Evladiniz kaç yaşında?Bayram arifesinde gorumceme gitmek zorunda kaldık eşimin ısrarı sonucu aslında gitmeden de dedim bizi istemiyorlar yani beni ve evladimi ama eşime dinletemedim nerden cikartoyorsun falan dedi neyse gittik mecbur orada da kaldık gece yatmadan telefonu sarja koydum ve ses kayıt açık kalmış tabi ben eşim ve bir ablası balkona sigara içmeye çıktık yaklaşık 40 dakika orada kalmışız bizi istemeyen gorumcem dokturmus kaynanama niye geldiler insan durusumdan anlar istenmediğini gel desek gelmezler falan filan daha bir sürü şey şimdi eşime dinletsem mi bunu dinletmesem mi bilemedim 1 aydır kafamı kurcalıyor sonucu ne olur kestiremiyorum ondan dolayı size sormak istedim
Eşin onlardan yanaysa bosuna dinletme faydasi olmazHahaha onun yaptıklarının yanında benimkinin lafı olmaz sürekli doldurup doldurup yollar eşimi anlarım daha kapıdan girdiğinde ablasina gittiğini çocuk hastayken bile göndermedi biraz daha kal o hastaneye götürür boşver diyen bir kadın ya çeken bilir kimse keyfi den böyle birşey yapmaz biseyleri ispatlamak istedim ve yaptım pişman olduğumu su an demiyorum ha eşime söyledikten sonra tepkisine göre pişman olur muyum bilmiyorum ama
Once kızar bağırır çağırır asla konuşmam der sonuç ortada yine konuşur ondan dolayı dinlerden mi dinletmesem mi bilemedim
Esi zorla götürmus. Israr etmis.Şimdi cogu kisiden tepki alacagimi bilsemde yapiyorum bu yorumu .
Gorumcen hakliymis .
Bende kendi evimde beni kaydeden bir gelini istemezdim .
Namahrem diye birsey var
Hicmi haberiniz yok ?
Hayir gitmek istemiyorsaniz gitmeyin
Kimse sizi tutup zorla sacinizdan suruklemez .
Ayip yaptiginiz .
Esinize dinlettiginizdede eminim icerikten cok sizin neden milletin evinde milleti kaydettiginize takilir .
Yalan da hic olmamis .
Daha iyi birsey dusunun
Ne olursa olsun yapilmamali .Esi zorla götürmus. Israr etmis.
Belkide artik son çare bunu yaptı kizcagiz.
Isin ic yuzunu bilemiyoruz tabi.
Ama gercektende bazen insanlar kendini ispatlamak icin yanlis seyler yapabiliyor.
Bilemiyoruz ki belki canina tak etti kayit etti. Belki dedigin gibi gorumce haklı.
Bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?