• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söyleyecek çok şeyim var ama susuyorum...

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
Burda bir kaç tane konu acmisligim var bilen bilir bir daha o berbat şeyleri dile getirmek istemiyorum ...
Kalbim acıyor hemde çok acıyor kendimi çok mutsuz hissediyorum daha 3 aylık bebeğim var ve de inancım yasaklamasa intihar ederdim... .. üzerimde bur yorgunluk bitkinlik var eski neşeli etrafa toz pembe duygularla bakan ben gitti yerine 70 yaşında bi teyze geldi... eşime söylemek istediğim çok şey var ama kendimi anlatasim yok çünkü beni anlamaz vede düzeleceğine inanmiyorum...beni çok seven arzulayan adam yok.artik bana dokunmadan duramazdı 2 gündür soğuk dun gece hafiften dokunur gibi oldu sonra geri çekildi aklınca bana ders mi veriyor acaba bende eskisi gibi sıcak kanlı davranmıyorum ismiyle hitap ediyorum hizmetimi yapıp susuyorum sadece ... söyledikleri yaptıkları çok soğudum ondan gizlice cep telefonunu alıp karistirdim telefonu alırken zıpladı bende sarji alıyorum dedim uyudu yani korktu telefona bakmam dan çok terbiyesiz şeyler okumuş ahlaksızca şeyler fakat bir anlık nefsinin kölesi olmuştur sonra pişman olmuştur diye düşünüyorum aldirmamaya çalışıyorum yinede kalbim açıyor .... düşünüyorum acaba şimdiye kadar ben ona sıcak kanlı davrandigim için mi biz iyiydik acaba onu çok sevdigimden mi benim ilgimden oturumu beni seviyordu acaba .. telefonu karıştırırken çiçek sepetine girmiş onu gördüm ama bana çiçek felan gelmedi... 5 gün önce bana ne çiçek alıyorsun bir romantikligin yok sevgiliyken kandirmissin demekki beni demistim ... tükendim robot gibiyim sanki.bitkisel hayattayim hic konuşmak gelmiyor içimden için yana yana susuyorum bir tek canım bebeğim guldugunde yaşıyorum geri kalanında ölüyüm... vay be neler gördüm su hayatta neler yaptım neler geldi basima ve yıllardır hayalini kurduğum adam bana neler yaptı ... ne yapicam ben nasıl kurtulucam bu ruh halinden bir anlık şeytana uyup canıma kiymaktan korkuyorum ceheneme gidecegimden değil ama su masumuma üzülüyorum yavruma üzülüyorum içim kan ağmasa da ona bakarken hep gülümsüyorum ...

Bir kere olum dusuncesini cikar at aklindan. Herkes zaman zaman zor donemler gecirir. Konussam anlamayacak on yargisini bir kenara birak al karsina esini konus. Bugune kadar 100 kere anlamamis olsa da konus.. sadece onunla konusmakla kalma bir uzmana da mutlaka danis.

Cocuk küçükken olur boyle ruhsal çalkantılar .Herseyi iyi tarafindan gormeye çalißin .Pozitif olun .Mutlu olacagıniz seyler yapın .
Enerjiniz yüksek olursa etrafınızdakilerde bundan etkilenir .

Enerjim yuksek olursa eşime nasıl ceza vericem yaptıklarından pişman olmaz ki o zaman bi tek aci çeken ben olurum yazık degilmi bana ... içine at sus ve mutlu ol hayır yapamam ama en azından o evde yokken mutlu olabilsem bi kendime gelebilsem

Bir kere olum dusuncesini cikar at aklindan. Herkes zaman zaman zor donemler gecirir. Konussam anlamayacak on yargisini bir kenara birak al karsina esini konus. Bugune kadar 100 kere anlamamis olsa da konus.. sadece onunla konusmakla kalma bir uzmana da mutlaka danis.

Uzmana gitmeyi çok isterim ama ona nasıl anlatırım yaşadıklarımi benim esim ahlaksız hikayeler okuyor nasıl derim olmaz iste buda olmaz su içimin yangını gittikçe büyüyor

anlamadım ben senin olayını. adam istese, '' her gün istiyor'' dıyorsun
istemese '' sogudu'' dıyorsun. hem siz ne zaman barıstınız ki?
madem bu kadar alınmıstın neden hızmetını yapıyorsun o da ayrı bir dava..

bazı seylerı zamana bırak
çok gııdiyorsun olayların üzerine bence:KK66:
düşme bu kadar adamın derdine.

Uzmana gitmeyi çok isterim ama ona nasıl anlatırım yaşadıklarımi benim esim ahlaksız hikayeler okuyor nasıl derim olmaz iste buda olmaz su içimin yangını gittikçe büyüyor
Canim benim uzman seni yadirgamaz kinamaz ayiplamaz. Sorununa cozum bulmaya calisir. Boyle dusunme.

anlamadım ben senin olayını. adam istese, '' her gün istiyor'' dıyorsun
istemese '' sogudu'' dıyorsun. hem siz ne zaman barıstınız ki?
madem bu kadar alınmıstın neden hızmetını yapıyorsun o da ayrı bir dava..

bazı seylerı zamana bırak
çok gııdiyorsun olayların üzerine bence:KK66:
düşme bu kadar adamın derdine.

