Burda bir kaç tane konu acmisligim var bilen bilir bir daha o berbat şeyleri dile getirmek istemiyorum ...
Kalbim acıyor hemde çok acıyor kendimi çok mutsuz hissediyorum daha 3 aylık bebeğim var ve de inancım yasaklamasa intihar ederdim... .. üzerimde bur yorgunluk bitkinlik var eski neşeli etrafa toz pembe duygularla bakan ben gitti yerine 70 yaşında bi teyze geldi... eşime söylemek istediğim çok şey var ama kendimi anlatasim yok çünkü beni anlamaz vede düzeleceğine inanmiyorum...beni çok seven arzulayan adam yok.artik bana dokunmadan duramazdı 2 gündür soğuk dun gece hafiften dokunur gibi oldu sonra geri çekildi aklınca bana ders mi veriyor acaba bende eskisi gibi sıcak kanlı davranmıyorum ismiyle hitap ediyorum hizmetimi yapıp susuyorum sadece ... söyledikleri yaptıkları çok soğudum ondan gizlice cep telefonunu alıp karistirdim telefonu alırken zıpladı bende sarji alıyorum dedim uyudu yani korktu telefona bakmam dan çok terbiyesiz şeyler okumuş ahlaksızca şeyler fakat bir anlık nefsinin kölesi olmuştur sonra pişman olmuştur diye düşünüyorum aldirmamaya çalışıyorum yinede kalbim açıyor .... düşünüyorum acaba şimdiye kadar ben ona sıcak kanlı davrandigim için mi biz iyiydik acaba onu çok sevdigimden mi benim ilgimden oturumu beni seviyordu acaba .. telefonu karıştırırken çiçek sepetine girmiş onu gördüm ama bana çiçek felan gelmedi... 5 gün önce bana ne çiçek alıyorsun bir romantikligin yok sevgiliyken kandirmissin demekki beni demistim ... tükendim robot gibiyim sanki.bitkisel hayattayim hic konuşmak gelmiyor içimden için yana yana susuyorum bir tek canım bebeğim guldugunde yaşıyorum geri kalanında ölüyüm... vay be neler gördüm su hayatta neler yaptım neler geldi basima ve yıllardır hayalini kurduğum adam bana neler yaptı ... ne yapicam ben nasıl kurtulucam bu ruh halinden bir anlık şeytana uyup canıma kiymaktan korkuyorum ceheneme gidecegimden değil ama su masumuma üzülüyorum yavruma üzülüyorum içim kan ağmasa da ona bakarken hep gülümsüyorum ...