e basli basina bosanma nedeni sevgi ßitmesi!!!
Başlığınızda ki uslub nedense beni itti ama neyse..
Sevmiyorsanız, hayatınızı yola koyar sonra boşanırsınız.
Ama sırf aşk yok diye devam etmek zorunda değilsiniz.
Şu da var sizi kendinden soğutacak ne yaptı bu kadar?
Sevginin bitmesinden daha büyük boşanma sebebi mi var. Adama da yazık ayrıca, böyle hayat geçmez
off ben de benzerini yaşadım biliyorum... benim nişanlım aynı zamanda hoş olmayan tavırlar sergiliyordu ama kimseye yansıtmadığım için herkes beni suçluyordu. ailem ayrılmama izin vermiyordu, sen istedin evleneceksin diyorlar ve bir sorun görmüyorlardı. ben de artık sevmemeye hatta nefret etmeye başlamıştım. elini bile tutmuyordum, görmek konuşmak istemiyordum ama bu adamla evlenecektim... neyse ki annem bazı davranışlarından sonra akıllandı da bana destek çıktı bir an önce bitirdik olayı.
sen öncelikle kendi ayakların üzerinde durmalısın. henüz çok gençsin ve avantajlısın. evet belki sana zor gelecek ama ufaktan da olsa para kazanmaya başlaman lazım. sonuçta bu şekilde bir ömür sürdüremezsin maalesef. eşin çok seviyor olabilir ama senin bu duruma katlanman onun için de kötü. bir bakıma gururu inciniyor onu sevmeyen bir insanla olmakla...
niye etrafınıza bu kadar takılıyorsunuzki??:26:
hayat sizin hayatınız sonuçta
sevmiyorsanız sizede kocanızada yazık
bana da öyle söylüyorlardı. özellikle bundan iyisini mi bulacaksın, başkası seni bu kadar çekmez tavırları çileden çıkartıyordu. ben psikologdan yardım almıştım ve inanılmaz faydasını gördüm. bence mutlaka dene özellikle böyle ciddi bir karar öncesi ışık tutabilir sana.boşanırsan çok pişman olursun diye korku salıyorlar sürekli. Ne kadar kararlı da olsam bu zor bir süreç olacak ve çevremin (ailem, akrabalarım, arkadaşlarım) desteğine ihtiyacım olacak elbet.
Siz eşinizle severek evlenmediniz mi?
Eğer severek evlenmediyseniz zaten baştan hata yapmışınız.
Yok severek evlendiyseniz eğer ne oldu da bu hale geldiniz?
Şu dönem acaba psikolojik sorunlar mı yaşıyorsunuz?
Bundan dolayı böyle hissedebilirsiniz belki
Bence artısı ve eksisiyle iyice düşünün öyle karar verin sonra pişman olmayın.
boşanırsan çok pişman olursun diye korku salıyorlar sürekli. Ne kadar kararlı da olsam bu zor bir süreç olacak ve çevremin (ailem, akrabalarım, arkadaşlarım) desteğine ihtiyacım olacak elbet.
Of yaa cok zor bir durum((
Yani sevmediğin bir adamla aynı çatı altında olmak, cinsellik dahil herseyi yasamak için kendini zorluyor olman gerek. Bir gün mutlaka büyük bir patlama yasaman kaçınılmaz.
Öte yandan maddi olarak bir dayanak yoksa eğer, bu durum da zor. Bilemiyorum is hayatın oldu mu hiç?
Denedin mı bilemiyorum ama esinden ayrı sadece kafanı toplamak için 15 gün bir yere kaçsan? Cok iyi bir süre bence değerlendirme acısından. Belki bu sürede sen özleyeceksin, belki de o eve girmek istemeyeceksin. Uzaklaşman şart. Başka türlü sağlıklı düşünemezsin. Git, kararını ver ve harekete geç.
önce kendine güven ..
keşke yardımcı olsalar ama bazen ailen bile sahip çıkmıyor..
kendi ayakların üstünde durabileceksen kalkış arkadasım bu işe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?