Son cumlene katılıyorum adamın derdine çok düşmeyim bir zamanlar resim yapıyordum tekrar başlasam güzel olur ... ama mecbur hizmet ediyorum napayım... digeride sorun her gün veya haftada olması değil sorun daha farklı davranması ve asla boyle davranmazdi belkide aldatiyor

Ohoooo o ne hikayeler dinlemiştir, seninkini duyup şok olacak, yadırgayacak falan mı sanıyorsun?

Bakış açını değiştirmelisin, bir yardım almak ikiniz için de hayırlı olur diye düşünüyorum.

Ohoooo o ne hikayeler dinlemiştir, seninkini duyup şok olacak, yadırgayacak falan mı sanıyorsun?

Bakış açını değiştirmelisin, bir yardım almak ikiniz için de hayırlı olur diye düşünüyorum.

Bebeğim küçük daha telefondan yardim felan yokmu acaba öyle bir hizmet olsa keşke

Kocani cinsi sapik gibi gormekten vazgec oncelikle.Kafanda kurup duruyorsun bence.Lohusa depresyonu olabilir lutfen ihmal etme.Adamin soguk davranmasi normal.Daha 2 gun once cok buyuk bir tartisma yasadiniz.Adamin telefonunu karistiriyorsun,ozel aninda basiyorsun,hayat enerjin sifir,mutsuzluk kokan bir ev...Böyle yasamak olmaz kendini acil toparla,yardim al.Kocan dusmanin degil anlat duygularini,dertles.Kari koca iletisim kurun,konusun,icinizdekileri dökün...

İyi de sizin eşinizle sorununuz bitmiyor ki.
Adam çağırınca yorgunum deyip uzak duruyorsunuz e adam uzak durunca da vay niye bana soğuk.
Bir erotik hikaye düşkünlüğü var evet de bunun çözümü küsmek mi, surat asmak mı, adıyla hitap etmek mi?
Böyle yaparak evliliğinize darbe vuruyorsunuz (her ikiniz de).

Aha vallaha da ben. Benim sebeplerim çok daha farklı ve büyük tabi. Keşke ayıplı seksli hikâye okusa benimki :)
Benim sipam da iki aylık ben ona bakarken de gulemiyorum. Hatta nasıl gulunuyor unutmuş olabilirim.

Ben kendime çare bulamadım haftaya gidiyorum psikiyatra. Deli gömleği giymez isem gelir sonucu yazarim.

Enerjim yuksek olursa eşime nasıl ceza vericem yaptıklarından pişman olmaz ki o zaman bi tek aci çeken ben olurum yazık degilmi bana ... içine at sus ve mutlu ol hayır yapamam ama en azından o evde yokken mutlu olabilsem bi kendime gelebilsem
Hayir mutsuz olarak kendine ceza veriyorsun .
Kendini mutlu hissettirecek seyler yapıp umrumda değilsin havasinda olacaksin.
Cocugunla ilgilen dergi karıstir arkadaslarinla annenle konus .mutlu mutlu .Bir sure sonra zaten ilgisiz kalamaz.

Kocani cinsi sapik gibi gormekten vazgec oncelikle.Kafanda kurup duruyorsun bence.Lohusa depresyonu olabilir lutfen ihmal etme.Adamin soguk davranmasi normal.Daha 2 gun once cok buyuk bir tartisma yasadiniz.Adamin telefonunu karistiriyorsun,ozel aninda basiyorsun,hayat enerjin sifir,mutsuzluk kokan bir ev...Böyle yasamak olmaz kendini acil toparla,yardim al.Kocan dusmanin degil anlat duygularini,dertles.Kari koca iletisim kurun,konusun,icinizdekileri dökün...

Ama hep benmi aticam. Adim bi gelse özür dilese ben ona adim atarım ... yani aslında adımda attım yanastim ama aldırmadı bu yüzden o adim atıp biraz çabalaması lazim yoksa olmaz artik çok yoruldum

Aha vallaha da ben. Benim sebeplerim çok daha farklı ve büyük tabi. Keşke ayıplı seksli hikâye okusa benimki :)
Benim sipam da iki aylık ben ona bakarken de gulemiyorum. Hatta nasıl gulunuyor unutmuş olabilirim.

Ben kendime çare bulamadım haftaya gidiyorum psikiyatra. Deli gömleği giymez isem gelir sonucu yazarim.

Zorla olsada gül sev onu onun bi suçu yok.. sonucu yaz mutlaka hatta ilk gidip geldikten sonrada yaz bide sorun ne acaba

Hayir mutsuz olarak kendine ceza veriyorsun .
Kendini mutlu hissettirecek seyler yapıp umrumda değilsin havasinda olacaksin.
Cocugunla ilgilen dergi karıstir arkadaslarinla annenle konus .mutlu mutlu .Bir sure sonra zaten ilgisiz kalamaz.
Tamam bi tek ona karşı soğuk olucam kendi içimde becerebilirsem

Back
X