk belki herseyinle seni kabul ediyorum diye kendi kendine söler kaydirigubbakcemile3

Canım elbette artık hayatından çıkmak üzere olan bir adam yüzünden beğendiğin birini kaybetmek hiç hoş olmaz o kadar iyi anlıyorum ki.. çok büyük bir haksızlık en başta...

O insan bu olayı başkasından duyarsa o daha kötü olur ki küçük yerdeyiz demişsin illa ki duyar hatta duymadığı bilmediği ne belli belki de biliyor ama çaktırmıyor? bakalım dürüstmü söyleyecek mi diyor arkadaşını test ediyor bilemeyiz... ki istemiyorum diye mesaj atmış bak.. belki de öğrendi?

bir de bu konularda benim çevremden çok sık olarak gözlediğim şey şu; erkekler sevdikleri beğendikleri bayanı olduğu gibi kabul ediyorlar çoğunlukla ama moralinizi bozmak gibi olmasın da aileleri istemeyebiliyor ve oğullarını dolduruşa getirip sevdiğinden soğutuyorlar ve ayırıyorlar. Özellikle oğlan anneleri bunu çok yapıyor o yüzden sevdiğinden değil de ailesinden korksun bence asıl sınav orada. Şimdi de ailesinin onu soğutmadığı ne malum...

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım..

Arkadaşınız çocukmu Allah aşkına?
O bırakmadan ben bırakıyım dio gerçeği sölemio başka bahanelere sığınıyo..
Kusura bakmayın ama başlı başına saçmalık..
Daha 1 kere gördüğü adamı kaybetme korkusu yaşıyo..
Yoğun şeyler hissedio falan filan..
Mümkünse bi süre psikoloktan başka hiç kimseyle görüşmesin arkdşınz ve boşansın kafasını toplasın hayat hakettiğini karşısına çıkartıcaktır zaten..

önünde sonunda öğrenmiycekmi boşanmak gibi bişeyi nasıl saklayabilirki.söylesin çocuk seviyorsa kabullenir sevmiyorsada zaten hayır gelmez.gerçeklerle bir an önce yüzleşilmeli..nereye kadar söylemiycek söylesin kurtulsun.sonra beklesin...

Nasılsa öğrenecek. Ne zamana kadar saklayabilir ki. Hem neden bu kadar saklama gereği duymuş onu anlayamadım, evlenip boşananlara kötü gözle mi bakılıyor. Keşke ilişkisine dürüst bir şekilde her şeyi açıkça anlatarak başlasaydı arkadaşınız. Bundansonra yapabileceği tek seçenek bence onu karşısına alsın ve benim sana söylemediğim, ama söylemem gereken birşey var diyerek anlatsın. Eğer karşısındaki onu gerçekten seviyorsa, arkadaşınızın boşanmış birisi olması aşklarına engel teşkil etmez. Böylece karşısındakinin kendisini ne derece sevdiğini de görmüş olur... opuyorumnanaktan

niye bu kadar dert ediyosun ki? sanki arkadaşının değil de senin hayatın gibi soruyosun sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…