- 30 Aralık 2009
- 23.389
- 92.806
- 1.123
buraya konu açtıysan hoşuna gitmeyen şeyleri duymaya hazır oluckasın demek..ben sizin imam nikahlı olduğunu bilemem,bunu daha msjında söyledin..sen bize burda ne anlatıyosun ona göre fikir vereblilyoruz ancak müneccim değiliz biz!!!
onun haricinde:imam nikahınz var vede birlikte yaşıyosunuz...iyi hoş..bunu senin ailen kabul eder ama onun ailesi??çok tutucu vede doğu kökenli dedinya ona mensuben diyorum..onlar sence bunu hoş karşılar mı??ne kadarda imam nikahımız var desen..bizim türk örf vede adetlerimizde resmi nikahdan önce birlikte aynı evi paylaşan az var diye biliyorum ben..tabiki herkesin kendi görüşü ama senin sevgilinin(yada eşinin mi desem?)ailesini baz alıyorum vede onların bunu hoş karşılamayacağını düşünüyorum...eğer illede onlarında sevgisini saygısını kazanmak istiyosan,onların kabul edebileceği gibi davranıcaksın(zaten çoğu şeyden vazgeçmişssin ya)
yada"beni böyle kabul edicekler"diyosan herşeye hazırlıklı olucaksın...ilerde terk edilmeye...
Şu kadarını diyeyim ben de doğuluyum ve böylesi bir durumda ailesinin diyeceği kelam aynen şudur (umarım yanılırım ); Amaaan erkek işte heves etmiş elinin kiri !