soylesem mi soylemesem mi sizce ????

Ben gizlice ses kaydı aldığımı söylemeye utanır ve dinletemezdim , çok ayıp bence .
Büyük konuşmak istemem ama asla böyle bir şey yapmam hem günah hem suç .

Görümcenizin sizi evinde istememesi ve sizi idare etmesi, olmadığınız bir yerde ise sitem etmesi bence bir suç değil, ama sizin istenmediğinizi bile bile gidip bir de böyle bir tezgah kurmanız ayıp...Ben burda görümcede bir ayıp göremiyorum siz de gerçekten istemeseydiniz gitmezdiniz diye düşünüyorum..

Bu arada bazı arkadaşlar dinlet kimin ne olduğunu bilsin gibi tavsiyelerde bulunmuş ama insanlık hali istemeyebilir sevmeyebilir olabilir yani ..Abinin gözünde kardeşi küçük düşürme çabasında art niyet ararım ben...Kişisel meseleler olabilir ama aile bağlarını zedelemek doğru birşey değil....

konu sahibi itiraf etti zaten bilerek açtığını ses kaydını. bence çok ayıp. evet kimse masum değildir ama burda kimse birbirini tanımıyo; yalan söylemeye neden gerek duydunuz? bence sizde hiç ama hiç masum değilsiniz.
yaptığınız çok ayıp. kaydı dinletmeyin hele ki yanlışlıkla falan diye kimse yemez. kocanızda salak değilse yemez. ben olsam her türlü kardeşimi savunurdum.

Hayir gorumce bu yani, tabi ki sevmicek sizi. Ne bekliyosunuz anlamadim, atip tutacak laf soyleyecek. Gelin gorumce iliskisi budur zaten.

Herkes ses kaydına takmış ama kimse de durup dururken şu kv görümceyi bir ses kaydına alıym demez. İyi etmişsin bence dinletmeden önce bekle. Eğer eşin tekrar görümceye gidelim kalalım derse gitmek istemediğini çünkü seni istemediklerini güzellikle söyle. İnanmazsa o zaman işte kayıt der dinletirsin

Ne olursa olsun başkasının evini ses kaydıyla dinlemek çok ayıp. Bence eşine dinletme sonra ailede adın çıkar gizli gizli evleri dinliyor buna dikkat edin diye kimse güvenemez size.

Bunca yildir cep telefonu kullaniyorum ses kayit nerden yapiliyor ondan bile bihaberim yaa aleme bak neler beceriyor
Basarili olmussunuz tebrikler

eşiniz tekrar gitmek için ısrar ederse dinletin.. suç sizde değil etrafından bi haber takılan söylediklerinizi dikkate almayan eşinizde.. böylece eşinin kararlarına saygı duymayı, vardır bir bildiği demeyi öğrensin.. veya böyle şeyler yaşamak istemiyorsa avarel avarel dolaşacağına insanlarla biraz ilgilensin ne olduğunu kavrasın.. erkek milleti bencilin önde gideni ona dokunulmasın da 3 maymunu oynasınlar. tek bildikleri bu..

görümceniz de hatalı değil sizi sevmek zorunda da değil.. herkes yeri geldiğinde birbiri ardından konuşuyor malesef.. bunu akıl ettiğinize göre sizde pek masum değilsiniz..

He he he bakın bende ne var ? Diye ses kaydını çıkarmanız hiç hoş olmaz .

İnsanları gizlice kayda almak suçtur . Hadi suç kısmını geçtim , kimse sizi bunun için şikayet etmez de ; etik de değil .

Ha yapmışsınız ... hissettiklerinizden emin de olmuşsunuz . Yani artık görümcenin seni istemediğini zannetmiyor , biliyorsun .

Bu durumda eşine bir daha ki gidiş muhabbetinde ; kulaklarımla duydum gelmesin dediğini dersin .

Kulağınla duydum dediğin şeye inanmayan bir eşin varsa , zaten ya adam seni sallamıyor ya da sen onun gözünde potansiyel yalancısın. İkisi de fena .

Ha duydum dediğinde normal şartlarda sana inanırsa , sende artık gönül rahatlığı ile görümceme gitmeverirsin .

Neyi kimden sakliyosunku dinletcen tabiki. Niye ses kaydı yaptin derse bana inanmadigin icin dersin. Bu ne guvensizlik ya sen kadinsin hissedersin kimin ne dusundugunu senin hakkında. Kocan da bi zahmet öğrenivericek sana inanmayi

Ay yeminle anında dinletirim ben.kv lerde olduğumuzda bazen yoruldum uzanacanım diye uyuma numarası yaparım yan odada sesli konuşurken bile bişey duysam saniyesinde anlatırım .içim şişer valla

Benim telefonumda ses kaydı hiç açık kalmaz, siz dinlemek için meraktan özellikle bırakmışsınız bence. Eğer dinletirseniz eşiniz de bu durumu anlar ve hiç hoş olmaz.

Ses kaydinin yanlisligi cok abartilmis.

Esinin is yerine gizli kamera koysa ve sekreterle aldatildigini gorse, kim kayitin yanlisligindan bahsederdi?

Esiniz ses kaydina gorumcenizin beyanlarindan daha cok kizarsa yapay olarak yapacaktir bunu onu hakli cikarmak icin.

O yuzden dinletirseniz kararsiz veya mahcup gorunmeyin.

Kimse masum değil bende masum olduğumu soylemiyorum zaten tek isteğim eşime söylediğim şeylerde haklı olduğumu göstermekti sonuçta aşkta ve savaşta herşey mubahtir öyle değil mi

eşinin ne tepki vereceğini kestirebiliyomusun az çok.
ailesin çok düşkün biri ise o kayıtta ne olmuş olursa olsun sana yüklenecektir.
aa karıcım çok haklıymışssın senden özür diliyorum affet beni deme ihtimali var mı?

Ses kayıt nasıl açık kalır hatta nasıl açılır onu da bilmiyorum ama bence eşinize bu konudan hiç bahsetmeyin, ablasının söyledikleri ne kadar kötüyse sizin ses kaydı yapmanızda o kadar kötü. Haksız duruma düşmeniz olası bir durum ve eşinizin size bakış açısı dahi değişebilir. Demek ki aslında hep ablam kötü değilmiş eşiminde ondan aşağı kalır yanı yokmuş diye düşünür doğal olarak ben olsam bende öyle düşünürdüm açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…